سلام...راستی سلام شرلوک . چطوری؟!
برای سیستمت تسلیت عرض می کنم . امیدوارم غم آخرت باشه ...
به به ....
خوبی؟
ممنون از تسلیتت!! از امضات فهمیدم خودتی...
موفق باشی... خوشحال شدم...
.
اگه درباره سیستمم چیزی فهمیدی بهم بگو!!
سلام...راستی سلام شرلوک . چطوری؟!
برای سیستمت تسلیت عرض می کنم . امیدوارم غم آخرت باشه ...
به به ....
خوبی؟
ممنون از تسلیتت!! از امضات فهمیدم خودتی...
موفق باشی... خوشحال شدم...
.
اگه درباره سیستمم چیزی فهمیدی بهم بگو!!
سلام دوست خوبم
راستش وقتی چندین مشکل به طور یکسان برای برنامه ها اتفاق می افته در این صورت شما باید به سیستم عامل نصبی خودتون شک کنید .
اگه قبلا هم همین ویندوز را نصب می کردید و مشکلی نداشتید احتمالا یک باگی روی سیتسم عامل شما ایجاد شده که به دلیل باز شدن پورت های سیستم شما می باشد .
یا برنامه ای روی سیستم شما نصب شده که این برنامه باعث ایجاد اختلال توی سیستم عامل و برنامه ها شده .
البته نباید به هیچ عنوان از ویروس ها غافل بشید . ولی ویروسی ندیدم که بتونه به یکباره دوتا از قویترین انتی ویروس ها را از کار بندازه .
من به شما پیشنهاد میکنم اول از همه حتما از انتی ویروسها انلاین استفاده کنید . چون اونها دیگه مثل انتی ویروسهای نصبی شما از کار نمی افتند . و به هر طریقی شده سیستم شما را به طور کامل اسکن می کنند و اگه ویروسی روی سیستم شما باشه اونا را از بین می برند .
در درجه بعد حتما سعی کنید از یه سی دی دیگه ویندوز را نصب کنید و همه برنامه های خودتون را را یه سی دی دیگه نصب کنید . چون ممکنه این اختلالات از یک برنامه باشه که روی سیستم نصب می کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
مشکل شما خیلی پیش پا افتاده هستش . نمی دونم چرا نمی تونید با روشی که گفتم مشکل را حل کنید .
مگه مشکل شما فقط در ورود به درایوها نیست ؟
خوب این مشکل فقط زیر سر ویروس autorun.inf هستش به دو سه پست بالایی نگاه کن همون جوابی که به
gigamax و sanaz_203 دادم جواب سوال شما هم هست . به دقت اون پست را بخون و هر چی گفتم را موبه مو انجام بده .
به خدا مشکل شما خیلی راحت حل میشه . من خودم هزاران بار با همین روش مشکل بچه ها را حل کردم .
و هر کی این مشکل را داشته با همین روش حلش کرده . فقط یه خورده صبور باشید و نکات گفته شده را مو به مو انجام بدید .
بازم میگم همه کارها را باید به دقت انجام بدید یه اشتباه بکنید باز هم اش همان اش و کاسه همان کاسه .
اگه با این روشها نتونید مشکل را حل کنید دیگه به هیچ عنوان حتی با نصب ویندوز هم مشکلتون حل نمی شه .
در ضمن راههایی که گفته شده هیچ ربطی به کم شدن سرعت سیستم نداره .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
نمی دونم چرا شما کامل اموزش را نگاه نمی کنید .
من یه برنامه برای حل مشکل open with گذاشتم شما اول از همه اون برنامه را بگیرید و اجرا کنید . فقط منتظر باشید تا برنامه کار خودش را به طور کامل انجام بده . پس چند دقیقه باید صبر کنید .
بعد از این که مشکل open with حل شد برید و از روش اولی که گفتم ویروس autorun.inf را پاک کنید .
موفق باشید .
با سلام
من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی مشکلم که غیر فعال شدن گزینه Show Hidden Files می باشد حل نشد.
من این مشکل رو دارم ولی temp1 و temp2 وجود نداشت و تو ریجسستری هم همه چیز درست بود و چیزی رو تغییر ندادم.
و اصلا autorun.inf وجود نداشت .
ممنون میشم آقا مهدی کمکم کنید.
Parameter format not correct - "utorun.inf".
وقتی میخوام با روش دم کار کنم....تو cmd اینو مینویسه وقتی اون فرمانهایی که گفتی رو میزنم :
Parameter format not correct - "utorun.inf".
سلام بهنازی جان
پیشاپیش سال نو را تبریک می گم
ابتدا کدهای زیر را توی notpade کپی کنید و بعد با نام و پسوند mahdi.bat ذخیره کنید سعی کنید توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا بشه . بعد از اجرا شدن هر جا ازتون سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .
در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
ممنونم مهدی جون میشه دلیلشو بگین با روشهای اولی چرا جواب نداد؟
پس مشکل من چییی؟؟؟ :-(
آقا ...مال من درست نشد....!!!
حتی سوال هم نپرسید...
فقط پنجره Cmd باز شد....یک سری کارا کرد و خود به خود بسته شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)