km player کدک نمیخاد. ولی چون واسه بقیه پلیر ها کدک نصب نکردین این پیغام رو میده.
موفق باشید
km player کدک نمیخاد. ولی چون واسه بقیه پلیر ها کدک نصب نکردین این پیغام رو میده.
موفق باشید
کدک نصب کردم ولی بازم واسه بقیه پلیر ها ارور میده
یه سوال دیگه! اختلاف زمانی صدا و زیرنویس رو با kmplayer چجوری باید درست کرد؟ من قبلا با vobsub برای بقیه پلیر ها درست میکردم ولی روی این پلیر ظاهرا تاثیری نداره!
شما میتونی با زدن کلید } یعنی بغل p زیرنوییس رو عقب ببری و با { جلو ببری .
یه راه دیگه هم توی قسمت subtitle can edit هست که جملتو انتخاب میکنی و بعد s رو میزنی.
اگه بد توضیح دادم بگید دوباره بگم.
سلام.
وحید جان فیلمت فایل زیرنویس رو داره ؟
همون فایل زیرنویسی که چنتا زبون توش هست منظورمه.
اگه داره که بگو بهت بگم تا چیکار کنی .
آره. داره.روی فیلم چد تا زیرنویس هست.فقط نمیدونم چطوری با km player به اون فایل دسترسی پیدا کنم.
ممنون میشم![]()
سلام.
فایل زیرنویست رو با Subtitle Creator باز کن عزیز .
اینطور که برنامه رو باز کن و کنترل + ام رو بزن بعد زیرنویس رو لود کن
زبونی رو که میخوای انتخاب کن و این فایل جدید رو سیو کن
این میشه یک زیرنویس تنها از زبون دلخواهت حالا هرکدوم از این فایل های جدید رو میتونی با کا ام پلیر لود کنی .
من یک مشکل دارم
فایلهای زیرنویس با پسوند SRT قسمت 15 و 16 امپراطور دریا رو نرم افزار Jetaudio نشون نمیده ولی با GOM Player میاد ، هرکاری کردم Jetaudio زیرنویس این 2 قسمت رو نیاورد ، چیکار کنم ؟
آخه GOM Player هم فارسی رو برعکس نشون میده ، یعنی از چپ به راست باید بخونیم ، اینو نمیشه کاریش کرد ؟
لطفا کمک کنید
یا از km player استفاده کن.
یا خود زیرنویس رو بگیر و بکش و بنداز رو جت آدیو !
ببین درست میشه یا نه ؟
سلام به همه. نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه.
میخواستم در مورد نحوه استخراج زیرنویس از dvd و همچنین زیرنویس انداختن روی یه dvd بدون زیرنویس بپرسم. ممنون میشم.
در تکمیل سوال مهدی جان .سلام به همه. نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه.
میخواستم در مورد نحوه استخراج زیرنویس از dvd و همچنین زیرنویس انداختن روی یه dvd بدون زیرنویس بپرسم. ممنون میشم.
و بگین چطوری میشه با subtitle creator زیرنویس خاصی رو ازش بیرون کشید.
چون open ifo که میزنم یه لیست میاره که نمیدونم کدومشه و با انتخابش کاری مبنی بر تبدیل صورت نمیده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)