خیلی ببخشید اساتید چرا یه سر به این تایپیک نمیزنن؟؟؟؟؟
فکر کنم این تنها مشکله من نیست
ممنونم ازتون
خیلی ببخشید اساتید چرا یه سر به این تایپیک نمیزنن؟؟؟؟؟
فکر کنم این تنها مشکله من نیست
ممنونم ازتون
سلام
تنها کسانی میتوونن بهت کمک کنن که این برنامه رو رو کامپیوترشون دارن .
راه حذف برنامه اینه که در حالتی که برنامه نصبه ؛ بر روی فایل اجرایی برنامه که با اون برنامه رو نصب کردی کلیک کنی . اینطوری گزینه uninstall ظاهر میشه . به همین سادگی .
موفق باشی . نوروزت هم مبارک .
Last edited by Behroooz; 24-03-2008 at 19:00.
یک چیز دیگه . اگه از یک ورژن دیگه برای uninstall کردن برنامه استفاده کنی پیغام خطا میده .
من خودم این برنامه رو دارم . و این موردی رو که بهت گفتم رو امتحان کردم .
پس نگو که کار نمی کنه و ....
من همچین مشکلی ندارم من چون این برنامه رو دستی پاک کردم دیگه میخوام نصب کنم ارور نصب میده
از محمد باقر میخوام بیاد کمک کنه با اون دستی که بر برنامه نویسی داره
بتونه یه کاری کنه این برنامه غیرفعال بشه
کجایی محمد باقر؟؟
ویندوز رو از اول نصب کن خلاص .
من الان اين پست ديدم حوصله ندارم تا اخر بخونم ببينم حل شد يا نه
ولي با نرم افزارهايي مثل tune up utility راحت مشكلت حله
در مورد system restore هم گفتي غير فعال يعتي چي ؟خوب يه تاريخ به صورت دستي بهش بده تا فعال شه
سلام دوستان
من برنامه deep freeze رو روي كامپيوترم نصب كردم حالا سي ديشو ندارم و مي خوام پاكش كنم چون مظاحمه
هر كاري ميكنم نمي شه يعنع تا كامپيوتر خاموش ميشه بر ميگرده به حالت قبلي برنامه كه نمي تونم نصب كنم
بعد هر كاري كردم ويندوز خواستم عوض كنم نشد هيچ منويي هم نداره هيچي..... واقعا موندم اگه راهي بلدين لطفا من رو از دانستنش محروم نكنيد
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم !
نرم افزارهاي deep freez همگي يك سري كليدهاي ميانبر دارند. مثلا براي بعضي ها اين هست:
shift+ctrl+alt+f6
بعد صفحه اي باز مي شود كه از شما پسورد مي خواهد. اگر پسوردي را قبلا برايش تعريف كرده ايد آن را وارد كنيد. درغير اين صورت همون طوري اينتر كنيد.
اگر اين نشد، نصب مجدد ويندوز كارساز هست...![]()
Last edited by lord_ashkan_z; 26-04-2008 at 16:40.
یه کامپیوتری هست که روش HANDYCAFE و Deep Freeze را نصب کردن بعد هر کاری که توی رایانه انجام میدی با یه ریاستارت به حالت اول برمی گرده.می خواهم بدونم چه جوری میشه اینها را حذف کرد.من هر کاری بلد بودم انجام دادم ولی نشد
به دلیل برنامه deep freez این اتفاق می افتد. شما اول باید با توجه به برنامه و نوع deep freez اون را به روشی که دارد غیر فعال کنید و بعد کار مورد نظر را انجام دهید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)