Create A Sim Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Create A Sim Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیزی که بی صبرانه منتظر این بازی محبوب هستید!
با نظر کارشناسانوزارت ارشادو... بازی The Sims 3 به عنوان بازی غیر اخلاقی
تشخیص داده شد!!
و فروش و توزیع اون ممنوع اعلام شد!!
(البته ما زرنگ تر از اونا هستیمیه بازاری واسش راه بیفته که تو خواب هم فکرشو نکنن!!!
)
اینا که کار همیششونه خودشونو مسخره می کنن ولش کن بابا!!!!
من که تمام پچ های سیمز 2 رو دارم یک سوال : میگم این سیمز 3 لوازمش از سیمز 2 و پچ هاش بیشتره؟؟؟؟؟؟؟
یعنی در کل از اون سیمز 2 لوازم بیشتری داره؟؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه که خیلی توپه میگن تازه خیلی هم خوشگله فقط یک مشکل همیشه توی سیمز بوده این بود که عمر آدم خیلی کوتاه من یک روز صبح بازی کردم و تا بعد از ظهر نشد یارو پیر شد و مرد!!!!
ان شالله که توی این یکی درست بشه چون خیلی مشکل ساز بود نمی تونستم تکی یک زندگیه راحت داشته باشم سریع پیر میشد!!!!!!
باید صبر کنیم تا این بازی بیاد بعد ببینیم چیه احتمالا خیلی باحاله!!!
6 تصویر جدید از بازی:
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای خدا یعنی دوربینش درست شده ؟ مثلا میشه کاری کرد که هم سقف نشون داده بشه هم کف (!) و سیمز هم نشون داده بشه و ...
نه اینکه کل خونه نشون داده شه . دوربین سیمز دو خدایی خیلی بد بود
بله ميشه
جديدا توي يكي از پك هاي جديد سيمز 2 هم سقف رو نشون ميده![]()
خوب اینکه خیلی خوبه چه حالی میده.
راستی نفهمیدین این سن ها درست شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون خیلی زود پیر میشن و آدم کلافه میشه( منم که با ازدواج کردم مشکل دارم باید هر روز یک شخصیت جدید بسازم)
فكر نكنم طول سن هاشون تغييري كرده باشه. به نظرم خوبن ، زيادتر باشن آدم از اون سيمزه خسته ميشه
ای بابا !!!!!!!!
پس حداقل کسی راهنمایی کنه که چجوری زن بگیرم آخه بلدم بچه دار بشم ولی زن بلد نیستم بگیرم اگه بشه توی 3 باید راحت تر باشه آخه توی 2 من خودمو کشتم ولی زن نتونستم بگیرم!!
اينجا بپرسيد تا جوابتونو بگيريد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)