اقا من گوشیمو تبدیل کردم به k810 وقتی روشن میکنم صفحه چشمک میزنه و مجبور شدم دوباره به K800 تبدیل کنم وقتی تبدیل کردم درست شد مشکل چیه؟
اقا من گوشیمو تبدیل کردم به k810 وقتی روشن میکنم صفحه چشمک میزنه و مجبور شدم دوباره به K800 تبدیل کنم وقتی تبدیل کردم درست شد مشکل چیه؟
حالام که تبدیل کردم این ارورو میده
configuration eror.pleas contact your network operator or service centre
اینو که همه بلدن.من زمان کل مکالمات که توی منوی سرویس نشون میده رو گفتم.(<*>>*>*)
البته جوابش رو پیدا کردم و توی تاپیک زیر گذاشتم.
صفر کردن مدت زمان کل مکالمات در منوي سرويس با Setool2:
یه سری بزنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه main & fs و كاستومايز خوده k810 رو فلش كني هيچ وقت اينجوري نميشه!!!
اين ارور هم به خاطر اينه كه كاستومايز رو خوب فلش نكردي يه بار ديگه كاستومايز رو فلش كن
موفق باشيد!![]()
اقا من مینو اف اس و کاستو مایزو درست ریختم مطمئنم
بعد کاستومایز کا 800 را نداشتم
شما اگه ميخواي k800 يا k810 رو فلش كني بايد كاستومايز خودشون باشه اگه نباشه اين ارورconfiguration eror.pleas contact your network operator or service centre بعد از فلش ظاهر ميشه!!
كاستومايز k800
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزيز سلام.
من خيلي وقته كه گوشيم خرابه و توي Games و Applications نميره. يه دفعه ديگه هم اين جوري شد و 6 تومن پياده شدم. البته اون موقع تو نخ Flash نبودم. به هر حال اين دفعه گذاشتم تا يه باره K810iـش بكنم. دو نوع Firmware هم براي K810i دانلود كردم. يكيش فكر كنم قديميه و اين آخريه اسماشون رو پايين نوشتم. فقط يه فايل Customize نيازه. من نميدونم چه طوري بايد تشخيص بدم كه كدوم Main با كدوم FS ميخونه و از كدوم قسمت اسمش بايد بفهمم. اگه يه نفر در اين مورد هم راهنمايي كنه ممنون ميشم.
K810 R8BA024 MAIN GENERIC SM RED52
K810 R8BA024 FS BALTIC RED52
اگه اينا با هم ميخونن كه لطفا فقط Customize مناسب به من معرفي كنين. اگه هم نمي خونن لطفا بگين آخرين Firmware براي K810i كدومه؟ ممنون!
ايمان...
برا تشخيص دادن main با كدوم fs همين نوشته هاي كه قرمز كردم اون بالا الان اين دوتا بهم ميخورن ميتوني فلش كني...اگه اينا مثل هم نباشه نميتوني با اشكال مواجه ميشي
جديد ترين فريمور هم فكر كنم تو تايپك فريمور ها باشه
اينم كاستومايزش!!!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با عرض سلام و خسته نباشي و تشكر از اين همه آموزش.
مطميينم اگه ادامه بدين كولاك ميكنين!!!
اما مشكل من :
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
اينا رو استفاده كردم :
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
يا براي تبديل به k810 :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
در هر صورت نبايد اين مشكل پيش ميومد
جالا چيكار كنم با اين please wait و رقص نور LCD !!!!
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
خيلي ممنون.اميدوارم براش Patch هم گير بياد چون ايني كه من الآن دارم خيلي چيز ماهيه!
ايمان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)