من اقامتگاه توی تنها دهکدم ساختم الان قصر نمی شود ساخت کار کنم
من اقامتگاه توی تنها دهکدم ساختم الان قصر نمی شود ساخت کار کنم
من الان بازیو دیدم ! ببینید ؛ شما به یک دهکده حمله میکنید . اقامت گاه اون رو اونقدر هدف میگیرید تا نابود بشه . و به 0 برسه . بعد باچه جوري يكم توضيح بديد. يك دهكده داره كه توش اقامت گاه ساخته من به جز استفاده از سناتور از چه راه هايي ميتونم دهكدش رو تصرف كنم؟ با منجنيق ميشه؟
رئیس بهش حمله میکنید ؛ Normal attack . و هر حمله ای که بکنید درصد مالکیت دهکدش میاد پایین
مثلا
76%
44%
22%
1%
و در حمله ی آخر دهکده مال شما خواهد شد ! البته باید فقط با رئیس حمله کنید ها . . .
" من به اشتباه گفتم سناتور " با این واژه های سرور ایرانی آشنا نبودم .
مهم نیست ؛ به بازیت ادامه بده . اصلا توی دهکده ی اولت اقامتگاه باید بسازی ؛ اینجوری بهتره . دهکده های بعدیت رو توشون قصر بساز تا پایتخت بشن .من اقامتگاه توی تنها دهکدم ساختم الان قصر نمی شود ساخت کار کنم
شما ادامه بده . . .
سلام
سطح اسحله و زروه بالا بردن برای نیروهای دفاعی و حمله فرقی داره یا نه
مثلا لازمه واسه نیروهای دفاعی مثل دلاور و نیزه دار در قوم توتن اسحله رو بالا ببریم؟
یا برعکس برای شوالیه که یک نیروی هجوم یه لازمه که زره رو بالا ببریم؟
ممنون
سلام
کسی بسته گرافیکی خوشگل واسه این بازی داره؟
ممنون
سلام . قطعا لازمه !سلام
سطح اسحله و زروه بالا بردن برای نیروهای دفاعی و حمله فرقی داره یا نه
مثلا لازمه واسه نیروهای دفاعی مثل دلاور و نیزه دار در قوم توتن اسحله رو بالا ببریم؟
یا برعکس برای شوالیه که یک نیروی هجوم یه لازمه که زره رو بالا ببریم؟
ممنون
البته ؛ واسه نیروهای دفاعی بیشتر زره رو بالا ببر ؛ به نسبت اسلحه
و برای حجومی ها بیشتر اسلحه رو بالا ببر ؛ به نسبت زره !
اين سايت بريد. ولي توصيه ميكنم از بسته ي گرافيكي استفاده نكنيد امكان داره ظاهر بازي رو خراب كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سرور 3 کی هست؟؟
جنگی بزنیم!!
تا حالا دو تا یوزر از اعصاب خوردی هایی که اتحاد ما براش درست کردیم حذف آکانت کردن!!
H i V
ما تو سرور 3 هستيم !
ما يعني من و هم اتحادي هام.
شمارش اكانت ها و اتحاد هايي كه با ما در افتادن بعدشم خودشون فلنگ رو بستن از دستمون در رفته!
اخريش هم يه يارو بود كه اتحاد رو اسي كرده بود. با منجنيق و سرباز ريختيم سرش. خودش دستش اومد چي به چيه در رفت!![]()
Last edited by loomina; 29-06-2009 at 20:37.
سلام به همه
آقا من مرحله آموزشی رو تموم کردم ...
حالا باید چی کار کنم ؟ ساختمون بسازم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)