hamilton جان ، خیلی خیلی ممنون...من چند روز است که دارم تمام اینترنت رو می گردم ولی نتونستم پیدا کنم. ازت خیلی ممنونم عزیز. در ضمن اگر امکان داره میشه بفرمائید که از کدام سایت این اطلاعات رو ( license avira ) پیدا کردی ؟
با سپاس
hamilton جان ، خیلی خیلی ممنون...من چند روز است که دارم تمام اینترنت رو می گردم ولی نتونستم پیدا کنم. ازت خیلی ممنونم عزیز. در ضمن اگر امکان داره میشه بفرمائید که از کدام سایت این اطلاعات رو ( license avira ) پیدا کردی ؟
با سپاس
موفق باشيد.
hamilton جان با تشکر از زحمات شما ، آیا این لینک لیسانس سه ماهه avira security رو تو از مجله خارجی پیدا کردی ؟ ( چه مجله ای) در ضمن میشه آدرس چند تا از بهترین فرومهای خارجی که خودت خیلی قبولشون داری رو لطفا به من بدی ؟
براي براي اپديت دستي نسخه كلاسيك 8 چه فايلهايي را بايد داشته باشم.فكر كنم با نسخه 7 فرق دارد چون يكسري از فايلهايي كه اونجا داشتيم اينجا ندارد.
ممنون
سلام دوستان.تا حالا از Avira استفاده نکردم.حالا هم می خوام به صورت غیر فعال
در کنار کسپراسکی ازش استفاده کنم.چه طور اپدیت های نسخه ی 8(Free Edition)
رو ذخیره کنم و چطور اونها رو برگردونم.ممنونم.
براي نسخه 8 را نميدانم ولي نسخه 7 چند پست قبلتر توضيح داده شد به همراه عكس فايلهاي اپديت در پوشه پروگرام انتي ويروس
بايد به صورت زيپ در بياوريد و گزينه اپديت دستي را از منوي اپديت برنامه انتخاب نماييد.اسم فايل زيپ را بايد دقيقا همان اسمي بگذاريد كه در صفحه اپديت دستي از شما ميخواهد
=====================================
پرتابل اين نسخه را كسي ندارد؟كول ديسك را در هر كامپيوتري ميگذارم ويروس دارد.اگر پرتابل باشه خيلي راحت تره
من جدیدترین نسخه را از سایتش دانلود کردم
حالا یه کی قانونی که بشه اپدیت کرد میخوام ممنونم
دریافت سریال معتبر 6 ماهه برای محصول Avira AntiVir Premium v8.0
دریافت سریال معتبر 3 ماهه برای محصول Avira Premium Security Suite v8.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هنوز به دلایلی از نسخه 7 استفاده می کنم.
آیا avira کماکان برای نسخهی 7 هم لایسنس رایگان می دهد؟
با سلام
کاش دلایلتون رو هم می گفتید شاید می شد در موردش بحث کرد
ولی شما همین لایسنس نسخه 8 رو رو نسخه 7 امتحان کن شاید کار کرد
البته چند کد قبلاً برای محصول 7.0 بود که فکر کنم غير فعال شده باشه...
و لينک هايی که در بالا معرفی کردم هم برای محصولات 8.0 هست شايد برای محصولای 7.0 هم کار کنه بايد تست کنيد...
ولی پيشنهاد ميکنم که از ورژن جديد آويرا آنتی وير (ورژن 8.0) استفاده کنيد چون در خيلی از موارد ارتقا پيدا کرده که بنظرم امنيت بيشتری رو تامين ميکنه و از نظر سرعت و اسکن فايل ها هم از ورژن 7.0 کامل تر شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)