به نظر من نباید گفت تقلید کرده بیشتر شباهت بینشون دیده میشه تا تقلید !
خیلی قشنگ و امروزی شده. واقعا دستشون درد نکنه!
خدا کنه زودتر وارد کشور بشه تا بشه از نزدیک دیدش!
فکر کنم منظور این دوستمون cls-class بود که قیمتش 180-190 میلیونه!
1
2
به نظر من نباید گفت تقلید کرده بیشتر شباهت بینشون دیده میشه تا تقلید !
خیلی قشنگ و امروزی شده. واقعا دستشون درد نکنه!
خدا کنه زودتر وارد کشور بشه تا بشه از نزدیک دیدش!
فکر کنم منظور این دوستمون cls-class بود که قیمتش 180-190 میلیونه!
یه جوری منم میگفتم قبلا ولی خب اگه به تاریخچه تولید و طراحی هر دو نگاه کنیم میبینم این لکسس وبده که بازم یه جورایی از روی همون طرحهای 7 سال پیش و جاسوسی شده مرسدس سری gs رو طراحی کرده.این فقط یک نظره هستش.
من نمیدونم ولی دیگه خیلی شبیه هم شدن و از 2سال پیش مشخص بود که e کلاس این شکلی هستش و از اون موقع هم میگفتن که زیادی شبیه gs هست
کلا خشگله ولی زیاد به نظرم طراحیش متفاوت و مجذوب کننده نیست ( مثل cls و کلاس c)
حالا باید ببینیم عکس العمل بازار چیه؟؟؟؟
اقا اين بنز slr كه ماهواره تبليغ ميكنه چيه پس!!معرفی نسل جدید مرسدس e کلاس:
اسپورت هم هست.
فروش خودرو در آلمان کاهش يافت
گروه بين الملل: شبکه تلويزيوني دويچه وله گزارش داد، در پي بحران اقتصادي اخير در جهان و کاهش ميزان فروش خودرو، فدراسيون صنايع خودروسازي آلمان از کاهش ميزان فروش خودروهاي توليدي اين کشور به ميزان هشت درصد در پايان سال دو هزار و هشت ميلادي خبر داد.
به گزارش خبرخودرو ، اين آمار بيانگر اين موضوع است که در سال گذشته ميلادي تنها چهارده ميليون و هفتصد هزار دستگاه خودرو جديد در آلمان ثبت شده است.
پنجشنبه، 26 دی 1387
slr که بحثش جداست
اونی هم که جدید معرفی شده مدل استرلینگ موس هست که تغییر یافته slr 722 هست با تولید محدود و قیمت نجومی
آره همون موقع هم کلی انتقاد کرده بودن ازش و گفته میشد یعنی امیدوارم بودن که مدل نهایی متفاوت باشه ولی نشد
حالا امیدمون به clk جدید که ببینیم چی در میاد
clk هم بیشتر شبیه به کلاس e هست تا CL
کلا مرسدس تو طراحی CL و E همیشه محتاط بوده
آره
تا قبل از نسل فعلی که تفاوتشون فقط تعداد درها بود که تو این نسل چراغ های جلو و عقب و ... تغییر کرد
تو عکس های جاسوسی که نسل جدید clk امیدوارکننده بود و گفته بودن از نظر دینامیک خیلی خفنه و از این حرفا حالا تا ببینیم چی از آب در میاد
باید هم خفن باشه چون باید با ب ام و سری6 و آئودی s5 و جگوار xk خیلی اتومبیل های دیگه رقابت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)