تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 36 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 357

نام تاپيک: اموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان يه آموزش گفته بودم ولي ظاهرا فعلا موقعش نيست
    در مورد پسورد بايوس بهترين راه و مطمئن ترين همون در آوردن باتري هستش
    و اينكه به سخت افزار آسيبي وارد نميشه
    در پاسخ يكي ازدوستان اين طور شما انتظار داريد قصد داريد پشت كامپيوتر هاي سازمان سيا
    بشنيد
    خيالتون راحت اونها نه از ويندوز xp استفاده مي كنن نه از cd rom
    و اينكه نه آبي نه سياه فقط قرمز هاي پا طلا
    مسلما از ویندوز استفاده نمیشه ضمنا لزوما شکل معمول PC یا دسکتاپ نیست
    راه حل باتری بهترین و اولین هست ولی همیشه جواب نمیده....به خصوص در مادربوردهای جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    البته در مورد لپتاپها بیشتر از همون حالت debug استفاده می کنن . که البته الان در لپتاپهای جدید متاسفانه به ندرت
    بله شما درست میگین..........در لپتابهای جدید هم به نظر میاد روشها تا حدی وابسته به خود شرکت هستن مثلا باید اونا چیپ رو عوض کنن..که به نظرم واسه کاربرای لپتاب خیلی مهمه و ازین جهت که کار ساده ای نباشه خیلی خوبه

منم با آقا مهدي موافقم ولي خب گاهي وقتا آخرين راه بهترين راهه.
    يه چيپ رو مادر بورد هست به اسم RTC‌ يا Real Time Clock با يه وسيله رساناي U شكل ظريف براي مدلاي زير بين پين هاي گفته شده براي هر مدل اتصال كوتاه ايجاد كنيد(مسئوليت اين كار پاي خودتون من اين مطلب رو از منبعي كه خواهم گفت عينا نقل كردم)
    این روشهای پیشرفته تر سخت افزاری تقریبا همیشه جواب میدن ولی هم تا حدی سختن هم یه کم حرفه ای مثلا باید مثل روشی که شما معرفی کردین یه جائي رو اتصال کوتاه کرد اونم بهتره با لحیم کاری و.... کلا اینارو باید شرکت سازنده مادربورد تائيد کنه وگرنه خطرناکن
    Last edited by GnuHDL; 07-02-2008 at 01:34.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

براي تشخيص مدل بايوس هاي AWARD اگه به اينترنت دسترسي داشته باشيد از سايت زير مي تونيد استفاده كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سال 1998 شركت هاي AWARD و PHOENIX‌ با هم ادغام شده اند.
    در سايت بالا روي لينك AwardBIOS and Phoenix-AwardBIOS Upgrades كليك كنيد.اين قسمت براي ارتقا درايور و بايوس هست.وبا نصب يه اكتيوكس مدل و ساير اطلاعات بايوس رو بهتون ميده.
    اين روش وقتي به داخل كيس دسترسي نداريد مفيده.
    توصيه:مراحل بعد رو ادامه نديد چون پوليه اگه خواستيد بايوستون رو فلش كنيد اطلاعات اين صفحه رو يادداشت كنيد و از ابزارهاي فلش موجود كه رايگان هستند استفاده كنيد(محض اطلاع گفتم،ربطي نداشت)
    Last edited by majid_kntu; 07-02-2008 at 08:44.

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

خوب دوستان ... فکر کنم دیگه نیازی نباشه برای پس بایوس ... بهتره بریم سراغ پسورد بعدی ....
    من تاهالا با هم . هم سیس کی و پس یوزر نداشتم .... برای همین نمیدونم کدوم اول بالا میآد ولی فکر کنم اول پسورد سیسکی رو بخواد ....
    موافقید ؟ ............
    دوستان شروع کنید ...( بعدا عرض میکنم که چه راه هایی نمیشه)

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

موافقم!
    Syskey ابزاري هست كه با اون ديتابيس Account هاي سيستم encrypt ميشه ولي جاي اينكه پسوورد اين encryption‌رو تو هارد نگه داره اونو ميده به كاربر در نتيجه براي باز كردن ديتا بيس كاربر قبل از هر بار وارد شدن بايذد پاسورد رو وارد كنه.
    حالا يكي تحقيق كنه ببينه وقتي syskey فعاله با سي دي bootable ميشه پسورد يه كار بر رو ريست كرد؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم

خوب پس BIOS تموم شد .

حالا رفتیم سر syskey . بهتره هر کی هر نظری و پیشنهادی داره بده تا بحث کامل تر بشه .

ولی دوستان خیلی کم لطفی میکنید همه کارهای سخت را می سپرید به من .

راستش من تا اینجا فهمیدم که پسوورد syskey و یوزر هیچ ربطی به همدیگه ندارند .

در جواب دوست عزیزم SR72 باید بگم درسته پسوورد syskey قبل از یوزر پرسیده می شه . یعنی اگه هر دو پسوورد را گذاشته باشید باید ابتدا syskey را رد کنید و بعد از اون یوزر را رد کنید .

خوب همون طور که گفتم پسوورد syskey و یوزر هیچ ربطی به هم ندارند . و هنگام بوت کردن سیستم هم فعلا پسوور syskey را نمیخواد .
    من هم برای یوزر و هم برای syskey پسوور گذاشتم و با برنامه ای که داشتم از طریق بوت تونستم پسوورد یوزر را ریست کنم بدون اینکه پسوورد syskey را بخواد .

خوب اقا majid_kntu پس مطمئن شدیم که هنگام بوت پسوورد syskey مزاحم نیست .

برای رد کردن syskey یه راه دارم که باید حتما یه سیستم پیدا کنم و روی اون تست کنم .

از توضیحات دوست خوبم majid_kntu هم ممنونم .
    حالا ایده های خودتون را بگید .
    Last edited by mahdi7610; 07-02-2008 at 10:40.

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هواسم نبود 2 بار ارسال شد شرمنده
    Last edited by djsystem; 07-02-2008 at 13:39.

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

5

اقا دیشب چه خبر بوده همه online بودن به جز من
    1-sr72 گل کامپیوتر رو که من نساختم که همه چیزشو بلدباشم شوخی هم نکردم من اونو نمی دونستم دمت گرم که یاد دادی
    2-اقا هنوز قضیه bios حل نشده همه اینا رو من قبلا میدونستم ولی مشکل اینه که راههای سخت افزاری روالان نمیتونم امتحان کنم
    راههای نرم افزاری هم مشکلش اینه که باید با cd یا floppy بوت بشی تا بتونی اجراشون کنی خوب من اگه میتونستم با اینا بوت بشم که دیگه مشکلی نداشتم پس این راهها تو جاهایی مثل دانشگاه بی اثره
    back doorpassword ها جواب نمیدن

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

اقا دیشب چه خبر بوده همه online بودن به جز من
    1-sr72 گل کامپیوتر رو که من نساختم که هکه چیزشو بلد باشم شوخی هم نکردم من اونو نمی دونستم دمت گرم که یاد دادی
    2-اقا هنوز قضیه bios حل نشده همه اینا رو من قبلا میدونستم ولی مشکل اینه که راههای سخت افزاری روالان نمیتونم امتحان کنم
    راههای نرم افزاری هم مشکلش اینه که باید با cd یا floppy بوت بشی تا بتونی اجراشون کنی خوب من اگه میتونستم با اینا بوت بشم که دیگه مشکلی نداشتم پس این راهها تو جاهایی مثل دانشگاه بی اثره
    back doorpassword ها جواب نمیدن
    سلام djsys عزیز ....
    فکر کنم غیر از اعمال سخت افزاری دوستان بسیاری از ترفند های نرم افزاری رو گفتند ..( بجز اون سی دی و فلاپی و هر گونه pluging devices که من قبولشون ندارم ...) گفته شد ...
    و بهترین راه استفاده از مین پسورد ها هست ...
    من این ها رو رو خیلی از مادربورد های گیگا انجام دادم و همش هم نتیجه بخش بوده ...)

اگر syskey با فلاپی encyprate شده باشه ... نمیدونم دیگه چی کار باید کرد ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام djsystem جان

من راههایی را که می شناختم را گفتم . البته اکثر اونا را همتون احتمالا می دونستید ولی من جمع بندی کردم که راهتر بهشون دسترسی داشته باشیم .

majid_kntu هم که راهی را که بلد بودن گفتن . و اطلاعات خوبی دادن .

حالا نوبت شماهاست که اگر چیزی میدونید بگید . متاسفانه شماها نمی دونم چرا ایده ای نمی دید . حالا نمی دونم بلدید و نمی خواهید بگید .

SR72 هم که میگه چند تا راه دارم که بعدا می گم نمی شه پسوورد را رد کرد .

با این اوصاف ادامه دادن این تایپک فایده ای نداره .
    Last edited by mahdi7610; 07-02-2008 at 16:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •