تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 25 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با دو برد ديگر آسيايي مي‌شويم
    مظلومي: هيچ حرفي از تباني نزده بودم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: قبل از بازي هيچ حرفي از تباني نزده بودم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري يك بر صفر برابر داماش گيلان در جمع خبرنگاران عنوان كرد:بازي هاي آخر فصل هميشه حساس است. اين حساسيت بازيكنان را دچار استرس مي كند و همين مسئله باعث شد بازيكنان ما امروز در نيمه اول بازي هميشگي خود را ارائه ندهند.
    وي ادامه داد: موقعيت هاي زيادي را براي گلزني از دست داديم اما در نيمه دوم بازي را تحت كنترل داشتيم و به گل هم رسيديم. اكنون سرنوشت مان در دست خودمان است وبا دو برد ديگر مي توانيم فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شويم.
    سرمربي مس در مورد بحث تباني كه از زبان او در برخي ها رسانه ها مطرح كرده بودند گفت: من حرفي از تباني نزدم و منظورم تباني نبود. فقط گفتم برخي به دنبال ايجاد حاشيه در تيم ما هستند. شخصي به خوابگاه بازيكنان ما آمد و گفته بود كه سرمربي فصل آينده مس آقاي ... است و دو ديدار ديگر بايد با تيم اين مربي بازي كنيم.
    مظلومي تاكيد كرد: براي فصل آينده بايد با مدير باشگاه مذاكره كنم. اگر اسكلت اصلي تيم حفظ شود مايلم در اين تيم باقي بمانم هم اكنون هم از باشگاه طلب دارم اما براي دريافت آن اعتراضي نكرده ام

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از سقوط به ليگ يك
    ابراهيم زاده: براي برق ناراحتم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: از اينكه تيم برق شيراز با سابقه 60 ساله به چنين روزي افتاد؛ ناراحتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از پيروزي 2 بر يك مقابل برق شيراز اظهار داشت: اين برد را به كليه مسئولان باشگاه و كاركنان زحمتكش كارخانه ذوب آهن كه ما را حمايت مي كردند تقديم مي كنم. اما از وضعيت برق شيراز كه امروز به ليگ يك سقوط كرد، بسيار متاسف هستم.
    ابراهيم زاده در خصوص جريان بازي عنوان كرد: بازي دلنشيني را شاهد بوديم. در نيمه اول بعد از اخراج منصوري شيرازه تيم از هم پاشيد اما با برنامه كه در نيمه دوم داشتيم كه همان دفاع كردن بود بازيكنانم عملكرد خوبي داشتند.
    سرمربي ذوب آهن ادامه داد: از مردم شيراز به خاطر مهمان نوازي كه از تيم ما داشتند ممنون هستم و هيچگونه توهيني از سوي آنها به ما نشد.
    وي درباره اينكه براي حضور در تيم ملي با وي مذاكره اي شده يا خير تاكيد كرد: هيچ صحبتي تا به حال با من نشده است. من فقط به ذوب آهن فكر مي كنم و شايد صحبت از حضورم در تيم ملي باشد اما اين حرف ها تيم مرا وارد حاشيه مي كند. ما مربيان ليگ برتر بايد به فكر كمك به تيم ملي باشيم و بهترين كمكي كه مي توانيم انجام دهيم اين است كه بازيكنان خود را در بهترين سطح آمادگي قرار دهيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاج به فارس خبر داد:
    برگزاري جلسه ويژه در فدراسيون براي پيگيري تباني در فوتبال
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال از برگزاري جلسه براي برسي تباني در فوتبال ايران خبر داد.

مهدي تاج در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره جلسه هم‌انديشي فردا كه در مورد سقف قرارداد بازيكنان برگزار مي‌شود؛ تصريح كرد: براي كاهش قرارداد بازيكنان، مديران عامل باشگاه‌ها بهترين كساني هستند كه مي‌توانند ما را در اين امر ياري كنند و به همين دليل اين جلسه را ترتيب داديم.
    وي با اشاره به بحث تباني در فوتبال ايران كه اين روزها در محافل رسانه‌اي بازتاب گسترده‌اي پيدا كرده، تاكيد كرد: براي مشخص شدن اين موضوع جلسه‌اي را برگزار خواهيم كرد. هنوز درباره بحث تباني باشگاه‌هاي استقلال تهران و استقلال اهواز تصميمي نگرفته ايم و كميته انضباطي پيگير اين موضوع است. البته تاكنون هيچ كس درباره تباني سندي به ما ارائه نكرده است.
    نائب رئيس فدراسيون فوتبال از تشكيل جلسه با اعضاي كميته فني خبر داد و به فارس گفت: فردا ساعت 10 صبح با اعضاي كميته فني جلسه‌اي راجع به فوتبال پايه و جوانان برگزار خواهيم كرد تا با انجام مشورت‌هاي لازم در زمينه فوتبال پايه به جمع‌بندي خوبي برسيم. بعد از جلسه هم‌انديشي؛ فردا ساعت 17 در يك جلسه ديگر موسوم به جلسه بسيج ورزشكاران كه براي حمايت تيم ملي است شركت مي‌كنيم.
    سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره حضور در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ظهر سه‌شنبه ساعت 12 به مجلس شوراي اسلامي مي‌رويم. كميته تخصصي فراكسيون ورزش مجلس نامه‌اي به فدراسيون ارسال كرده و از كفاشيان، من و مايلي كهن خواسته تا براي بررسي شرايط تيم ملي و هموار كردن شرايط صعود ايران به جام جهاني 2010 در اين جلسه شركت كنيم و نظرات خود را ارائه دهيم. حضور من و مايلي كهن در اين جلسه قطعي است اما تاكنون كفاشيان در اين مورد چيزي نگفته است.
    تاج در مورد دستياران مايلي كهن و سرپرست آينده تيم ملي عنوان كرد: فرصت كافي براي انتخاب دستياران مايلي كهن داريم. به نظرم به دليل حساسيت سه بازي اخير نبايد عجله كرد و با آرامش بهترين انتخاب‌ها را خواهيم كرد.
    نائب رئيس فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين سئوال كه آيا نامه‌اي از فيفا مبني بر محروميت فوتبال ايران به دليل رفتارهاي برخي تماشاگران در ديدار ايران و عربستان ارسال شده است يا خير گفت: ما خاطيان را شناسايي كرده و تنبيه كرده‌ايم اما تاكنون نامه رسمي از كميته انضباطي فيفا به ما نرسيده است. گرچه ما نيز با انجام چندين مكاتبه به مسئولين فيفا اطمينان داده‌ايم با خاطيان برخورد خواهيم كرد. فدراسيون فوتبال اعلام كرد اين مسئله داخلي را به خوبي مديريت كرده‌ايم و ما خواهان اين شده‌ايم كه فيفا در اين زمينه هواداران ايراني را محروم نكند.
    وي راجع به نحوه محروميت ايران تصريح كرد: بدون شك اين محروميت به بازي ايران و امارات مربوط مي‌شود چون ما فقط در اين بازي ميزبان هستيم.
    تاج درباره اعتراض فدراسيون به رفتار بعضي از بازيكنان عربستان پس از گل اول به ايران خاطرنشان كرد: پس از گل اول برخي از آنها با چند تن از بازيكنان ايراني درگيري فيزيكي داشته و اين رفتار تخلف محسوب مي‌شود. كميته بين‌المللي در اين زمينه با فيفا مكاتباتي انجام داده و ما پيگير اين مسئله هستيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال/پيام با راه‌آهن از قعر جدول فرار كرد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پيام مشهد با نتيجه 2 بر يك راه آهن را شكست داد و از قعر جدول فاصله گرفت.

به گزارش جبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي پيام و راه آهن از ساعت 16:45در ورزشگاه ثامن مشهد و حدود 250 تماشاگر از نزديك شاهد اين مسابقه بودند. اين مسابقه با نتيجه 2 بر يك به سود پيام به پايان رسيد.
    گل‌هاي پيام را محسن زاهدي در دقيقه 29 و اشپيتيم آرفي در دقيقه 60 زدند و گل راه آهن را بهنام بيرانوند در دقيقه 37 به ثمر رساند.
    قضاوت اين مسابقه به عهده يدا... جهانبازي بود. وي در اين ديدار به محمد مطوري و محمد رجب زاده از پيام و داود حقي از راه آهن كارت زرد نشان داد.
    پيام با اين پيروزي 32 امتيازي شد و با توجه به شكست تيم‌هاي استقلال اهواز و داماش تا رده پانزدهم جدول بالا آمد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از پيروزي برابر مقاومت
    احمدزاده: بايد با بيش از يك گل پيروز مي شديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: اگر بدشانسي نمي آورديم مي توانستيم به پيروزي بيش از يك گل دست پيدا كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس محمد احمدزاده پس از پيروزي يك بر صفر برابر مقاومت سپاسي در جمع خبرنگاران گفت: كيفيت بد زمين به دو تيم اجازه نداد بازي زيبايي را ارائه كنند. با اين حال مقاومت بازي خوبي انجام داد و ما نيز سعي كرديم بعد از زدن يك گل بازي را اداره كنيم و توپ و ميدان را در اختيار داشته باشيم.
    وي ادامه داد: هر چند مي توانستيم به پيروزي با بيش از يك گل دست پيدا كنيم اما با بدشانسي اين اتفاق نيفتاد. البته اين مسئله چيزي از ارزش‌هاي تيم مقاومت و پيرواني كم نمي كند.
    سرمربي ملوان در مورد خطاي مشكوك پنالتي به نفع اين تيم عنوان كرد: من از صحنه دور بودم و نمي‌توانم بگويم كه واقعا مي توانست داور اين صحنه را پنالتي بگيرد يا نه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از تساوي مقابل استقلال
    جلالي: به كسب سهميه آسيا اميدواريم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اميدواري هاي زيادي براي كسب سهميه در ليگ قهرمانان آسيا داريم.

به گزارش خبرگزاري فارس مجيد جلالي پس از تساوي مقابل استقلال اظهار داشت: ما سهم زيادي در ارائه فوتبال خوب داشتيم. در مورد نوع بازي بازيكنان فولاد به خصوص در نيمه دوم همه چيز به كارشناسان واگذار مي كنم.
    وي افزود: امروز يك فوتبال شايسته و قابل قبول را ارائه داديم. از اينكه در ضربات آخر موفق نبوديم ناراحت هستم. در نيمه دوم با تعويض هايي كه انجام داديم بازي را بيشتر به به قسمت مهاجمان كشيديم و با سه مهاجم روي دروازه استقلال متمركز شديم.
    سرمربي فولاد ادامه داد: براي برد به زمين آمديم. بازيكنان هاي ما در انجام بازي تيمي موفق بودند. مطمئن باشيد در بازي هاي آخر با تمام وجودمان به خاطر خودمان بازي مي كنيم.
    جلالي تاكيد كرد: به خاطر كسي يا تيمي بازي نخواهيم كرد و به دنبال كسب سهميه آسيا هستيم.
    جلالي درباره انتخاب محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي عنوان كرد: بسيار خوشحالم افرادي مانند مايلي كهن، پيرواني و علي دوستي كه آدم هاي سالم و خاك خورده اي هستند در راس تيم هاي ملي مان قرار گرفته اند. من با آرامش كامل فوتبال ملي را دنبال مي كنم. در تماسي كه مايلي كهن با من داشت صادقانه گفتم هر نيازي كه داشته باشد در خدمتش هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از شكست برابر ملوان
    پيرواني: مجبور به انجام بازي مستقيم شديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم مقاومت سپاسي شيراز گفت: كيفيت بد زمين باعث شد كه به بازي مستقيم رو بياوريم.

به گزارش خبرگزاري فارس غلامحسين پيرواني پس از شكست يك بر صفر برابر ملوان در جمع خبرنگاران تصريح كرد: اين برد را به ملوان و احمدزاده تبريك مي گوييم. هر چند زمين انزلي كيفيت بسيار بدي داشت و باعث شد ما به اجبار به بازي مستقيم روي بياوريم.
    وي افزود: ملوان را به خوبي آناليز كرده بوديم و نقاط ضعف و قوت آن را مي دانستيم. با اين حال دروازه بان آنها دو موقعيت صددرصد گلزني را از ما گرفت. ضمن اينكه زمين ناهمواره گاهي اوقات جريان بازي را تغيير مي‌داد. با اين حال نمي خواهم براي اين شكست بهانه بياورم.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

اخطار کمیته انظباطی درباره ظاهر بازیکنان

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از برخورد انضباطی با بازیکنان با ظواهر نامناسب و خارج از عرف خبر داد.

مجتبی شریفی در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت: تعدادی از بازیکنان تیم‌های فوتبال موها و محاسنشان را به حالت مدل دار و حتی به صورت اشکال هندسی و زننده در می‌آورند که این عمل آنان خارج از فرهنگ وعرف جامعه ما است.

وی با بیان اینکه نوع پوشش و ظواهر این بازیکنان که الگوی جوانان ما نیز محسوب می‌شوند موجب نگرانی خانواده‌ها شده است، افزود:در آئین نامه جدید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ماده‌ای را اضافه کرده‌ایم که بر اساس آن با اینگونه فوتبالیست‌ها برخورد انضباطی، شامل محرومیت از حضور در بازی‌ها و جریمه نقدی می‌شود .

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه جوانان ما بازیکنان را از طریق رسانه ملی می‌بینند و بلا‌فاصله از پوشش و ضواهر آنها الگو می‌گیرند، تصریح کرد: امیدواریم با این تصمیم جدید در کمیته انضباطی دیگر شاهد ظواهر و پوشش نادرست بازیکنانمان نباشیم.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فیروز كریمى: اخراج دایى بهترین تصمیم فدراسیون در طول تاریخ فعالیتش بود!

فیروز کریمی پس از بازی خوب تیمش مقابل پاس همدان ...

فیروز كریمى پس از بازى تیمش مقابل پاس همدان گفت: بازى بسیار خوبى بود و در این شرایط جوى كه باران بشدت مى بارید ۲ تیم یكى از بهترین بازى هاى خود را انجام دادند. این بازى یكى از بهترین بازى هایى بود كه در دوران مربیگرى ام دیدم. بازى خیلى فیزیكى بود و اگر ۲ تیم خوب ریكاورى نكنند براى بازى پنجشنبه در هفته ۳۳ به مشكل مى خورند.او در ادامه گفت: ما به فدراسیون گفته ایم كه چرا هر ۴ روز یك بازى گذاشته اید و آنها گفته اند كه الگوى جهانى است. اما من مى گویم تیم هایى كه در جهان بازى مى كنند هواپیماى اختصاصى دارند، ماساژور دارند و با تغذیه خوب كالرى از دست رفته را جبران مى كنند اما ما اینجا با اتوبوس سفر مى كنیم، ماساژور نداریم و كالرى از دست رفته را هم با خوردن آبگوشت باید جبران كنیم.سرمربى صباى قم در مورد غیبت شیث رضایى، فریدون فضلى و محسن یوسفى در این بازى گفت: تمریناتى كه در طول هفته انجام مى دهیم مشخص مى كند كه چه كسى فیكس بازى مى كند. كسانى كه به جاى فضلى بازى كردند خیلى بهتر از او بازى كردند.وى در مورد عملكرد صبا و دیگر تیم هاى ایرانى در لیگ قهرمانان آسیا گفت: در بازى با پاختاكور مطمئن باشید كه نمى گذاریم آنها راحت در بروند. شانس پرسپولیس و سپاهان براى صعود بیشتر از بقیه است. صبا و استقلال امتیازات زیادى از دست داده اند و كارشان خیلى سخت شده است .فیروز كریمى در مورد اتفاقات هفته هاى اخیر تیم ملى گفت: محمد مایلى كهن یكى از بهترین انتخاب ها براى هدایت تیم ملى در این مقطع بود. دایى به مشكل خورد و نمى توانست صعود كند، چون تجربه نداشت. من هم بودم دایى را اخراج مى كردم. اخراج دایى بهترین تصمیم فدراسیون در طول تاریخ فعالیتش بود. قبل از اینكه دایى سرمربى تیم ملى شود گفتم كه مثل قلعه نویى او را حرام نكنید، چون باید چند سال دیگر تجربه كسب كند و بعد به تیم ملى بیاید. دایى از نظر فنى مشكل داشت از كسى هم سؤال نمى كرد. نه مسائل فنى را مى دانست و نه از كسى سؤال مى كرد. شرایط ما الان براى صعود به جام جهانى خیلى سخت شده است. بازى با كره شمالى بسیار دشوار است. محمد مایلى كهن باید جادوگر باشد تا معجزه كند. كارمان سخت است اما به خاطر ملت شریف ایران امیدوارم كه تیم ملى نتیجه بگیرد و به جام جهانى برویم. اگر به جام جهانى نرویم درباره خیلى ها باید بحث شود و صحبت كنیم. خودم اولین نفرى هستم كه این كار را انجام مى دهم و درباره خیلى ها صحبت خواهم كرد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عباسي: براي سقوط برق رايزني كرده بودند

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال برق شيراز گفت: عده‌‌اي دوست داشتند برق به ليگ يك سقوط كند و حتي براي اين كار رايزني هم كرده بودند.

محمد عباسي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در باره سقوط برق به دسته اول اظهار داشت: در اين سقوط همه مقصر هستند و سهم من از همه بيشتر است. در همان ابتداي فصل هم كه در صدر جدول بوديم مي‌دانستم با بضاعت كمي كه داريم در طول فصل به مشكل بر مي‌خوريم و كم مي‌آوريم.
    عباسي با اشاره به مشروط بودن قرارداد شماري از بازيكنان ادامه داد: جدايي مهدي شيري و داريوش يزداني در طول فصل، به ضرر تيم شد. من هميشه اين دغدغه را داشتم و فكر نمي‌كردم در آن شرايط آنها تيم را رها كنند. در 10 هفته‌اي كه تيم خوب نتيجه گرفت كسي احوال ما را نمي‌پرسيد. هيچكس هم كمكي نمي كرد.
    سرمربي اسبق برق تصريح كرد: نه فقط اداره كل تربيت‌بدني فارس،‌ بلكه وزارتخانه هم كمكي نكرد. فكر مي‌كنم كساني بودند كه دوست داشتند تيم سقوط كند و رايزني‌هايي هم براي از كار افتادن تيم انجام دادند.
    عباسي يادآور شد: جدايي شيري از برق آن هم در شرايطي كه هنوز ويزاي او نرسيده بود نشان از اين رايزني است. من از شيري بابت اين موضوع گله دارم. بازيكني كه دلش همراه تيم نباشد بهتر است از تيم جدا شود.
    وي در مورد روزهايي كه باشگاه تصميم به بركناري او گرفت؛ گفت: آن زمان يكي از اعضاي هيات مديره با من صحبت كرد. از او خواهش كردم اين تصميم را نگيرند يا حداقل بگذارند خودم يك مربي انتخاب مي‌كنم اما ايشان از موضع قدرت صحبت كرد.
    عباسي اضافه كرد: كاش باشگاه خرج‌هايي كه بابت آوردن پيوس و كربكندي انجام داد را براي خود تيم خرج مي‌كرد. زماني كه پيوس سرمربي تيم شد، وضعيت تيم‌هايي مثل پاس و پيام بدتر از ما بوده اما برق نتوانست از بازي‌هاي كه مي‌توانست امتياز بگيرد استفاده كند.
    اين مربي با بيان اينكه در شيراز به بومي‌ها نامهرباني مي‌شود؛ خاطرنشان كرد: شيراز شهر غريبه‌ها است و بومي‌ها در اين شهر نمي‌توانند به راحتي كار كنند.
    وي درباره شايعه مذاكره با تيم مقاومت سپاسي براي فصل آينده گفت: اصلا قصد ندارم در شيراز به مربيگري ادامه دهم. در اينجا همه فقط خودزني مي‌كنند. فقط در شرايطي در شهر خود كار مي‌كنم كه همه شرايط فراهم باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •