من یک سالی از اسیاتک سرویس می گرفتم
64
نسبت به قیمتش خوب بود...
اما الان این تعرفه های جدیدشون بخوره تو سرشون
می خوام برم سراغ صبانت
تنها مکلم اینجاست که می خواستم بدونم این مودم اذیتم نمی کنه؟
مودم از همین 32 هزارتومنی ها
Globespanvirt
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من یک سالی از اسیاتک سرویس می گرفتم
64
نسبت به قیمتش خوب بود...
اما الان این تعرفه های جدیدشون بخوره تو سرشون
می خوام برم سراغ صبانت
تنها مکلم اینجاست که می خواستم بدونم این مودم اذیتم نمی کنه؟
مودم از همین 32 هزارتومنی ها
Globespanvirt
دوست عزیز
من منظور خاصی نداشتم . منظور من اینه که صبانت تونسته با تبلیغات زیاد نظر ملت رو به خودش جلب کنه چون از نظر قیمت تفاوت زیادی با آسیاتک نداره از نظر کیفیت شبکه هم که بعید می دونم خیلی فرق داشته باشه. در مورد پسورد هم اون برنامه ای که دوستمون تو پستش معرفی کردن یه فایل رار هستش که برای بازکردنش پسورد می خواد.
سلام مهدی جان ...
عرض کردم که ، گفتم شما شاید حساب کتاب هاتو کردی ، ولی من خبر نداشتم . ( خودم هم رفتم پرسیدم ، بعد از سند اون پست )
من حساب کتاب ها مو یه خرده بلند بلند انجام دادم ، شاید یه جاش غلط باشه ....
من نگفتم شما بی فکر و حساب کاری می کنی که مهدی جان ، به هر حال پوزش ( بابا بچه که زدن نداره![]()
)
آره ، کلیو رو می دونم که از آسیا کند رفت صبا ، اون تست ها هم رو هم دیدم ، عین آسیا می مونن ...
متاسفانه من که الآن حق انتخاب ندارم ، اما اگه صبا مرکز ما رو ساپورت کنه ، شاید اومدم .
یه جا از کلیو خوندم که ممکنه صبا قیمت ها شو عوض کنه ، شما خبری نداری ؟ اگه گرون کنه ، یا شبانه رو برداره که .....![]()
دوست عزیز
من منظور خاصی نداشتم . منظور من اینه که صبانت تونسته با تبلیغات زیاد نظر ملت رو به خودش جلب کنه چون از نظر قیمت تفاوت زیادی با آسیاتک نداره از نظر کیفیت شبکه هم که بعید می دونم خیلی فرق داشته باشه. در مورد پسورد هم اون برنامه ای که دوستمون تو پستش معرفی کردن یه فایل رار هستش که برای بازکردنش پسورد می خواد.
من هم می دونم شما منظور خاصی نداشتی دوست عزیز
ولی دست آخر بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
سلام بر آقای آخوند
در هر صورت حرف اصلی من این بود که من زیاد اهل پست زدن بدون تحقیق و دانش نیستم . برای وقتم ارزش قائلم و دوست دارم اگر چیزی می نویسم به درد بقیه هم بخوره
در مورد قیمت هم تا اونجاییکه من می دونم صبانت قرار بوده ارزون کنه ولی ؟؟؟؟!
به هر حال من خودم هر جور حساب کردم فعلا بهتر از صبانت پیدا نکردم! به نظرم بعدش هم به ترتیب شاتل و داتک باشن
(به نسبت قیمت و سرعت و محدودیت و جیب بنده)
امیدوارم روزی برسه که اینجا به جای دعوا سر 1 گیگ پهنای باند همه سره سرعتهای چند ده مگی بحث کنن![]()
هر روز دارِه از روز قبل بد تر ميشه .
تازه گى ها همش قطع ميشه و ميگن داريم سيستم ها رو عوض ميكنيم يا برق رفته يا ....
تو ۱۰ روز گذشته هر روز قطعى داشتم كه از شبكه بوده![]()
Last edited by nobody2000; 16-08-2008 at 13:24.
قطعی های موقتی برای هر isp یک چیز طبیعی هستش مسلما بقیه اپراتور ها هم گاهی دچار چنین مشکلاتی می شوند.
شما کجایی دوست عزیز ؟ من که مشکلی نداشتم ، از 21 ام سرویس من وصل بوده ....
یا حق![]()
منم آسیاتک 64 بودم... فسخ کردم و 9 روز طول کشید بساطشون رو از خطم جمع کنم و حالا هم که منتظر قبض جدید تلفنم تا برای صبانت ثبت نام کنم... آسیاتک بره بمیره با این قیمتای جدیدش... انگاری چی هستش....
در مورد مودمم مشکلی نباید باشه... چون همه مودما تنظیماتشون تقریبا یکیه و وقتی توی شبکه این یکی کار میکرده توی اونم کار میکنه... (توی ایران) البته فقط این وسط پارس آنلاینه که بی پدر بازی در میاره و نمیگذاره مودمای دیگه توی شبکه اش کار کنن... فقط مودمایی که از خود پارس آنلاین بخری توی شبکه اش کار میکنن...
روی جعبه مودمت رو نگاه کن ببین چه سیستمایی رو پشتیبانی میکنه (مثل G.lite و GDMT و.... و از صبانت بپرس و بگو مودمت ایناس و........... باید کار کنه... ولی بپرسی بد نیست...
![]()
در دو سه روز گذشته سرعت اینترنت کم شده بود ولی قطعی نداشت. از امروز هم که سرعت خوب شده .
باز هم همان داستان همیشگی
من هرچی تو سایت صبانت نگاه می کنم فرقی بین قیمت های صبانت و آسیا نمی بینم.در ضمن صبانت 256 رو میده 10 تومن ولی آسیاتک 512 رو میده 10 تومن. به جز این که صبانت شب ها اینترنت رایگان داره که اون هم معلوم نیست با چه کیفیتی هست؟
Last edited by siavashjal; 16-08-2008 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)