خوب توی این مدت استفادش رو کردید.
ziadam khub nista masalan 8 gig hafeze dare 1gig bishtaresho por koni kollan ghati mikone
man tush 120 ta ahang rikhtam kollan hang kard albate sony ericsona kollan hangian vali in dg shuresho dar avored
صد در صد رد میشه.
اتفاقا سونی اریکسون همیشه رو این مورد خوب کار کرده.
احتمالا شما با گوشی درست کار نکردی یا نیاز به آپدیت داره.
حتی گوشی های با سیستم عامل SE هم این مشکل رو ندارن.حتی بیشتر از اون چیزی که اعلام میشه ساپورت میکنه.
مشکل گوشی شما چی بوده رو نمیدونم.
ولی اطمینان میدم بهتون باقی گوشی های SE این مشکل رو نداره.بدون تعصب گفتم.
دوستان من بین 960 با 980 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. البته قیمت هاش فکر نکنم زیاد فرق کنند. فقط اگر ممکنه مهمترین تفاوت های این دو رو نسبت به هم و مزیت های هر کدوم رو نسبت به دیگری بگید ممنون میشم.
قیمت 980 شده 190 قیمت 960 هم 238 این از قیمت
تفاوتش اینه که 960 لمسی و سیستم عاملش uiq (که البته uiq برشکست شده و دیگه براش برنامه و بازی نمی اد)
980 هم که یک گوشی جاوا
اگه واست برنامه و بازی های جاوا مهم 980 بگیر وگر نه در بقیه موارد 960 خیلی عالی
از یکی شنیدم این گوشی اف ام ترانسمیتر داره که مشکل نبودن جک 3.5 میلیمتری رو برطرف میکنه. توضیح میدیدن این اف ام ترانسمیتر چی هست ؟
دوست عزیز حتما منظورت من هستم.
وجود اف ام ترنسمیتر باعث میشه که بدون حمل نوار مغناطیسی تو ماشین بتونی از طریق یه پهنای رادیویی موزیکت رو بدون سیم تو ضبط ماشین به اشتراک بگذاری و بهش گوش کنی.
حالا ممکنه بگی این چه ربطی داره به وجود نداشتن جک 3.5 میلیمتری:
دلیلش هم اینه که اگه گوشی اف ام ترنسمیتر نداشت مجبور بودی پیش خودت مبدل 3.5 میلیمتری این گوشی رو حمل کنی تا از طریق اون بتونی به نوار مغناطیسی وصل کنی و به موزیک گوش بدی که کلا دردسر داره.
بجای هدفون خودش هم میتونی از هدفونهای بلوتوث استریو خود سونی اریکسون استفاده کنی که قیمتش الان پایینه و از طریق اون دیگه از شر مبدل 3.5 میلیمتری کلا خلاص میشی.
البته انگار تو ایران کار نمیکنه... من که امتحان کردم گفت در کشور شما امکان استفاده نداره...
n78 کار میکنه ولی w980 نه... راهی هم نداره کشور رو انتخاب کنیم...
پس به امید fm transmitter نخر بعیده کار کنه...
به غیر از مزیت هایی که یک گوشی داره، ممکنه نقایصی هم داشته باشه که خریدار بعد از خرید متوجه اونا میشه و بعد ممکنه پشیمون بشه. تا نگرفتم به نظرتون چه ایراد هایی داره ؟ مثلا تاپیک رو که مرور میکردم قبلا گفتید که صفحش کوچیکه. چقدر ؟ اذیت کننده که نیست ؟ غیر از این چه ایراداتی داره ؟
گوشی قبلیت چی بوده؟ تقریبآ اندازه k850 کوچیکم نیست... از k800 بزرگتره 2.2 اینچ اندازش خوبه...به غیر از مزیت هایی که یک گوشی داره، ممکنه نقایصی هم داشته باشه که خریدار بعد از خرید متوجه اونا میشه و بعد ممکنه پشیمون بشه. تا نگرفتم به نظرتون چه ایراد هایی داره ؟ مثلا تاپیک رو که مرور میکردم قبلا گفتید که صفحش کوچیکه. چقدر ؟ اذیت کننده که نیست ؟ غیر از این چه ایراداتی داره ؟
خیلی اثر انگشت رو جذب میکنه...
1 دستی سخته بازش کنی البته ممکنه واسه شما راحت باشه...
خوبیاش هم اینه که مثلآ سرعت کپی کردن اطلاعات از رایانه خیلی زیاده
و...
Last edited by Mah12; 27-06-2009 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)