بابا pdf چیه میذاری word بذاررررررررررررر
سلام دوست عزيز .
اينكه مقالات رو PDF ميزاريم ؛ دليلش اينه كه اولا همه با pdf راحت تر هستن و مشكل ورژن هاي مختلف Word رو ديگه ندارن . بعدش اينكه توي نت اكثر مقاله ها به صورت pdf هستش. در ضمن اگه مشكلتون ويرايش كردن فايل هست ؛ ميتونيد از ابزار هاي PDF Editor استفاده كنيد .
موفق باشيد .![]()
سلام
دوتا مطلب میخاستم برای ماشین الکتریکی
یکی برای ترانس و یکی هم برای ماشین AC
مطالب در حدی باشه که استاد از خود شیطون پیاده شه
مرسی![]()
سلام .
ترانسفورماتور هاي سه فاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشين
--------------------------------------------------------------------------------سلامچه جوری میشه چهار لامپ به ترتیب روشن خاموش کرد به طوری که با فرمان تنها یک پایه یعنی هروقت اون پایه فاز دار شد خروجی اول وصل شه و وقتی پایه را بی فاز کردم خروجی اول قطع شه و وقتی دوباره همون پایه فار دار شه خروجی دوم وصل شه و وقتی مجددا بی فاز شد خروجی دوم قطع شه و دفعه سوم وصل شد خروجی سوم وصل شه و دفعه چهارم هم همینطور و مجددا با وصل همون ورودی خروجی اول روشن شود و با هر قطع و وصل خروجی ها به ترتیب روشن و خاموش شوند .ببخشید اگه سوالم خیلی کلاس پایینه چون به plc وارد نیستم
من با کنتاکتور میتونم این رو طراحی کنم......ولی plc یاد ندارم متاسفانه...!!!!
سلام به همكي
كسيpdfجزوات بارسه رو نداره؟
سلام دوستان
من یه مقاله راجع به نوآوری در شبکه های هوایی برق میخواستم.راجع به تکنولوژی های جدیدی که تو این گرایش به کار میره.تاپیک هم زدم ولی فعلا کسی کمکم نکرده.ممنون میشم اگر شما مطلبی راجع به این موضوع دارین برام بزارین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز من امين بني احمد دانشجويي مهندسي برق قدرت ، عاليه فقط دوستاني ديگر رو هم براي توضيح دادن در مورد بقيه گرايش هاي برق رو هم پيدا كنيد
ممنون مهندس
سلام دوستان
دو تا پروزه میخاستم یکی یه مقاله درمورد انواع کندانسور در تیروگاههای برق ویکی پلان یه مجتمع مسکونی 4 طبقه و 2 واحده برای انجام کارهای مربوط به تاسیسات الکتریکی وروشنایی
فوریه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)