کاملا پست فرشاد تایید میشه
کاملا پست فرشاد تایید میشه
سلام
من میخوام یه ماشین بخرم تا 15.5 میلیون تومان به نظر شما چه ماشین بگیرم ؟ من خودم ورنا و گل میپسندم اما میخوام بدونم که ماشینای دیگه تا این قیمت چه شرایطی دارن 206 یا ریو ؟
سلام
من میخوام یه ماشین بخرم تا 15.5 میلیون تومان به نظر شما چه ماشین بگیرم ؟ من خودم ورنا و گل میپسندم اما میخوام بدونم که ماشینای دیگه تا این قیمت چه شرایطی دارن 206 یا ریو ؟
ماشين دست دوم اصلا نگير تو نميدوني با اون ماشين چه جور رفتار كرده صاحبش
خرج ميزارن اكثر رو دستت
پولتو برسون 206 نتونستي پرايد رو بگير
ازمن می شنوی فقط 206 اصلا حرف ریو رو نزن که مزخرفه. البته با این پول می تونی سمند ال ایکس بگیری که اونم ماشین خوبیه از لحاظ امنیت و جادار بودن قیافش هم بد نیست.پارس کار کرده مدل 85 یا اوایل 86 هم می شه خرید.ولی اگه می خوای سفر بگیری یه 206 تیپ 5 یا 206 اس دی مدل v8 بخر که حرف ندارن.
سلام
مشخصات پاترول دو درب رو از هر نظری که بدید ممنون میشم
قصد خرید یه پاترول دو در مشکی رنگ رو دارم.درباره همه چیزش(مصرف سوخت و قیمت و نکات راهنمای خرید و موتور و اطاق و تجهیزات و نحوه اسپرت کردن و ....)راهنمایی میخواستم.
متشکر
ما را نه غم دوزخ و نه هوای بهشت است.
![]()
با سلام یه کلیپ کورس بین تندر و 206 1600
این هم نشونی سایتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام یه کلیپ کورس بین تندر و 206 1600
این هم نشونی سایتش
باید به فکر تعویض موتورش باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
206 کلا از همشون بهتره من خودم 206 مدل اخر 81 دارم تا الانم غیر از روغن و سرویس خرجی نکردم لاستیکاشم هنوز فابریکه بعد از 5 سال با اینکه میگن پر خرجه اینجوری نیست ولی تو تصادفا گرون در مییاد ولی عوضش بعد از تصادف زنده میمونی من با ماشینه دوستم با 160 تا چپ کردیم ماشین داغون شد ولی خودمون فقط 2 روز بیمازستان بودیم بیشتره خسارتو هم بیمه رو داد. نه مثل پراید موتور بیاد تو شیکمت روا هم که کلا ماشین نیست کاملا بی هویته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)