تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 122 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط justmp3
    دوستان من یک سوالی داشتم ایا این برنامه ها باید از قبل روی سیستم نصب باشن؟!

یعنی ایا فضای خاصی از هارد را برای اینکار اشغال نگاه میدارن؟!

اخه Norton GoBack یه همچین جالتی را داره!!!
    justmp3 جان
    لازم نيست قبلا روي سيستم شما باشد در كار كردن با اينگونه نرم افزار ها زمان حرف اول را ميزند يعني اگر شما پس از فرمت شدن درايو خود سريعا از اينگونه نرم افزارها استفاده كنيد بهتر جواب ميگيريد

توصيه مهم : اگر شما درايو مورد نظر خود را با يكي از اينگونه نرم افزارها بازيابي كنيد و جواب دلخواه را نگيريد وسراغ نرم افزار ديگري در اين ضمينه برويد نرم افزار دوم ديگر كارايي واقعي خود را ندارد پس هميشه از قوي ترين نرم افزارها دراين ضمينه استفاد كنيد (من اين را تجربه كرده ام)
    در ضمن يكي از خوبي هاي اين نرم افزار اين است كه بدون اجازه شما فايلهاي بازيابي شده روي هارد ريخته نمي شود و شما مي توانيد فقط فايلهاي مورد نظر خود را روي هارد بريزيد
    در ضمن برنامه هايي مثل سيستم مكانيك و windows washer و.......... قادر است فايلهاي شما را بگونه اي پاك كنند كه ديگر قابل بازيابي نباشند .
    Last edited by alaodin1; 21-01-2006 at 16:21.

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alaodin1
    justmp3 جان
    لازم نيست قبلا روي سيستم شما باشد در كار كردن با اينگونه نرم افزار ها زمان حرف اول را ميزند يعني اگر شما پس از فرمت شدن درايو خود سريعا از اينگونه نرم افزارها استفاده كنيد بهتر جواب ميگيريد

توصيه مهم : اگر شما درايو مورد نظر خود را با يكي از اينگونه نرم افزارها بازيابي كنيد و جواب دلخواه را نگيريد وسراغ نرم افزار ديگري در اين ضمينه برويد نرم افزار دوم ديگر كارايي واقعي خود را ندارد پس هميشه از قوي ترين نرم افزارها دراين ضمينه استفاد كنيد (من اين را تجربه كرده ام)
    ممنون از توجه سریع شما دوست عزیز پس من با پیشنهاد خود شما از همین نرم افزار استفاده میکنم که معرفی کردید

به هر حال شما اطلاعات بیشتری دارید

بازم ممنون دوست عزیز

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

justmp3 جان نرم افزارهاي زيادي در اين ضمينه است ولي من خودم به شخصه از كاركرد getdata راضيم
    اين تاپيكها براي تبادل اطلاعات است اميدوارم تمامي دوستان هم تجربيات خود را در اختيار ديگران قرار دهند

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام
    در تایید قدرت برنامه get data باید بگم حدود 60 گیگابایت اطلاعات من (یعنی کل هارد به غیر از درایو ویندوزم)در اثر یک اشتباه کلا فرمت شده بود که خوشبختانه با برنامه getdata back for ntfs همشون رو تا آخرین بیت برگردوندم. همشون هم بدون هیچ مشکلی کار می کنن.
    به نظر من این برنامه یکی از معدود برنامه هایی هست که اسم فایل هارو تغییر نمیده و هر کدوم تو فولدر خودشون بر میگردن.
    easy recovery یا recovery my files اسم تمام فایل ها رو عوض می کنه.
    واقعا دمشون گرم با این برنامشون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فرمت فايلي اون درايو هايي كه نشون داده نميشن چيه؟

از چه ويندوزي استفاده ميكني!!

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

حق با امیر جان هست شاید درایوهای شما با فرمت دیگری مثل Ntfs کار میکده و شما ویندوز Xp یا بالاتر استفاده میکردید و اکنو ویندوزی قدیمی تر نصب کردهاید مانند 98 و یا Me

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ntfs هست. ولي xp داشتم و دارم

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

توي سايت براي معرفي Disk Director suit اين رو نوشته:

Partition recovery : به كمك اين بخش از نرم افزار ميتوانيد به بررسي هارد ديسك براي يافتن و بازيابي پارتيشن هاي آسيب ديده و از دست رفته بپردازيد ! كردن سيستم با فلاپي ديسك و يا CD به منظور بازيابي پارتيشن هاي پاك شده ، صدمه ديده و ...

توي download bazar هم نوشته:
    Acronis Recovery Expert:
    Recover accidentally lost or deleted partitions

درسته؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mhentezari
    توي سايت براي معرفي Disk Director suit اين رو نوشته:

Partition recovery : به كمك اين بخش از نرم افزار ميتوانيد به بررسي هارد ديسك براي يافتن و بازيابي پارتيشن هاي آسيب ديده و از دست رفته بپردازيد ! كردن سيستم با فلاپي ديسك و يا CD به منظور بازيابي پارتيشن هاي پاك شده ، صدمه ديده و ...

توي download bazar هم نوشته:
    Acronis Recovery Expert:
    Recover accidentally lost or deleted partitions

درسته؟
    درسته
    شما با پارتيشن مجيك هم يه تست بكنين ببينيد آيا پارتيشن ها پاك شده اند يا نه ؟ (چون ممكنه كه مخفي شده باشن)

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mhentezari
    سلام
    آقا جريان از اين قراره كه ويندوز ما قاط زد. بعد من چند وقت پيش يك بك آپ از درايو C برداشته بودم با Acronis TrueImage. بعد تونستم اون فايلها رو بر گردونم و كلي خوشحال از درست شدن ويندوز. بعد شروع كردم ور رفتن با trueImage . آقا چشمت روز بد نبينه. توي يكي از بوت ها بوسيله trueImage ديدم كه بجاي d و e و f نوشته unallocated !!!
    خيال كردم الكيه. ولي جديه. بعد گفتم شايد فايلهاش پاك نشده و فقط پارتيشن ها غيب شده. گفتم شايد بشه با Partition Magic يك كاري كرد ولي اونم نشد.

جون هر كي دوست داريد كمك كنيد. حاصل يك عمر پشت كامپيوتر نشستن توي اوناس
    دوست عزیز صبر کن من یه نرم افزار گرفتم که صد در صد کمکت میکنه و بد از تست اونو معرفی میکنم واقعا محشره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •