تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 93 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 925

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Ahead Nero

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعضي موقعها مي شود سي دي سوخته را رايت كرد از بقيش يك امتحاني كن
    سلام...... خواهش میکنم Lord The One جان

در این مورد من قبلا خوندم که اگه با نرو همون فایلا رو اد کنید نرو این قابلیت رو داره که ادامه ی سی دی سوخته رو رایت کنه........... البته من فقط اینو خوندم، و اصلا مطمئن نیستم که درست باشه یا نه

موفق باشید

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

نميدونم كه بتونه فايل سوخته را درست رايت كنه
    اما Cd يا Dvd را كه سوخته يا ادامش را مي خواهيد رايت كنيد
    اول بگذاريد در دستگاه خوب كه كامل لود شد نرو را باز كن و Data را انتخاب كن معمولا با يكي دوبار امتحان چيزايي كه قبلا رايت كردي را نشان مي دهد با يك فونت كمرنگ و مي تواني اضاف كني و رايت بزني

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من با رایت کردن با برنامه نرو 7 مشکل دارم من در نرو اسنتیال7 موقعی که میخوام یه فیلم به صورت ویدیو سی دی رایت کنم همانطور که داره رایت میشه تصویرش هم در گوشه سمت راست با سرعت نمایش داده میشه و من یه سی دی فیلم رایت کردم که 21 دقیقه زمان برد و مثل اینکه اینکود هم می کرد(البته سوالی مبنی بر اینکه این فایل نیاز به اینکود داره نکرد فقط در بالای جایی که خونه های سبز پر می شد نوشته بود trasfincode همچین چیزی) ولی من این برنامه 7 اسنتیال رو پاک کردم و ورژن 6 نصب کردم و در عرض چند دقیقه مثل زمان رایت های معمولی رایت شد حتی نیاز به اینکود هم نداشت به نظر شما مشکل از کجاست توجه داشته باشید که هر دو با سرعت 32 رایت کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

دوست عزيز شما تصويريهاتونو با نرو Express يا burning رايت كنيد اون براي Mix هست و از CPU مي گيرد مي توني يك سيستم كه از ماله شما ضعيفتر و يا قويتر است را رايت كني فرقشو مي بيني
    با Nero Xpress و Burning بايد رايت كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز شما تصويريهاتونو با نرو Express يا burning رايت كنيد اون براي Mix هست و از CPU مي گيرد مي توني يك سيستم كه از ماله شما ضعيفتر و يا قويتر است را رايت كني فرقشو مي بيني
    با Nero Xpress و Burning بايد رايت كرد
    نرو اشنتیال هم یک نسخه از نرو با کارایی کمتر برای باندل های رایترهاست مثل نرو Ultra ولی بل کارایی کمتر و نرو Express رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم فیلمهای روی دی وی دی بریزم (فرمت فیلم Avi بوده از هارد ریختم به دی وی دی) از برنامه نرو 7.8.5رایت کردم و گذاشتم توی ضبط پخش پخش نشد ولی دی وی دی می خرم پخش میشه!!!
    با نرم افزار CHeetah هم رایت کردم نشد
    راستی چه جوری به VOB تبدیل کنم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    کسی نیست جوابمون رو بدن :(

داره خودمونی میشه katrinj23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اربیل/عراق

پيش فرض

من با نرو از درایو C یه بکاپ گرفتم البته رو خود ویندوز که پیغام قفل کردن Cرو میده و این کار هنگام کار سیستم امکان نداره با کلیک ایگنور کارشو ادامه میده ودر اخر پیغام میده به خاطر اینکه رو پارتیشن C ویندوز کار میکنه ممکنه از بعضی دیتا ها به درستی بکاپ گرفته نشده
    و برای رفع این مشکل من با نرو بکاب تولر یه Cd بوتیبل ساختم ولی مشکل اینه وقتی میخوام از C بکاپ بگیرم و روdیاe ذخیره کنم میگه این درایو ساپورت میکنه ومجبورم رو Dvd رایت کنم
    ابا راهی هست که بتونم مستقم رو هارد بزارم

بخشید وقتی با Cd Boot بک اپ میگیرم جلوی پارتیشنها مینویسه Read Only Sata ولی با ویندوز این جلوشون نیست وخیلی راحت رو یه پارتیشن دیگه کپی میکنه فقط میگه C رو قفل کن

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نرم افزارهای مختلف می تونی تبدیل کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با Back UP کار نکردم
    اما Back UP از درایو ویندوز فایده ندارد چون نمی تواند وقتی توی ویندوز باشی برگردنه به حالت قبل
    وقتی می خواهی رایت کنی درایو مجازی رو انتخاب کن تا بصورت Image بریزه توی سیستمت
    من Back Up رو نصب نکردم نمی دونم

داره خودمونی میشه katrinj23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اربیل/عراق

پيش فرض

من الان فقط با cdboot بکاپ میگیرم ولی مشکل اینه که نمیتونم بریزم تو یه پارتیشن دیگه چون با neroback it up در حالت بوت جلوی پارتیشنها مینویسه readonly وباید رو dvd کپی کند
    والا به همه دوستان پیشنهاد میکنم چون برنامه خیلی راحت وجالبیه چون در حالت بهم ریختن ویندوز 5gig را میتونیم تو 10 دقیقه برگردونی وصاحب یه ویندوز کاملا سالم با تمام برنامه های نصب شده بشی

فقط میخوام بدونم میشه موقع بکاپ گرفتن مستقیم ریخت تو یه پارتیشن دیگه اگه کسی میدونه لطفا البته در حالت بوت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •