عزیز مگه من صبا ندارم اصلا قطعی نداره . حتی 1 بار سرعتشم عالیه من با 55 کیلو بایت دانلود میکنم
اون حسابگر بوده احتمالا
عزیز مگه من صبا ندارم اصلا قطعی نداره . حتی 1 بار سرعتشم عالیه من با 55 کیلو بایت دانلود میکنم
اون حسابگر بوده احتمالا
لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.
نمی دونم من گفتم شاید مشکل از پیز دیگه ای باشه ولی گفت که به چند تا از دوستاشم که صبا نت دارن زنگ زده اونا هم ایم مشکل رو داشتم!!!!
شاید مربوط به مرکز مخابراتشونه؟؟؟
مرکز مخابرات شما چیه؟
هیچ کی اینجا حسابگر نداره بیاد توضیح بده ببینیم حسابگر بگیرم یا صبا
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا می خوام برم بگیرم
چی کار کنم؟
Last edited by behexen; 13-06-2008 at 15:18.
تو این همه صفحه که بحث کردیم تا حالا خودت باید به نتیجه رسیده باشی که کدوم بهتره
کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟///
لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.
امام خمینی
صبا نت تا حدود1 ماه پیش همه سرویساش 512 بودن . یعنی شما 128 میگرفتی ولی با سرعت 55 تا 65دانلود میکردی
ولی سرعت قانونی دانلود سرویس 128 کیلو بایت چیزی حدود 16 هست.
صبا 1 ماهی میشه که سرعت هارو واقعی کرده ولی بازم با این حال سرعت دانلود خوبی داره نسبت به باقی شرکت ها
ولی سرعت شبانه همون مثل قبله
در طرح تابستانه حسابگر سرويس حجمي با سرعت 512 كيلو و با ترافيك 2.5 گيك مبلغ 12500 تومان سرعت و دانلود 55 تا 60 كيلو بايت است كه خيلي بهتر از سرويس فعلي صبا نت و با همان قيمت صبا نت است . و معادل 4 برابر سرعت فعلي صبا نت ميباشد.
سرويس 64 نامحدود 3 ماهه خانگي 29700 تومان (ماهيانه 9900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
سرويس 128نامحدود 3 ماهه خانگي 59700تومان (ماهيانه 19900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
شما خودتم از حسابگر سرویس میگیری؟
512 حجمی حسابگر را دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)