تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 18 از 144 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من امروز خونه ی عمم که صبا نت دارن وصل شدم واقعا افتضا بود زود زود قطع می کرد و سرعتش بین 3 تا 6 بود
    هرکی صبانت بگیره واقعا ضرر
    کرده
    یه سوال دیگه میشه حساب رو از حسابگر بگیرم ولی خودم مودمشو از بیرون بگیرم؟یعنی مودمو از شرکت نگیرم
    (زور داره مودمی رو که با 40 تومن می شه خرید 55تومن بخریش)
    عزیز مگه من صبا ندارم اصلا قطعی نداره . حتی 1 بار سرعتشم عالیه من با 55 کیلو بایت دانلود میکنم
    اون حسابگر بوده احتمالا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
    من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

عزیز مگه من صبا ندارم اصلا قطعی نداره . حتی 1 بار سرعتشم عالیه من با 55 کیلو بایت دانلود میکنم
    اون حسابگر بوده احتمالا
    نمی دونم من گفتم شاید مشکل از پیز دیگه ای باشه ولی گفت که به چند تا از دوستاشم که صبا نت دارن زنگ زده اونا هم ایم مشکل رو داشتم!!!!
    شاید مربوط به مرکز مخابراتشونه؟؟؟
    مرکز مخابرات شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

هیچ کی اینجا حسابگر نداره بیاد توضیح بده ببینیم حسابگر بگیرم یا صبا
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فردا می خوام برم بگیرم
    چی کار کنم؟
    Last edited by behexen; 13-06-2008 at 15:18.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

تو این همه صفحه که بحث کردیم تا حالا خودت باید به نتیجه رسیده باشی که کدوم بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟///

لطفا یکی به من از کرمانشاهیان عزیز جواب بده؟
    من دو اشتراک از صبانت دارم. یکی در خیابان سعدی ویکی هم در چهار راه نو بهار. سرعت دانلود هر دو اشتراک (پلن 128 هستن) تا 30 - 40 روز پیش بیت 55 تا 60 کیلوبات در ثانیه بود اما حالا بین 12 تا 20 متغییر هستند. می خوام بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه؟ جالب اینجاست که برای هردو تا 20 ثانایه اول دانلود سرعتها روی 58 ثابت هستند اما پس از این مدت نزول می کنند. پس وقت با سایت هایی مثل speedtest.net که فقط سرعت چند ثانیه اول را اندازه گیری می کنند سرعتی بالای 400 کیلوبیت را نشان می دهد اما سرعت واقعی را که با سایتهایی مثل 2wire.com اندازه می گیرم 110 تا 150 کیلوبیت هستش!!!! کسی این مشکل من را اینجا تجربه کرده؟ مودم ها هم یکی هاوایی و دیگری d-link هستش اما سرعتها با هم هیچ فرقی نمی کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نمی دونم من گفتم شاید مشکل از پیز دیگه ای باشه ولی گفت که به چند تا از دوستاشم که صبا نت دارن زنگ زده اونا هم ایم مشکل رو داشتم!!!!
    شاید مربوط به مرکز مخابراتشونه؟؟؟
    مرکز مخابرات شما چیه؟
    امام خمینی
    کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟///
    صبا نت تا حدود1 ماه پیش همه سرویساش 512 بودن . یعنی شما 128 میگرفتی ولی با سرعت 55 تا 65دانلود میکردی
    ولی سرعت قانونی دانلود سرویس 128 کیلو بایت چیزی حدود 16 هست.
    صبا 1 ماهی میشه که سرعت هارو واقعی کرده ولی بازم با این حال سرعت دانلود خوبی داره نسبت به باقی شرکت ها
    ولی سرعت شبانه همون مثل قبله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در طرح تابستانه حسابگر سرويس حجمي با سرعت 512 كيلو و با ترافيك 2.5 گيك مبلغ 12500 تومان سرعت و دانلود 55 تا 60 كيلو بايت است كه خيلي بهتر از سرويس فعلي صبا نت و با همان قيمت صبا نت است . و معادل 4 برابر سرعت فعلي صبا نت ميباشد.
    سرويس 64 نامحدود 3 ماهه خانگي 29700 تومان (ماهيانه 9900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
    سرويس 128نامحدود 3 ماهه خانگي 59700تومان (ماهيانه 19900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

در طرح تابستانه حسابگر سرويس حجمي با سرعت 512 كيلو و با ترافيك 2.5 گيك مبلغ 12500 تومان سرعت و دانلود 55 تا 60 كيلو بايت است كه خيلي بهتر از سرويس فعلي صبا نت و با همان قيمت صبا نت است . و معادل 4 برابر سرعت فعلي صبا نت ميباشد.
    سرويس 64 نامحدود 3 ماهه خانگي 29700 تومان (ماهيانه 9900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
    سرويس 128نامحدود 3 ماهه خانگي 59700تومان (ماهيانه 19900 تومان ) است .از دايال آپ ارزانتر است .
    شما خودتم از حسابگر سرویس میگیری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

512 حجمی حسابگر را دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •