تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 34 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 334

نام تاپيک: (رانندگی در تهران) Driving in Tehran

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حالا که همه نظر خودشونو گفتن مام نظر بدیم :
    بازیش از نظر یه بازی ایرانی با موتور ایرانی بیش از اندازه عالیه
    بازیش در کل دنیا به عنوان یک بازی بین المللی بسیار افتضاح و غیر قابل تحمل هست

در مجموع به این نتیجه می رسیم :
    اگه پولتو بسوزونی بهتر از خرید این بازیه.
    اگه پولتو تو ماهیتابه سرخ کنی.....
    اگه پولتو بندازی تو جوق آّب .......
    اگه پولتو گم کنی بهتر از این .....
    اگه اصلا پول نداشته باشی :(( بهتر از این که بدی این بازی رو بخری.

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بابا همه تبليغ ميكنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

خوب بود این تاپیک رو خوندم وگرنه می خواستم برم بخرم ها ممنون دوستان که گوشزد کردید
    نمی دونم ایرانی های ما این همه واسه اینجور مسائل خرج میکنن ولی آخرش یه چیز درستو حسابی در نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنیاد بازیهای رایانه رو بچسب ! یک جای جدید برای چاپیدن بیت المال ملت!

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

برادر من هم این بازی و گرفته ولی به علت مشکلات زیاد این بازی هنوز نتونسته درست بازی کنه به چند نمونه از مشکلاتش اشاره می کنم:
    1-بروی بازی قفل گذاشته شده که باید با اتصال به شبکه یا تلفن کد فعال سازی رو دریافت کنی خوب حالا می گید مشکلش چیه ؟ سایت بازی که همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست باز نمي شه و ارور مي ده تلفن رو بر مي داري و به شماره مورد نظر زنگ مي زني صدايي نمي شنويي بوق ممتد حالا يا مشغوله يا ....
    2-بازي رو با هزار بدبختي اجرا مي كني,بازي هيچ گونه منويي نداره و بلا فاصله وارد بازي اصلي ميشي كه بقيشو خودتون بايد ببينيد.
    3-بعد از اينكه گيم اوور بشي صفحه اي ظاهر ميشه و مي گه كه كليك كن وقتي كليك مي كني اورري نمايان مي شه و ديگه چاره اي نخواهي داشت جز Ctrl + F4 .
    4-و به نظرم ايراد گيه بازي قيمت نسبتا بالاي اونه با توجه كيفيت بازي .
    البته من فقط اين موارد رو ديدم و گيم رو درست بازي نكردم ممكنه باز هم ايراد داشته باشه.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

ایرانی اگه بخواهد بهترین چیز رو می تونه بسازه اما همیشه تو فکر اینه بیشتر سود یا ساده تر بگم از هر چیزی باید دزدی کنه موتور پایه گرافیک این بازی هم کپی برداری از یک استادیو معروف خارجی هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه bimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر منم اين بازي بيشتر از 500 تومن نمي ارزه كه همچين قيمتي روش گذاشتن.
    آدم ميره بهترين بازي ها رو مي خره 3000 تومن نه 5000 تومن (تازه بهترين بازي هاي دنيا نه يه بازي درپيت مثل اين)

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سیا ، هوتن ، حسینی در.............................................. .............رانندگی در تهران

مقدمه

آیا ایران با ساخت بازی و ادامه ی این کار به موفقیت میرسد؟

آیا کمپانیها و شرکتهای ساخت بازی سودی خواهند کرد؟

دومین بازی ساخت ایران چطور خواهد بود؟

این سوال بسیاری از افراد است.

داستان

در بازی دو قسمت هوتن و حسینی و سیا وجود دارد که در زیر داستان هر دو قسمت را میبینید.

قسمت هوتن و حسینی:

سید محمد حسینی در آژانسی کار میکند که سیا برای تصاحب آن با حسینی در قهوه خانه ای در جاده چالوس قرار گذاشته و به بحث میپردازد اما حسینی راضی نمیشود و سیا به سمت تهران میرود و حسینی و هوتن به دنبال او میروند.

و شما باید در منطقه ی 6 تهران به مسافر کشی بپردازید.

قسمت سیا :

هوتن به سیا زنگ میزند و میگوید که حسینی حالش بد است و سیا با آمبولانس به دنبال او میرود و او را به بیمارستان میبرد که وقتی میرود صورت حساب را دریافت کند میبیند که باید یک میلیون بپردازد که برای جور کردن پول باید در منطقه ی 6 تهران به مسافر کشی بپردازید.

توضیحاتی در مورد بازی

در شهر اگر خلاف کنید جریمه میشوید و مقدار آن به خلافتان بستگی دارد.

نقشه ی بازی بسیار ساده است و مشکل خاصی ندارد.

وقتی خلافی انجام میدهید پیامی میدهد که آنقدر زود میرود که نمیتوانید آن را کامل بخوانید.

منوی بازی بسیار ساده است و از تنضیمات و ... خبری نیست!

لود بازی زیاد طول نمیکشد.

در بازی اگر اسکیپ را بزنید از بازی خارج میشود و منویی در وسط بازی پیدا نمیشود!!

این بازی زیاد آسان نمیباشد اما در مرحله ی مسافر کشی دو قسمت آسان و سخت دارد.

گرافیک

گرافیک بازی در حد بازیهای 8 سال پیش است و میتواند با نید فور اسپید 1 رقابت کند!!!

درختان 2 بعدی هستند و درختان داخل شهر بهتر از خارج شهر ساخته شده اند.

مردم ضعیف طراحی شده اند اما شهر نه از لحاظ بصری ، از لحاظ دقت در ساخت تابلوها و مغازها در جای خودشان خوب طراحی شده اند.

در کل گرافیک بازی خوب نیست.

نور پردازی خاصی هم در بازی پیدا نمیشود!!!!

صدا

صدای کاراکترها هم ضعیف است اما موزیک منوی بازی که سید محمد حسینی خوانده بسیار زیباست و بازیکننده را جذب میکند.

صدای شهر هم اصلا وجود ندارد.

صدای ماشینها هم در سطح متوسط است.

انیمیشن

در بین مراحل نشان داده میشود که کیفیتشان نسبت به انیمیشنهایی که در تلویزیون پخش میشد پایین تر است.

کنترل

کنترل بازی در سطح شهر جالب نیست اما خارج شهر بد نیست.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی بازی بسیار ضعیف است مثلا اگر مسافری را پیادی کنید دوباره خودش آدرس دیگری داده و سوار میشود.

ما باید قوانین را رعایت کنیم اما در بازی میبینیم که ماشین های دیگر از روی جدول ها رد شده و اگر جلویشان بروید صد در صد به شما خواهند زد!!!!!

ماشینها

در بازی ماشینهای شرکت ایران خودرو وجود دارد که عبارت اند از:

پژو 206،405،پارس،آریان و سمند ال اکس

طراحی ماشینها در سطح متوسط قرار دارد و نمیتوان گفت خوب است.

سیستم مورد نیاز:

سیستم عامل : ایکس پی

سی پی یو : پنتیوم 3 یا بالاتر

رم: 256 (1 گیگابایت مورد نیاز)

گرافیک: 64 (128 مورد نیاز)

کلام آخر

این بازی در دو سیدی با قیمت 4500 تومان عرضه شده که یکی رانندگی در تهران و دیگری رانندگی در پیست است که همان نید فور اسپید 4 (یا همان 7 ایرانی) با کمی تغییرات است

اگر دوست دارید ببینید پس از سه سال تلاش این بازی چطور شده این بازی را به شما پیشنهاد میکنم.

در آخر هم از شرکت سمیع رایان پرداز (سازنده ی بازی) و هر شرکتی که در این راه قدم بردارد تشکر میکنم.

اگر هم از این بازی تعریف نکردم به این علت است که با ورود بازیهای بزرگ و در زمانی که ما هستیم این کیفیت رضایت بازی کنندها را جلب نمیکند.

من خودم به شخصه علاقهی زیادی به ساخت بازی دارم و میدانم با این امکانات نمیتوان انتظار زیادی از بازی سازان ایرانی داشت.
    Last edited by R e Z a; 04-06-2006 at 20:35.

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

درود بر همگی .... آقایون این چه بازی مسخره ایه ... من وقتی داشتم این عکسای بازی رو نگاه میکردم یه چندتا از همکارهام اومدن بالا سرم و از من پرسیدن که جریان این عکسا چیه ؟ منم گفتم که یه بازی که تو ایران ساختنش ازم پرسیدن که کی ساخته این بازیو منم خالی بندی گفتم که یه پسره برای پروژه ورودی به دانشگاه ساخته یخورده نیگاهم کردن و گفتن برای یه فرد کاملا" مبتدی خیلی خوبه .... خداییش اگه شما بجای من بودین چی میگفتین بهشون ؟؟؟؟؟ ... میگفتین که ایران یه بازی واسه کمودور و آمیگا و سگا داده بیرون یا استادهای ما آنقدر بیسوادن که شاگرداشون یه همچین بازی دادن بیرون؟ ... خداییش این بازیو واسه کسی تو خارج ازکشور نفرستین که ماهایی که اینوریم ضایع میشیم ... یه دوستی برای منم پست کرده به آدرس محل کارم که موندم وقتی آبدارچیمون بسته منو میاره واسم من چجوری ماست مالیش کنم .... واقعا" ما ایرونیها شاهکار خلقتیمها ... نه ؟؟؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه هاش کرک شدش رو تو بساط یه دستفروشی دیدم 500 تومان!!!

ولی من نمیدونم چرا اینقدر گیر سه پیچ دادین به اینا...
    ولشون کنید بابا بزارید خوش باشن . من که دفعه ی بعد فکر نکنم بازیشونو بخرم

بازیرو کرده بودن عین سی دی پلیر قلابی ها که توش دوربین و.. ساعت و... اینا میندازن .... کارت اینترنتو رو میگم دیگه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •