کافی روی دسمال یا چسب کلیک راست کنی بعد روی هر کدوم از بطری ها(شیشه یا پلاستیک) کلیک راست کنی
کافی روی دسمال یا چسب کلیک راست کنی بعد روی هر کدوم از بطری ها(شیشه یا پلاستیک) کلیک راست کنی
سلام
چرا تو xp بازی اجرا نمیشه اما تو ویستا اجرا میشه
شرمنده
یه سوال دیگر بالابر چه جوری کار میکنه یعنی دو تا زبانه را چه جوری بالا پایین کنم؟
کدوم بالابر................!!!؟؟؟؟؟
واضح تر بگو
اقا من بالاخره رسیدم اپیزود 8 اون قسمت choose for all
اونجا وقتیه و اصلا نمیدونم باید چه کار کنم...یکی کمک کنه
یه نفر اینجا بازی رو گفت تموم کرده ولی اصلا نمیاد کمک بقیه کنه
همون جایی که تازه تو محل کارش همه چی به یاد میاره بعد با چراغ قوه و علامت شیطان سنگ ها را خراب میکنه یه کم جولو تر اون جا که دو تا لونه خزنده که یه چیز سبز پرتاب مب کنه بعد اونجا یه Fork یا بالابر من بالبر نمیتونم کار کنم بعدش پریدم اون ور چاله بعدش یه کم جولوتر یه دستگیره بود که فشار می دادیم یه میله آهنی میامد جلو دیگه نمودونم چی کار کنم؟
دوست عزیز شما اون ماشین که اونجا هست رو با خودت ببر پیش بالابر
قبل از این که بزنی اون میله در بیاد با اون ماشین اون پل رو بلند کن و بعدش از ماشین بیا بیرون و برو اون میله رو در بیار تا پل رو نگه داره
بعد ماشین رو از پل در بیار برو از پل بالا و اون جعبهای بزرگ رو از سر راهت بردار
با ماشین برو برو داخل......داخل که بشی سمت چپ بالا یک دستگیره هست که باید از همین جعبه ها بچینی و بری بالا اونجا یک دستگیره هست که میزنی و یک پل دیگر که رابط شما بین دو راه هست میاد بالا و میتونی ماشینت رو ببری اونطرف
بعد یک در کرکره ای هست که مورد داره وبالا نمیره یک کمی از در که باز شد با همون ماشین میندازی زیرش و تا اخر بالا می بریش
و میتونی بری اونطرف
اقا تو اپیزود5 قسمت 2ش اونجا که دختره باید تنفس بش بدی رو رد کردم رسیدم به یه در که بستس یه موجود پشتشه یه خرچنگ میندازه بیرون خرچنگه از کانال میاد پشت در طرف ما باهامون کاری نداره پشت در خون ریخته از خونه میخوره از کنال برمیگرده پیش باباش اونجا رو چی کنم؟
دوست عزیز فکر کنم اونجایی هستی که باید با ماشین سریع به موزه برسیو بری پیش در 943 و با تیر قفلو بشکونی و وارد بشی
دقیقا توضیح بده بهت بگم چیکار بکنی
Last edited by Abolfazl3007; 10-09-2008 at 22:59.
شما یه بطری پلاستیکی بردار بهش چسب وصل کن
بعد چاقو رو بگیر دستت و باهاش بطری رو سوراخ کن
و اونو طرفه خرچنگه پرت کن و فندک رو بیار
هر موقع خرچنگه رفت پشت کانال با فندک آتیش رو روشن کن![]()
ممنون دوست عزیز
ولی یکم دیره...چون که تمومش کردم
ولی باز هم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)