تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 241 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی سلام شرلوک . چطوری؟!
    برای سیستمت تسلیت عرض می کنم . امیدوارم غم آخرت باشه ...
    سلام...
    به به ....
    خوبی؟
    ممنون از تسلیتت!! از امضات فهمیدم خودتی...
    موفق باشی... خوشحال شدم...
    .
    اگه درباره سیستمم چیزی فهمیدی بهم بگو!!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام...
    آقا مهدی من دیدم توی اکثر تاپیکهایی که بچه ها مشکل ویروسی دارن شما اینجا رو توصیه میکنید... من مشکلم به ویروس hidde مربوط نیست اما فکر میکنم ویروسی دارم که نمیتونم حتی تشخیصش بدم... امیدوارم اشتباهی موضوع رو مطرح نکرده باشم...
    مشکلم اینه:
    1. من bitdefender 2008 رو نصب داشتم... بعد از مدتی Update اون از کار افتاد که البته ربطی به رجیستر شدنش نداشت... فقط روی 0% ثابت میموند... سیستم هم بشدت و بطور مشکوکی کند شده بود...

2. موس با پرش گاهی حرکت میکرد و گاهی نیز غیب میشد و هنوزم میشه ...
    3. kaspersky رو نصب کردم و ویروسیابی کردم چیزی نیافت...
    4. امروز kasper هم از کار افتاده و هرچی سعی میکنم بازش کنم ارور dont send میده...
    5. yahoo messenger رو سیستمم نصب نمیشه (که فکر نمیکنم به این مربوط باشه)

6. اینتر نت اکسپلورر باز میکنم یهو ارور dont send میده و بسته میشه...(که اینم فکر کنم بیربطه)
    7. وقتی ویندوز بالا میاد میخواد C رو اسکن کنه که روی 0% میمونه و اگه همون اول کنسلش نکنم باید بعد از مدت طولانی عاقبت با دکمه ریستارتش کنم...
    8. ویندوز در حالت safe mode هم بالا نمیاد!
    9. در process master گزینه avp.exe که گویا مال خود کسپر اسکای هست رو بهیچوجه نمیشه متوقف کرد که نمیدونم این طبیعیه یا نه...

من نمیدونم اینا نشون ویروسی شدنه یا نه... اما وقتی کسپر هم از کار افتاد حدس زدم ویروس باشه...
    کمکی بکنید ممنون میشم...
    یه عکس هم از process master گذاشتم...
    ممنون از همه...

سلام دوست خوبم

راستش وقتی چندین مشکل به طور یکسان برای برنامه ها اتفاق می افته در این صورت شما باید به سیستم عامل نصبی خودتون شک کنید .

اگه قبلا هم همین ویندوز را نصب می کردید و مشکلی نداشتید احتمالا یک باگی روی سیتسم عامل شما ایجاد شده که به دلیل باز شدن پورت های سیستم شما می باشد .

یا برنامه ای روی سیستم شما نصب شده که این برنامه باعث ایجاد اختلال توی سیستم عامل و برنامه ها شده .

البته نباید به هیچ عنوان از ویروس ها غافل بشید . ولی ویروسی ندیدم که بتونه به یکباره دوتا از قویترین انتی ویروس ها را از کار بندازه .

من به شما پیشنهاد میکنم اول از همه حتما از انتی ویروسها انلاین استفاده کنید . چون اونها دیگه مثل انتی ویروسهای نصبی شما از کار نمی افتند . و به هر طریقی شده سیستم شما را به طور کامل اسکن می کنند و اگه ویروسی روی سیستم شما باشه اونا را از بین می برند .

در درجه بعد حتما سعی کنید از یه سی دی دیگه ویندوز را نصب کنید و همه برنامه های خودتون را را یه سی دی دیگه نصب کنید . چون ممکنه این اختلالات از یک برنامه باشه که روی سیستم نصب می کنید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من با هیچکدوم این روشها حل نشد و تازه....سرعت سیستم نصف شده!ویندوز دیر میاد بالا و دیر ریست میشه....چیکار کنم؟
    سلام دوست عزیز

مشکل شما خیلی پیش پا افتاده هستش . نمی دونم چرا نمی تونید با روشی که گفتم مشکل را حل کنید .
    مگه مشکل شما فقط در ورود به درایوها نیست ؟

خوب این مشکل فقط زیر سر ویروس autorun.inf هستش به دو سه پست بالایی نگاه کن همون جوابی که به
    gigamax و sanaz_203 دادم جواب سوال شما هم هست . به دقت اون پست را بخون و هر چی گفتم را موبه مو انجام بده .

به خدا مشکل شما خیلی راحت حل میشه . من خودم هزاران بار با همین روش مشکل بچه ها را حل کردم .
    و هر کی این مشکل را داشته با همین روش حلش کرده . فقط یه خورده صبور باشید و نکات گفته شده را مو به مو انجام بدید .
    بازم میگم همه کارها را باید به دقت انجام بدید یه اشتباه بکنید باز هم اش همان اش و کاسه همان کاسه .
    اگه با این روشها نتونید مشکل را حل کنید دیگه به هیچ عنوان حتی با نصب ویندوز هم مشکلتون حل نمی شه .

در ضمن راههایی که گفته شده هیچ ربطی به کم شدن سرعت سیستم نداره .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا مهدی دستت درد نکنه . باشه میرم این روش شما رو هم امتحان می کنم .
    در اون روش اول من اصلا وقتی دابل کلیک کی کنم که بالا نمی یاد . وقتی Open می زنم دوباره پنجره Open with ظاهر میشه . من الان برای استفاده از درایوها از نوار ابزاری که بالای اکسپلور ویدوز هست استفاده می کنم و همچنان همونطوری می شد که گفتم .
    حالا من این روش جدیدتون هم امتحان می کنم

راستی سلام شرلوک . چطوری؟!
    برای سیستمت تسلیت عرض می کنم . امیدوارم غم آخرت باشه ...
    سلام دوست عزیز

نمی دونم چرا شما کامل اموزش را نگاه نمی کنید .
    من یه برنامه برای حل مشکل open with گذاشتم شما اول از همه اون برنامه را بگیرید و اجرا کنید . فقط منتظر باشید تا برنامه کار خودش را به طور کامل انجام بده . پس چند دقیقه باید صبر کنید .

بعد از این که مشکل open with حل شد برید و از روش اولی که گفتم ویروس autorun.inf را پاک کنید .

موفق باشید .

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی مشکلم که غیر فعال شدن گزینه Show Hidden Files می باشد حل نشد.
    من این مشکل رو دارم ولی temp1 و temp2 وجود نداشت و تو ریجسستری هم همه چیز درست بود و چیزی رو تغییر ندادم.
    و اصلا autorun.inf وجود نداشت .
    ممنون میشم آقا مهدی کمکم کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

Parameter format not correct - "utorun.inf".

وقتی میخوام با روش دم کار کنم....تو cmd اینو مینویسه وقتی اون فرمانهایی که گفتی رو میزنم :
    Parameter format not correct - "utorun.inf".

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی مشکلم که غیر فعال شدن گزینه Show Hidden Files می باشد حل نشد.
    من این مشکل رو دارم ولی temp1 و temp2 وجود نداشت و تو ریجسستری هم همه چیز درست بود و چیزی رو تغییر ندادم.
    و اصلا autorun.inf وجود نداشت .
    ممنون میشم آقا مهدی کمکم کنید.
    سلام بهنازی جان
    پیشاپیش سال نو را تبریک می گم

ابتدا کدهای زیر را توی notpade کپی کنید و بعد با نام و پسوند mahdi.bat ذخیره کنید سعی کنید توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا بشه . بعد از اجرا شدن هر جا ازتون سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .

در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی .

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم مهدی جون میشه دلیلشو بگین با روشهای اولی چرا جواب نداد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

پس مشکل من چییی؟؟؟ :-(

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آقا ...مال من درست نشد....!!!

حتی سوال هم نپرسید...

فقط پنجره Cmd باز شد....یک سری کارا کرد و خود به خود بسته شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •