سلام. میشه بگید برای کم کردن حجم عکسهایی که تو فروم میذارید چه کار کنیم که کیفیت عکسها خیلی پایین نیاد؟
canon G9 پارک لاله،یه عکس پاناراما(متشکل از سه عکس) که البته زیاد با حوصله گرفته نشده و خوب مرج نشده.
![]()
سلام. میشه بگید برای کم کردن حجم عکسهایی که تو فروم میذارید چه کار کنیم که کیفیت عکسها خیلی پایین نیاد؟
canon G9 پارک لاله،یه عکس پاناراما(متشکل از سه عکس) که البته زیاد با حوصله گرفته نشده و خوب مرج نشده.
![]()
Last edited by danavan; 25-03-2008 at 23:31.
سلام عيدت مبارك بابا اي ول داره خيلي قشنگ بود منهم يه كم عكاسي كار كردم ولي نه تا اين حد
سلام
چون اینجا گذاشتن عکسها برای مقایسه دوربینها نیست(که میتونه باشه) منم عکسی رو که با دوربین فوق پیشرفته k750 گرفتم رو میزارم.
عکس اول
عکس دوم
البته میدونید که بخاطر پیشرفته بودن زیاده از حد دوربین منمقایسش از لحاظ کیفیت با دوربین های شوما درست نیست.
فقط در مورد مسائل فنیش بگید.
راستی برای عکس تکی از یه بنده خدایی گرفتن به نظر شما اون طرف چه فیگوری بگیره بهتره؟ مثلا به دوربین نگاه کنه یا نه؟
مدتي است اين تاپيك غير فعال شده چند عكس را كه خودم گرفته ام برايتان در اينجا قرار ميدهم دوستان متخصص در اين مورد نظر بدهند.
دوربين : كانن A720IS
[IMG][/IMG]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوربین DSC-H9
من هیچی از عکاسی بلد نیستم .
Last edited by High_War_Lord; 03-04-2008 at 16:54.
سلام
دوستان برای دین عکس های من به تاپیک تو امضام برید ...
ایران تا اصفهان ...
از پست 170 میگم تا اینجا ...
باور نمیکنم پانوراما باشه ... در ضمن لینک بذارید ...
عکس پنبه عالیه ولی اگه پشتش خورشید و بود بهتر میشد چون معمولا توی این نمای نزدیک ها بیشترین تاثیر رو نما پشت میذاره ...
دوربین 750 خوبه عکس اولش خوبه ولی به نظر من از انسان عکس نگیرید بد چون بد در میاد .. البته اگه جمعیت باشه میشه گرفت که قشنگ میشه ...
جاهای قشنگی رو انتخاب میکنید ولی زاویه درست نیست مثلا توی عکس حوض اگه دوربین رو در وسط حوض تنظیم میکردید پرسپکتیو بهتری ایجاد میشد ...
نسبت به دوربین عکس ها خیلی ضعیفن ... بهتره از منظره بگیرید ...
سوژه خیلی مهمه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)