نوشته شده توسط *AshKaN*
این بوتر یه ویروس داره
عزیزاننوشته شده توسط *AshKaN*
میشه اینو یه جای دیگه آپلود کنید
واسه من ف ی ل ت ر ه
ممنون
اگه منظورت Magic PS هست بايد بگم كه موقع استفاده اينها بايد انتي ويروست رو از كار بندازي ... بعد دوباره فعال كني...اين Magic Pcهم كه تروجان داره
شوخي نكن ديگهبوت كردن يعني چه.... طرف رو اگه بخاي از ياهو پرت كني بيرون از بوتر استفاده مي كني...
صفحه پي ام رو نمي بندن... از توي مسنجر پي ام ها رو مي بندن...1.چطوري صفحه پي ام رو ميبندن كه كسي نتونه برات پيام بده
اين مسير رو دنبال كن:
Messenger/Preferences/ignore list/ Ignore anyone who is not in my Messenger List.
اون ها رو ميگن Profile... اين طوري مي سازن:ديدي بعضيها توي روم ايديي كه براوشون نوشته يه چيزه ديگست و وقتي ميزارن ادشون كني ميبيني كه اون ايدي يك اسمه ديگه داره .
Messenger/My Profiles/(Create/Edit My Profiles)/...
اين مسير شما رو مي بره به وبسايت ياهو و اونجا بهت مي گه چي كار كني.....
شما احتمالا از كسپرسكي استفاده مي كني ... اين ها ويروس نيستن دوست عزيز... اگه به ريسكش نمي ارزه دانلود نكن...این بوتر یه ویروس داره
دوستان اين رو براي اين دوستمون اپلود كنين من نمي دونم كجا ----- نيست!میشه اینو یه جای دیگه آپلود کنید
موفق باشين...![]()
الان چرا هيچ سريالی برا y!tunnel کار نميکنه؟من 2 تا داشتم که قبلاً کار ميکرد امّا الان هيچ کدوم کار نميکنه
نوشته شده توسط *AshKaN*
چرا ناراحت میشی داداشی من که چیزی نگفتم
یه قفل کننده ی آی دی خفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط armin_goooodboy
خدمت شما دوست عزیز
اینم یه بوتر قوی
آقا مسلم ممنون از توضيحات شما ولي منظور من اين بود كه چطوري صفحه پي ام رو ببندم كه از هيچيك از افراد روم پي ام نرسه واينكه اون بوتري كه گزاشتيد باز نمي كنه همچنين در مورد ساختن پروفايل لطفا" توضيح بديد چون من وقتي ماي پروفايلو مي زنم صفحه اي باز نمي شه ممنون اميد
آقا اشكان گل سلام اون راحي كه براي بستن پي ام گفتي رو ميرم ولي بازم پي ام ميياد اگه مردوني بايد چي كار كنم لطفا" برام بنوسي ممنونتم اميد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)