قیمتاش خوبه
کل هزینه های نصب و ... چقدره
اگه نصب رو خودم انجام بدم چی
قیمتاش خوبه
کل هزینه های نصب و ... چقدره
اگه نصب رو خودم انجام بدم چی
شما اگه خودتون نصب كنيد ، 15.000 تومان نصب رو نمي خواد كه ببيد ولي بقيه هزينه ها مثه آبومان و ماليات رو بايد بديد!
باور نمیکنم چه عجب یه شرکت اینجوری پیدا شد
کیفیت سرویس128 3 گیگ چطوریه؟
من كه از 128 5 گيگ استفاده مي كنم ، راضي هستم
سرعت پنج شنبه ها يه مقداري افت داره ولي كلا سرعتي كه بهتون ميده معمولا بالاتر از 128 هست! چون من خودم با سرعت 30 هم دانلود كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بايد توجه داشته باشيد كه منطقه با منطقه فرق مي كنه!!
قطعي هاي شركت لايزر زياد شده و ديگه داره اعصاب خورد كن ميشه ، اين طور نيست؟
بله متاسفانه قطعي زياد شده ولي انشاء الله حل مي شود مشكل از فيبر نوري مي باشد
دوست عزيز مودمي بخواهي كه با هيچ شركتي مشكل نداشته باشد مودمي بخر كه چيپ Broadcom داشته باشد
ولي پيشنهاد شخصي من Comtrend هست مودم خوب و اين قابليت دارد كه اطلاعات چند شركت را روي آن ست كني
در مورد سرعت دانلود در لايزر تمام سرويسها برابر هستند
سلام دوستان
من مشترک اینترنت لایزر هستم 128k نامحدود. چند روزی هست که تقریبا هر یک ساعت یا نیم ساعت یکبار دیسکانکت میشم یا اینکه به کل ارسال و دریافت داده ها قطع میشه و مجبور میشم که دیسکانکت کنم و دوباره وصل بشم. خیلی از وقت ها هم وقتی میخوام دوباره وصل بشم نمیشه و ارور 678 میده. مجبور میشم مودم رو خاموش روشن کنم. بعضی وقت ها هم که دیگه این کارها هم جواب نمیده و مجبور میشم مودم رو ریست کنم و از اول تنظیمش کنم. من از طریق کانکشن Bridge وصل میشم.
این رو هم بگم که حدود یک سال و نیم هست که دارم از adsl استفاده میکنم. قبلا از آسیاتک میگرفتم ولی الان چند ماهی هست که از لایزر میگیرم. قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم. جای مودم و یا کابل کشی ها رو هم تغییری ندادم که بخوام بگم ممکنه مشکل در کابل کشی یا نویز باشه. وقتی که دیسکانکت میشه چراغ مودم چشمک زن نمیشه و ثابت میمونه که این یعنی ارتباطم با سرور قطع نشده.
به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی خودتون که بهتر میدونید فقط سعی میکنند یه جوری قانعت کنند که مشکل از طرف اونها نیست! واقعا نمیدونم پس پشتیبانی فقط به این درد میخوره که 4 تا آدم بذارند اونجا که فقط بگند مشکل از طف اونها نیست؟ جدیدا هم که خوب چیزی یاد گرفتند و تا مشکلی پیش میاد فوری میگند مشکل از سمت مخابرات هست و دست ما نیست!
خلاصه اینکه اعصاب برام نذاشته. برجی 27 تومان دارم میدم آخرش هم هیچی. خیلی لطف میکنید اگه بهم کمکی بکنید. ممنونم
آره برای منم خیلی قطعی هاش زیاد شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برای من هم درست مثل دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده به شرکت زنگ زدم گفت مودمت را کلا 10 دقیقه قطع کن درست میشه
جالب اینجاست من گفتم مشکل از طرف مخابرات نیستش گفت نه گفتم چه عجب
ولی از حق نباید گذشت تا الان من مشکلی نداشتم ولی این 4 روزه اینجوری شده
کسی سر در اورد ما را هم در جریان بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)