تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 506 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید که گفتم تولید نمیشه چون یکی از دوستام 4 - 5 ماه پیش خریده بود اون به من گفت که تولید نمیشه و من از روی اون گفتم
    اون موقع هم ماشینشو گرفت 16 تومن
    قیمتم کسی نبود درستش روبگه؟؟؟
    توی اون آدرسی هم که حاجی گذاشته هرچی گشتم اثری پیدا نکردم!!!(مثله اینکه عینک لازم شدیم!!!!)
    حجمی به اسم 1300 نداره و اگه قرار باشه رندش کنیم به 1400 نزدیکتر میشه تا 1300
    فرشاد جان شما درست میگی
    راستی توی سایت ایرانخودرو یه 1400 سی سی وجود داره یه 1360 سیسی که کد موتورهاشون با هم فرق میکنه!!!
    از نظر قدرت و گشتاور هم برابری میکنن(اینطور که خودشون گفتن!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر میکنم که دیگه 206 تیپ 3 تولید نمیکنن
    و باید از توی بازار پیدا کنی
    و فکر میکنم که 15 و 200 باشه
    حالا چرا گیر دادی به 1300 ها محمد جان؟؟؟
    والا این پاتروله با اینکه خیلی دوسش دارم از نظر موتوری بهم جواب نداده میخوام بفروشمش یه ماشین تو این فروشای دهه ی فجر بخرم!

اول نظرم رو 405 بود . گفتم ببینم صندقدارایی که زده کدوماش خوبه که منصرف شدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی اون آدرسی هم که حاجی گذاشته هرچی گشتم اثری پیدا نکردم!!!(مثله اینکه عینک لازم شدیم!!!!)
    ردیف 12 بعد از v9

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اينا كه گاز سوزه براي گاز ecu جدا داره يا نه مثل ماشين ما نداره ممنون ميشم جواب بدين
    v2,v10 رو نوشته پایه گازسوز یعنی بیشتر از داشتن ecu جدا برای گاز
    اطلاعات کامل رو تو لینک نوشته

5. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من 1 ماهی میشه یه 206 تیپ 2 خریدم (0 کیلومتر- مدل 20/9/1387) . یه چند تا مشکل اساسی داره میخوام بدونم مال من اینجوریه یا کلا همه 206 ها اینجوری هستن که خدا کنه مورد اول درست باشه و یه راه حلی داشته باشه.
    اولین مشکل اینه که موقعی که سوار ماشینم صدای خیلی زیادی از (موتور یا اگزوز یا... ) به گوش میرسه که خیلی خیلی آزار دهنده هست تقریبا شبه صدای پیکان تو اتاقه و کلا من تو هیچ ماشینی ندیدم اینجوری صدا داشته باشه . یه بار سوار یه 405 شدم دیدم 405 در مقابل 206 تقریبا بیصدا بود و هیچ صدایی نداشت ولی 206 من خیلی صدای (موتور یا اگزوز یا... ) میاد تو اتاق .
    مشکل دوم هم اینه که از عقب ماشین سر و صداهای ریزی میاد نمیدونم ماله چیه و موقعی که میرم تو دست انداز از جلو هم صدای گاپ گاپ میاد مخصوصا جلو دست شاگرد.
    در کل اینه که راستش وقتی میخواستم ماشین بخرم بین 206 و 405 گیر کرده بودم و نمیدونستم کدوم رو بخرم . خلاصه با مشورت و ... بیخیال 405 شدم و 206 رو خریدم ولی الان که این مشکلاتش رو میبینم خیلی پشیمونم که چرا 405 نخریدم .

میخواستم کمکم کنید و ببینید مشکل 206 من کلی هست یا فقط مربوط به ماله منه . اگه راه حلی هم داری بگید یه دنیا ممنون میشم.

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشخصات 206 اس دی جدید
    v6 , v19

البته موتور 1400
    Last edited by aghaye h; 08-02-2009 at 01:13.

9. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من 1 ماهی میشه یه 206 تیپ 2 خریدم (0 کیلومتر- مدل 20/9/1387) . یه چند تا مشکل اساسی داره میخوام بدونم مال من اینجوریه یا کلا همه 206 ها اینجوری هستن که خدا کنه مورد اول درست باشه و یه راه حلی داشته باشه.
    اولین مشکل اینه که موقعی که سوار ماشینم صدای خیلی زیادی از (موتور یا اگزوز یا... ) به گوش میرسه که خیلی خیلی آزار دهنده هست تقریبا شبه صدای پیکان تو اتاقه و کلا من تو هیچ ماشینی ندیدم اینجوری صدا داشته باشه . یه بار سوار یه 405 شدم دیدم 405 در مقابل 206 تقریبا بیصدا بود و هیچ صدایی نداشت ولی 206 من خیلی صدای (موتور یا اگزوز یا... ) میاد تو اتاق .
    مشکل دوم هم اینه که از عقب ماشین سر و صداهای ریزی میاد نمیدونم ماله چیه و موقعی که میرم تو دست انداز از جلو هم صدای گاپ گاپ میاد مخصوصا جلو دست شاگرد.
    در کل اینه که راستش وقتی میخواستم ماشین بخرم بین 206 و 405 گیر کرده بودم و نمیدونستم کدوم رو بخرم . خلاصه با مشورت و ... بیخیال 405 شدم و 206 رو خریدم ولی الان که این مشکلاتش رو میبینم خیلی پشیمونم که چرا 405 نخریدم .

میخواستم کمکم کنید و ببینید مشکل 206 من کلی هست یا فقط مربوط به ماله منه . اگه راه حلی هم داری بگید یه دنیا ممنون میشم.
    مشکل اولتون که قطعا مال خودرو شماست چون 206 با اینکه صدای موتور رو در کابین میشنویم ولی به این شدتی که شما میگید نیست!
    دوم اینکه اون صدای ریز در ماشین دو حالت بیشتر نداره! یا اینکه در صندوق و درهای ماشین رگلاژ نیست(که تو 206 ها زیاد دیده شده!) یا اینکه مربوط به جلوبندی ماشینه که با توجه به صفر بودن ماشین یه همچین احتمالی بعیده!(هر چند از ایران خودرو هیچی بعید نیست!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    مشکل اول رو که من توی 206 هایی که سوار شدم ندیدم و عجیبه که اینقدر صدا میده البته تیپ 2 کلا صداش خیلی بیشتر از تیپ 5 و 6 هست اما دیگه اینقدری که شما میگید نباید باشه .

اون سر و صداهای ریز عقب رو فکر میکنم به خاطر صندلی ها باشه ماشین رو از بقل تکون بده ببین اون صداها میاد یا نه

شما سرویس 1000 کیلومتر ببر ، اگر هم 1000 تا بیشتر کار کرده که کلا ببر نمایندگی مشکلاتت رو بگو

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

راستش قصد داشتم( يعني دارم) يه 206 تيپ 2 بگيرم ولي تا حالا از تيپ 5 سواري نگرفته بودم تا دو سه روز پيش كه چن ساعت تيپ 5 يكي از دوستام واسه كاري دستم بود بدجوري خوشم اومده از رانندگيش .

لامصب هرچي ميگفتن باور نميكردم .. سواريش تومني سنار! با تيپ 2 فرق داره . اصلا يه ماشين ديگس!

ببينم ميشه يه تميزش رو گير اورد يا نه؟

تا چه سالي توليد شده؟ با چه قيمتايي ميتونم يه تميزش رو گير بيارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •