نباید مشکلی داشته باشه
من با فایرفاکس پرینت گرفتم
نباید مشکلی داشته باشه
من با فایرفاکس پرینت گرفتم
من و 6-7 تا از دوستام این مشکل رو داشتیم که با فایر فاکس مهر نصفه نیمه اینا افتاد اما با ie درست بود
خب حتما فایرفاکس شماها مشکل داشته..نسخه ی چند استفاده میکنید...اوکی ..به هر حال اگه ie مشکل رو حل میکنه،امیدوارم مشکل این دوستمون هم حل شه
![]()
نه من از ورژن 2 استفاده کردم تا خود 3 ، همشون مشکل داشتن
به هرجهت به امید پیروزی : دی
مرسی از دوستان
مشکلم با ie حل شد...
فکر کنم فایر فاکسم یک پلاگین کم داره ...
البته بعضی از سایتهای فارسی با فایر فاکس مشکل دارن ... مثل سایت دانشگاه آزاد و فقط با ie کار میکنن
سلام
یه سوال؟!
می خوام بدونم دانشگاه آزاد شبستر برای اولین سال هست که ارشد نرم افزار را امسال داره میاره؟ وگرنه تراز آخرین فرد قبولش چیه؟
فوریییییییییییییییییییییی یییییییییییی
ثبت نام در کارشناسی ارشد مرکز تخصصی تربیت مدرس حوزه از 22 فروردین
ثبت نام در مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) مرکز تخصصی تربیت مدرس حوزه علمیه از 22 فروردین ماه آغاز می شود. مدیر مرکز آموزشهای تخصصی تربیت مدرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : ثبت نام مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) این مرکز از 22 فروردین آغاز می شود و تا 17 اردیبهشت ادامه خواهد داشت، طلاب علاقمند به تحصیل در این مرکز می توانند برای ثبت نام به دفتر مرکز تخصصی تربیت مدرس، دفتر امور مراکز تخصصی یا حوزه علمیه دارالشفا مراجعه کنند.
حجت الاسلام فاضل افزود: آزمون کتبی پذیرش نیز 24 اردیبهشت برگزار می شود، ظرفیت پذیرش جدید این مرکز 50 نفر تعیین شده است.
آغاز مهلت ارسال مدارک داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد پزشکی
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از آغاز مهلت ارسال مدارک داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد پزشکی از امروز تا 31 فروردین ماه جاری خبر داد. کی قباد طاهرنژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تغییر زمان ارسال مدارک، داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد پزشکی از امروز تا 31 فروردین ماه جاری فرصت دارند مدارک اسکن شده را به صورت اینترنتی ارسال کنند.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: بیش از 40 هزار نفر در این دوره از کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی ثبت نام کرده اند و می توانند با ورود به سایت مرکز سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درج کد رهگیری مدارک را ارسال کنند.
به گزارش مهر، آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال تحصیلی 89-88 در روزهای 28 و 29 خردادماه سال 88 در 49 رشته برگزار می شود.
برای رشته حقوق بین الملل کسی میداند چه کتابهایی بخوان خوبه؟
راستی چون من رشته ام کامپیوتر بود و حالا میخوام ارشد حقوق بین الملل بخوانم خبری ندارم که منابع اصلیش چیه؟ دوستانی که رشته حقوق بین الملل است وتجربه دارند راهنمایی کنند کدام کتابها رو بخرم نام نویسنده؟
هم برای دانشگاه سراسری و هم پیام نور
هر چند برای پیام نور توی سایت ودفترچه منبع رو میگه
الان برای سراسری چه کتابهایی باید بخوانم
این کتابها است
حقوق بین الملل عمومی
حقوق بین الملل اختصاصی
حقوق مدنی(تعهدات)
حقوق اساسی
متون حقوق به زبان انگلیسی
این کتاب ها کدام نویسنده بگیرم که منبع و مرجع باشه؟
هر کدام یک کتابه یا بیشتره؟برای قبولی مثلا بین الملل عمومی 1و2 که نداره که هر دو بخوانیم؟
وکدام کتاب انگلیسی که ازش سئوال میاد مرجع است؟
قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1388
داوطلبان برای مشاهده کلید اولیه سوالات باید روی کد رشته امتحانی در زیر گروه مربوطه کلیک نمایند
گروه علوم انساني ::::::::::
گروه علوم پايه ::::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه فني و مهندسي :::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه کشاورزي :::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه هنر ::::::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه علوم پزشکي ( دانشگاه تربيت مدرس ) ::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروه علوم دامپزشکی::::::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروابط عمومی سازمان سنجش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)