تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 221

نام تاپيک: کلوپ خودروهای لامبورگینی Lamborghini

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من بعد میشه بگی تکلیف این عکس زیر چی میشه ؟ به شماره های روی صندلی دقت کن
    مشخصه.
    این خودرو هم مثل سایر خودروهای دیگه به دست صاحبش میرسه.
    چیز خاصی نیست ابر خودروهایی مثل این در طول تاریخ زیاد اومدن و رفتن.
    اما در بازه ای از زمان برگشتن

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه سوال دیگه .... یعنی میخوای بگی که رونتون با این عظمتش هیچ تقاضایی برای تولیدش نشده که بیشتر 20 عدد ساخته نشده ؟ یعنی فقط 20 نفر تو دنیا متقاضی بودن ؟ به نظر شما این ماشین خواهان میلیونی نداره برای خرید ؟ پس چرا تولید نمیشه ؟ این ماشین 1.600 میلیون دلار پولشه به نظر شما برای ثروتمندا پولی به حساب میاد ؟ راستشو بخوای من فکر نمیکنم لامبرگینی بخواد خودشو کوچیک کنه و بیشتر از 20 تا از این ماشین بزنه ... چون اینطوری هر دفعه دیگه ماشنینی بزنه که بگه آقا از این کلا مثلا 30 تا بیشتر نمیزنیم هیچکس باور نمیکنه !!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یه سوال دیگه .... یعنی میخوای بگی که رونتون با این عظمتش هیچ تقاضایی برای تولیدش نشده که بیشتر 20 عدد ساخته نشده ؟ یعنی فقط 20 نفر تو دنیا متقاضی بودن ؟ به نظر شما این ماشین خواهان میلیونی نداره برای خرید ؟ پس چرا تولید نمیشه ؟ این ماشین 1.600 میلیون دلار پولشه به نظر شما برای ثروتمندا پولی به حساب میاد ؟ راستشو بخوای من فکر نمیکنم لامبرگینی بخواد خودشو کوچیک کنه و بیشتر از 20 تا از این ماشین بزنه ... چون اینطوری هر دفعه دیگه ماشنینی بزنه که بگه آقا از این کلا مثلا 30 تا بیشتر نمیزنیم هیچکس باور نمیکنه !!!!
    اینا دیگه برمیگرده به تصمیماتی که هیئت مدیره یک خودروساز در مورد تولید نوعی از خودرو میگیره و کسی هم خبردار نمیشه.
    به هر حال اگر فقط 20 تا تولید کنه و باز هم متقاضی داشته باشه تولید مجددش دیگه دست کسی نیست و بقیه باید به فکر نسل های
    دیگه یا مدل های دیگه خودرو باشن.

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب عزیزم منم همینو میگم ... یه شرکت نمیاد خودشو خراب کنه که روی صندلی ماشینهاش حک کنه مثلا 7 از 20 یا مثلا 2از 20 ... و صاحبان این ماشین ها به همین اعداد مینازن بعد لامبرگنینی بیاد بزنه 21 ؟ بعد ببخشید روی صندلیش چی بنویسه ؟ اگه مثلا شماره ها رو از 1 میزد و اصلا کاری نداشت که مثلا شماره دومش از کلش چندتاست اون یه حرفی .... به نظر من آبروی یه شرکت به این بزرگی به عنوان یه دروغگو خواهد رفت ... اگه بوگاتی گفته بود که ویرون محدود تولید میشه ( هرچند که من همچین چیزی نشنیدم ) ولی به جدی بودن رونتون نمیرسید ... احتمالا شرکت بوگاتی فکر نمیکرد کسی این ماشین رو با این قیمت زیاد درخواست کنه ... ولی دید درخواست زیاده ....

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خوب عزیزم منم همینو میگم ... یه شرکت نمیاد خودشو خراب کنه که روی صندلی ماشینهاش حک کنه مثلا 7 از 20 یا مثلا 2از 20 ... و صاحبان این ماشین ها به همین اعداد مینازن بعد لامبرگنینی بیاد بزنه 21 ؟ بعد ببخشید روی صندلیش چی بنویسه ؟ اگه مثلا شماره ها رو از 1 میزد و اصلا کاری نداشت که مثلا شماره دومش از کلش چندتاست اون یه حرفی .... به نظر من آبروی یه شرکت به این بزرگی به عنوان یه دروغگو خواهد رفت ... اگه بوگاتی گفته بود که ویرون محدود تولید میشه ( هرچند که من همچین چیزی نشنیدم ) ولی به جدی بودن رونتون نمیرسید ... احتمالا شرکت بوگاتی فکر نمیکرد کسی این ماشین رو با این قیمت زیاد درخواست کنه ... ولی دید درخواست زیاده ....
    برای هر شرکتی پیش میاد و اون شرکت میاد رو مدل ها کار میکنه و نسل جدید رو که حتی بهتر از نسل قبلیش هست رو معرفی میکنه.
    این که دیگه کاری نداره دوست من اگر بخواد همچین کاری رو بکنه میتونه رو صندلی ها هم مینویسه 21/21 و 22/22 و به همین ترتیب جلو میره.

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ولی اینکه مشخصات اونتادور رو گفتی و ماله اسپایدر هم گفتی خیلی متفاوته.چرا باید اونتادور از اون عقب بیوفته.هنوز سوالیه که جواب براش پیدا نکردم.شما مطمنی اسپایدر ۵۷۰ اسب بخار?یکی از دوستام میگفت ۶۵۰ اسب قدرتشه

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ولی اینکه مشخصات اونتادور رو گفتی و ماله اسپایدر هم گفتی خیلی متفاوته.چرا باید اونتادور از اون عقب بیوفته.هنوز سوالیه که جواب براش پیدا نکردم.شما مطمنی اسپایدر ۵۷۰ اسب بخار?یکی از دوستام میگفت ۶۵۰ اسب قدرتشه

دوست من شما کجا دیدن که عقب افتاده؟
    به هر حال تو هر پیستی با هر راننده ای که تست میکنن امکان داره تفاوتی ایجاد بشه.
    من قدرت اسپایدر رو درست گفتم اونی که دوستتون گفته شاید توسط شرکت های تیونینگ تقویت شده

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب توی این عکسی توی صفحه قبل گذاشتم واقعا فاجعه ای بود برای اونتادور ... الصلا باور نکردم که اینقدر باید اونتادور عقب ببوفته .... فکر کنم این اسم رو توی یو تیوب سرچ کنید فیلمش باشه ...

Underground Racing Twin Turbo Ferrari 458 Italia vs 2012 Lamborghini Aventador LP700-4 - YouTube

Last edited by mahyarSAMSUNG; 13-06-2012 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خوب توی این عکسی توی صفحه قبل گذاشتم واقعا فاجعه ای بود برای اونتادور ... الصلا باور نکردم که اینقدر باید اونتادور عقب ببوفته .... فکر کنم این اسم رو توی یو تیوب سرچ کنید فیلمش باشه ...

Underground Racing Twin Turbo Ferrari 458 Italia vs 2012 Lamborghini Aventador LP700-4 - YouTube

دوست من از یه عکس چیزی مشخص نیست فقط با کلیپ میشه.
    شما تو عکس فقط از یه موقعیت که لامبورگینی عقب افتاده عکس گرفتین شاید در ثانیه های بعدی شرایط متفاوت باشه

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیزم من از فیلمش برای شما عکس گرفتم وگرنه فیلمش رو خودم دیدم ... شما توی یو تویب اسم دوتا ماشین رو سرچ کنی اولین کلیپی که میاد همینه ... به نظر شما tiwn turbo ای که توی اسم فراری نوشه به معنای تقویت ماشین نیست ؟ آیا 458 به صورت فابریک تویین توربو هستش ؟ آیا با همین تویین توربو بودنش 570 اسب بخار ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •