کلا تو این مدت تو این تاپیک نظرات بسیار جالبی دیدیم !
واقعا میتونم بگم بیشتر نظرات غیر منطقی بودن ! درسته هرکی یه نظری داره ولی دیگه نه هر نظری !
کلا تو این مدت تو این تاپیک نظرات بسیار جالبی دیدیم !
واقعا میتونم بگم بیشتر نظرات غیر منطقی بودن ! درسته هرکی یه نظری داره ولی دیگه نه هر نظری !
وقعا جالبه !
تا الان همه منتظر گیم اسپات و بقیه سایتها بودن که به بازی امتیاز بده شروع کنن تو سر بازی زدن !
حالا دیگه این سایتها رو هم قبول ندارن !
بیخیال برم سیستمم رو ردیف کنم ادامش رو برم .
بازی از لحاظ گیم پلی که اصلا حرف نداره
داستان هم در نوع خودش جالبه
گرافیک هم که آنقدر مهم نیست
موزیک ها هم قشنگه
اگه این بازی ارزش بازی کردن نداره پس چه بازی ارزش داره ؟ gamespot هم که 8.5 داده دیگه نمیدونم مشکل چیه ؟
حیف که سیستم مشکل پیدا کرد نمیتونم ادامش رو برم آخراش بودمما که گرفتیم ولی بیچاره اونایی که میخواند رو حساب حرفهای شما بازی رو بگیرند![]()
مگه بازي 3دي وي دي بود؟برا من كه2تا بود كمل ودرست هم هست.
برا من که 3 تا دی وی دی بود (حیف پولی که دادم خریدمش)
انگار بعضی از نسخه های بازی نیاز به کرک دارند آخه مال من از یه مرحله ی خاصی جلوتر نمی ره![]()
وای این بازی اصلا ارزش بازی کردنو نداره. سبکشم مثل هالک و از این قبیل بازی ها است. فقط یک مشت آشغال بهش اضافه کردن.
آقا من امروز این بازی رو گرفتم خیلی باحاله که.مخصوصا آپگرید . گرافیک رو هم اگه بالا ببرید در حد قابل قبولیه.گیم پلی هم خیلی خوبه.تازه شروع کار.شما ها انتظار دارید یه روز بشه GTA IV این که نمیشه.به نظر من واسه پرکردن تعطیلات بازی خوبیه
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم نسخه های دو دی وی دی دو نصبه بودند ولی سه دی وی دی یه سره نصب میشدند و هیچ مشکلی ندارند...
من می گم شرکتی که نمی تونه open world بده چرا از این نوع بازی ها میده.من حرف شما رو که طرفدار pc هستید قبول می کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)