بچه ها فکر میکنم الان دارت میزنن تو ساینشون چون سایت شون بالا نمیاد شاید دارن اپ میکنن![]()
بچه ها فکر میکنم الان دارت میزنن تو ساینشون چون سایت شون بالا نمیاد شاید دارن اپ میکنن![]()
پارسال اول رمضان اومد دي (دوستان خيال نكنيد من عربم ) من هم خوشبختانه قبول شدم روزانه نرم افزار حالا شما ها فعلا بمونيد تو كفش (اي چقدر استرس داشتيم ) !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولي اصلا احتياجي به اين همه استرس نيست اگه هر رشته اي كه هستيد تخصصي بالاي 35 درصد و توي عمومي ها هي همچين دست برده باشد حداقل شبانه قبوليد ( من تضمين مي كنم) ولي بعد از قبولي حتما شيريني فراموش نشه و در اخر اين فني خيلي بي درو پيكره بزاريد بياييد دانشگاه(نه! نه! دانشكده) اونوقت ميفهميد من چي ميگم !! فعلا باي
شما برو حرف زدنتو درست کن تضمینت باشه ماله خودت
هر موقع که موقع ثبت نام جامع علمی کاربردی تمومشد اونوقت جوابا میادو..پس کی میاد
مثل اینکه نتایج اومده..................
[کارنامه آزمون جامع دارندگان مدرک معادل کارداني سال 1387
این نتایج برای کنکور فنی و حرفه ای نیست.چون هم شماره داوطلبی و هم شماره پروندش ، یکی کمتر از شماره ای هست که من دارم.
برای جلوگیری از اشتباه ، برای مطمئن شدن از اعلام نتایج به این لینک برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SADEGH 7; 10-09-2008 at 18:13.
خوب کی میاد پس این جوابها
همه رفتن ثبت نام ولی هنرستانی ها هنوز تو صف منتظر ...........
خیلی خنده داره! ثبت نام دانشگاههای فنی و حرفه ایی از امروز شروع میشه ولی هنو جوابمونو ندادن![]()
سلام، من بعد از 5 ، 6 سال مي خوام ادامه تحصيل بدم. ثبت نام سراسري يا آزاد كي هست ؟ و در ضمن كلاس خوب كجاست؟ در ضمن فني حرفه اي خوندم. لطفا اگر جوابها قبلا داده شده لينك بديد چون تو اين شلوغي چيز خاصي يافت نكردم.
با تشكر
امسال که دیگه گذشت!مگه این که دانشگاه ازاد مثل پارسال دی ماه هم کنکور کاردانی پیوسته بذاره.وگرنه باید صبر کنی تا اردیبهشت سال 88 و برای اموزشکده های فنی و حرفه ای ثبت نام کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)