با دو برد ديگر آسيايي ميشويم
مظلومي: هيچ حرفي از تباني نزده بودم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: قبل از بازي هيچ حرفي از تباني نزده بودم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري يك بر صفر برابر داماش گيلان در جمع خبرنگاران عنوان كرد:بازي هاي آخر فصل هميشه حساس است. اين حساسيت بازيكنان را دچار استرس مي كند و همين مسئله باعث شد بازيكنان ما امروز در نيمه اول بازي هميشگي خود را ارائه ندهند.
وي ادامه داد: موقعيت هاي زيادي را براي گلزني از دست داديم اما در نيمه دوم بازي را تحت كنترل داشتيم و به گل هم رسيديم. اكنون سرنوشت مان در دست خودمان است وبا دو برد ديگر مي توانيم فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شويم.
سرمربي مس در مورد بحث تباني كه از زبان او در برخي ها رسانه ها مطرح كرده بودند گفت: من حرفي از تباني نزدم و منظورم تباني نبود. فقط گفتم برخي به دنبال ايجاد حاشيه در تيم ما هستند. شخصي به خوابگاه بازيكنان ما آمد و گفته بود كه سرمربي فصل آينده مس آقاي ... است و دو ديدار ديگر بايد با تيم اين مربي بازي كنيم.
مظلومي تاكيد كرد: براي فصل آينده بايد با مدير باشگاه مذاكره كنم. اگر اسكلت اصلي تيم حفظ شود مايلم در اين تيم باقي بمانم هم اكنون هم از باشگاه طلب دارم اما براي دريافت آن اعتراضي نكرده ام