سلام
من کامپیوترم رو با HDMI به LED وصل کردم.ولی صدا نداره رو LED.چیکار کنم
البته تو ویندوز 7 مشکلی نداره. در ضمن جدیترین درایور گرافیکم رو که GTX275هست نصب کردم بازم صدا نداره
سلام
من کامپیوترم رو با HDMI به LED وصل کردم.ولی صدا نداره رو LED.چیکار کنم
البته تو ویندوز 7 مشکلی نداره. در ضمن جدیترین درایور گرافیکم رو که GTX275هست نصب کردم بازم صدا نداره
من کیفیت تصویر دلخواهم رو نمی گیرم. dell xps m1530 رو به sony klv-40v300a به کابل HDMI وصل کردم.صدا و تصویر رو دارم ولی کیفیت در حد 3gp`e .تنظیمات خواصی رو ندیدم که بشه تصویر رو در حد HD نشون بده.اینم بگم در حال پخش کیفیت HD رو تو laptop دارم.کارت گرافیکم NVIDIA Geeforce 8600m GT هستش.اگه تنظیمات خواصی داره بگین که منم بتونم از این قابلیت استفاده کنم.ممنون میشمنوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت تلوزیون من این فیش ها وجود داره که من هر کدوم از این 5 فیش رو به رنگ خودش وصل کردم:
ولی وقتی اینو وصل می کنم (سه شبکه ویدیو روی تلوزیون هست که Video 1 و Video2 هست و DVD که من روی هر کدوم می زارم در روی دسکتاپ و تنظیمان کارت گرافیک این تلوزیون شناخته نمی شه. در عکس زیر می بینید که تنها مانیتور فیلیپس اینجا هست و خبری از تلوزیون نیست:
کابل من HDMI هست که سر HDMi به رایانه وصل هست و سر دیگه ی کابل دارای 5 فیش هست که به پشت رایانه وصلش کردم ولی بدبختانه نمی شناسه. باید چکار کنم؟
با سپاس
من همین کاب رو خریدم 20 هزار تومن. 5 تا فیش داره و اون سرش هم hdmi هست
علت نویز زیاد با کابل s video چیه
سلام دوستان
من لپ تاپ رو با کابل HDMI به مانیتور وصل می کنم تصویر رو دارم اما وقتی تصویر وصل میشه صدا قطع میشه !
( مانیتور من فاقد اسپیکر است )
وقتی از خروجی صدا لپ تاپ ( هدفون) با کابل به اسپکر وصل می کنم باز هم صدا نداره !
آیا تنظیماتی هست که بشه صدا رو همزمان با کابل HDMI به مانیتوری که اسپکر نداره داشته باشم؟
با تشکر
یا حق
Last edited by caspian1; 11-11-2011 at 12:21.
هرکی تبدیل هر چیزی رو می خواد بیاد بره اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با يه كابل ديگه امتحان كن دوباره وصلش كن شايد مشكل از كابل باشه !
سلام دوستان شرمنده من صفحات قبلی رو نحوندم...
لب تاپ من HDMI نداره ولی تلویزیون داره...کابل HDMI خاصی وجود داره که یکطرفش usb باشه و طرف دیگرش بصورت HDMi ?
یا اینکه تبدیلش وجود داره ؟؟
اگر شدنیه و وجود داره...کیفیتش چطوره..قیمتش ؟؟
دوستان خواهش ميکنم جواب بديد . يه ال سي دي دارم مدل panasonic TH-L32C4M وقتي به لب تابم وصل ميکنم توي lcd تصوير کامل نشون نميده و زده بيرون از هر چهار طرف هم اينجوريه يعني وقتي وصل ميکنم به lcd نصفه task bar رو ميتونم ببينم و بقيش نيست فهميديد ؟چطور ميتونم لب تابم رو به اين ال سي دي وصل کنم طوري که تمام صفحه رو در بر بگيره ؟ در ضمن روزلوش ال سي دي و لب تابم 768*1366 هست اما بازم تمام صفحه نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)