تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 18 از 3745 اولاول ... 814151617181920212228681185181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یک سالی از اسیاتک سرویس می گرفتم
    64
    نسبت به قیمتش خوب بود...
    اما الان این تعرفه های جدیدشون بخوره تو سرشون
    می خوام برم سراغ صبانت
    تنها مکلم اینجاست که می خواستم بدونم این مودم اذیتم نمی کنه؟
    مودم از همین 32 هزارتومنی ها
    Globespanvirt

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

دوست عزیز!
    قصد تعرفی از خودم رو ندارم و اصولا اینترنت توی ایران رو آشغال می دونم . هم قیمت و هم کیفیت و سرعت

من دانشجوی سال سوم آیتی هستم و بیش از 10 ساله که کاربر اینترنت هستم

با تمام این تفاسیر فکر نکنم به این راحتی ها گول بخورم.مطمئن باش کلی حساب و کتاب کردم

پسورد چی؟؟؟
    دوستمون که دانلود کرده ... ببین خودش نوشته

به هر حال امیدوارم با دقت تصمیم بگیرید که بعد پشیمون نشید

دوست عزیز
    من منظور خاصی نداشتم . منظور من اینه که صبانت تونسته با تبلیغات زیاد نظر ملت رو به خودش جلب کنه چون از نظر قیمت تفاوت زیادی با آسیاتک نداره از نظر کیفیت شبکه هم که بعید می دونم خیلی فرق داشته باشه. در مورد پسورد هم اون برنامه ای که دوستمون تو پستش معرفی کردن یه فایل رار هستش که برای بازکردنش پسورد می خواد.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام مهدی جان ...
    عرض کردم که ، گفتم شما شاید حساب کتاب هاتو کردی ، ولی من خبر نداشتم . ( خودم هم رفتم پرسیدم ، بعد از سند اون پست )
    من حساب کتاب ها مو یه خرده بلند بلند انجام دادم ، شاید یه جاش غلط باشه ....
    من نگفتم شما بی فکر و حساب کاری می کنی که مهدی جان ، به هر حال پوزش ( بابا بچه که زدن نداره )

آره ، کلیو رو می دونم که از آسیا کند رفت صبا ، اون تست ها هم رو هم دیدم ، عین آسیا می مونن ...

متاسفانه من که الآن حق انتخاب ندارم ، اما اگه صبا مرکز ما رو ساپورت کنه ، شاید اومدم .

یه جا از کلیو خوندم که ممکنه صبا قیمت ها شو عوض کنه ، شما خبری نداری ؟ اگه گرون کنه ، یا شبانه رو برداره که .....

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    من منظور خاصی نداشتم . منظور من اینه که صبانت تونسته با تبلیغات زیاد نظر ملت رو به خودش جلب کنه چون از نظر قیمت تفاوت زیادی با آسیاتک نداره از نظر کیفیت شبکه هم که بعید می دونم خیلی فرق داشته باشه. در مورد پسورد هم اون برنامه ای که دوستمون تو پستش معرفی کردن یه فایل رار هستش که برای بازکردنش پسورد می خواد.

من هم می دونم شما منظور خاصی نداشتی دوست عزیز
    ولی دست آخر بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
    سلام مهدی جان ...
    عرض کردم که ، گفتم شما شاید حساب کتاب هاتو کردی ، ولی من خبر نداشتم . ( خودم هم رفتم پرسیدم ، بعد از سند اون پست )
    من حساب کتاب ها مو یه خرده بلند بلند انجام دادم ، شاید یه جاش غلط باشه ....
    من نگفتم شما بی فکر و حساب کاری می کنی که مهدی جان ، به هر حال پوزش ( بابا بچه که زدن نداره )

آره ، کلیو رو می دونم که از آسیا کند رفت صبا ، اون تست ها هم رو هم دیدم ، عین آسیا می مونن ...

متاسفانه من که الآن حق انتخاب ندارم ، اما اگه صبا مرکز ما رو ساپورت کنه ، شاید اومدم .

یه جا از کلیو خوندم که ممکنه صبا قیمت ها شو عوض کنه ، شما خبری نداری ؟ اگه گرون کنه ، یا شبانه رو برداره که .....
    سلام بر آقای آخوند

در هر صورت حرف اصلی من این بود که من زیاد اهل پست زدن بدون تحقیق و دانش نیستم . برای وقتم ارزش قائلم و دوست دارم اگر چیزی می نویسم به درد بقیه هم بخوره

در مورد قیمت هم تا اونجاییکه من می دونم صبانت قرار بوده ارزون کنه ولی ؟؟؟؟!

به هر حال من خودم هر جور حساب کردم فعلا بهتر از صبانت پیدا نکردم! به نظرم بعدش هم به ترتیب شاتل و داتک باشن
    (به نسبت قیمت و سرعت و محدودیت و جیب بنده )

امیدوارم روزی برسه که اینجا به جای دعوا سر 1 گیگ پهنای باند همه سره سرعتهای چند ده مگی بحث کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

11

هر روز دارِه از روز قبل بد تر ميشه .
    تازه گى ها همش قطع ميشه و ميگن داريم سيستم ها رو عوض ميكنيم يا برق رفته يا ....

تو ۱۰ روز گذشته هر روز قطعى داشتم كه از شبكه بوده
    Last edited by nobody2000; 16-08-2008 at 13:24.

6. این کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

قطعی های موقتی برای هر isp یک چیز طبیعی هستش مسلما بقیه اپراتور ها هم گاهی دچار چنین مشکلاتی می شوند.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

هر روز دارِه از روز قبل بد تر ميشه .
    تازه گى ها همش قطع ميشه و ميگن داريم سيستم ها رو عوض ميكنيم يا برق رفته يا ....

تو ۱۰ روز گذشته هر روز قطعى داشتم كه از شبكه بوده
    شما کجایی دوست عزیز ؟ من که مشکلی نداشتم ، از 21 ام سرویس من وصل بوده ....

یا حق

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

من یک سالی از اسیاتک سرویس می گرفتم
    64
    نسبت به قیمتش خوب بود...
    اما الان این تعرفه های جدیدشون بخوره تو سرشون
    می خوام برم سراغ صبانت
    تنها مکلم اینجاست که می خواستم بدونم این مودم اذیتم نمی کنه؟
    مودم از همین 32 هزارتومنی ها
    Globespanvirt
    منم آسیاتک 64 بودم... فسخ کردم و 9 روز طول کشید بساطشون رو از خطم جمع کنم و حالا هم که منتظر قبض جدید تلفنم تا برای صبانت ثبت نام کنم... آسیاتک بره بمیره با این قیمتای جدیدش... انگاری چی هستش....

در مورد مودمم مشکلی نباید باشه... چون همه مودما تنظیماتشون تقریبا یکیه و وقتی توی شبکه این یکی کار میکرده توی اونم کار میکنه... (توی ایران) البته فقط این وسط پارس آنلاینه که بی پدر بازی در میاره و نمیگذاره مودمای دیگه توی شبکه اش کار کنن... فقط مودمایی که از خود پارس آنلاین بخری توی شبکه اش کار میکنن...

روی جعبه مودمت رو نگاه کن ببین چه سیستمایی رو پشتیبانی میکنه (مثل G.lite و GDMT و.... و از صبانت بپرس و بگو مودمت ایناس و........... باید کار کنه... ولی بپرسی بد نیست...

10. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

در دو سه روز گذشته سرعت اینترنت کم شده بود ولی قطعی نداشت. از امروز هم که سرعت خوب شده .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

منم آسیاتک 64 بودم... فسخ کردم و 9 روز طول کشید بساطشون رو از خطم جمع کنم و حالا هم که منتظر قبض جدید تلفنم تا برای صبانت ثبت نام کنم... آسیاتک بره بمیره با این قیمتای جدیدش... انگاری چی هستش....

در مورد مودمم مشکلی نباید باشه... چون همه مودما تنظیماتشون تقریبا یکیه و وقتی توی شبکه این یکی کار میکرده توی اونم کار میکنه... (توی ایران) البته فقط این وسط پارس آنلاینه که بی پدر بازی در میاره و نمیگذاره مودمای دیگه توی شبکه اش کار کنن... فقط مودمایی که از خود پارس آنلاین بخری توی شبکه اش کار میکنن...

روی جعبه مودمت رو نگاه کن ببین چه سیستمایی رو پشتیبانی میکنه (مثل G.lite و GDMT و.... و از صبانت بپرس و بگو مودمت ایناس و........... باید کار کنه... ولی بپرسی بد نیست...

باز هم همان داستان همیشگی

من هرچی تو سایت صبانت نگاه می کنم فرقی بین قیمت های صبانت و آسیا نمی بینم.در ضمن صبانت 256 رو میده 10 تومن ولی آسیاتک 512 رو میده 10 تومن. به جز این که صبانت شب ها اینترنت رایگان داره که اون هم معلوم نیست با چه کیفیتی هست؟
    Last edited by siavashjal; 16-08-2008 at 13:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •