تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 114 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1133

نام تاپيک: آموزش: پیدا کردن درایورهای سخت افزاری ویندوز برای لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

قبلا مفصلا بحث شده ... با جستجو میتونی پیدا کنی که سری Fz با کدوم لینک دانگرید میشوند

در همین بخش صفحات ابتدایی لینک دانگرید واوو به صورت Ftp هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با درود
    درايورهاي SONY VAIO FZ Series VGN-FZ490NGB براي ويندوزهاي XP و VISTA ULTIMATE را از چه طريقي به دست آورم؟
    با سپاس فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

راه اول : استفاده از مرجع بزرگ سونی وایوو در FTP سایت و دانلود از درایورهای مربوطه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و دانگرید :

کد:
    راه دوم : رجوع به سایت سونی وایوو و انتخاب مدل مربوطه و دانلود درایورهای اون مدل نوت بوک ... در بعضی مدلها درایور های دو سیستم عامله هم اینجا خود سونی گذاشته

کد:

راه سوم : برای دانلود درایور های XP مدلهایی که ویستا دارند میتونید از سری مشابه خاورمیانه که با نام مثلا FZ49G شناخته میشوند استفاده کنید و درایورهای دانگرید آنها را دانلود کنید (نام را در بخش Search Model تایپ کنید.... خیلی هم راحته کافیه ببینید مدل شما با چه حروفی شروع میشه در بخش OS Upgrade/Downgrade . این پک های دانگرید خاورمیانه ای هم کامل هستند نسبت به سایر درایورها

کد:

راه چهارم : اگر تمام راه های بالایی کار نداد باید از سایت قطعات سازنده دانلود کنید که در ابتدای تاپیک صحبت شده است

راه پنجم : هزینه کنید و سی دی اش رو بخرید یا قیمت 15.000 تا 25.000 تومان با توجه به مدل مورد نظر ...

فکر کنم کاملا توضیح داده باشم هم برای شما و هم برای دوستان و دیگر سوالی برای سونی ها نباشه
    Last edited by REGISTERED USER; 24-05-2008 at 00:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راه اول : استفاده از مرجع بزرگ سونی وایوو در FTP سایت و دانلود از درایورهای مربوطه

کد:
    و دانگرید :

کد:
    راه دوم : رجوع به سایت سونی وایوو و انتخاب مدل مربوطه و دانلود درایورهای اون مدل نوت بوک ... در بعضی مدلها درایور های دو سیستم عامله هم اینجا خود سونی گذاشته

کد:

راه سوم : برای دانلود درایور های XP مدلهایی که ویستا دارند میتونید از سری مشابه خاورمیانه که با نام مثلا FZ49G شناخته میشوند استفاده کنید و درایورهای دانگرید آنها را دانلود کنید .... خیلی هم راحته کافیه ببینید مدل شما با چه حروفی شروع میشه در بخش OS Upgrade/Downgrade . این پک های دانگرید خاورمیانه ای هم کامل هستند نسبت به سایر درایورها

کد:

راه چهارم : اگر تمام راه های بالایی کار نداد باید از سایت قطعات سازنده دانلود کنید که در ابتدای تاپیک صحبت شده است

راه پنجم : هزینه کنید و سی دی اش رو بخرید یا قیمت 15.000 تا 25.000 تومان با توجه به مدل مورد نظر ...

فکر کنم کاملا توضیح داده باشم هم برای شما و هم برای دوستان و دیگر سوالی برای سونی ها نباشه
    با سپاس فراوان به خاطر توضيحات جامع شما
    در مورد راه پنجم براي تهيه CD مذكور از چه طريقي اقدام نمايم؟ از نمايندگي ها و يا فروشگاه هاي نرم افزار؟
    با تشكر مجدد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض درایورهای جدید....

1- از این لینک مدل رو انتخاب کنید و تمام :

کد:
    2- احتمالا بایوس رو آپدیت کردی درایورهای جدید برای راه اندازی آنها نیاز داره ... برای من هم پیش اومده اگر لپ تاپ صحیح و سالم کار میکنه بیخیالش بشی بهتره

قبل از هر چیز از شما دوست عزیز بابت لطفتون در پاسخگویی سریع ممنونم.
    میخواستم بگم من از همون لینک بالا تقریبا همه درایورهارو گرفتم و نصب کردم.اما باز درست نشد.2 سوال داشتم:
    1-لپ تاپ صحیح و سالم کار میکنه یعنی چی؟ مگر وقتی unknown device میزنه یعنی اینکه حتما چیزی را نشناخته نیست؟
    2-اصلا راهی نیست بفهمم این unknown device ها برای کدوم درایور هستند؟یعنی میلوم بشه مثلا کارت صداست یا مودم یا....؟ چون هیچ چیز ننوشته که بشه فهمید source شان چیه؟
    باز هم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد راه پنجم براي تهيه Cd مذكور از چه طريقي اقدام نمايم؟ از نمايندگي ها و يا فروشگاه هاي نرم افزار؟
    بعضی فروشگاه ها فروش درایور دارند ... من هم خودم دارم میتونی توی پیغام خصوصی مطرح کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

قبل از هر چیز از شما دوست عزیز بابت لطفتون در پاسخگویی سریع ممنونم.
    میخواستم بگم من از همون لینک بالا تقریبا همه درایورهارو گرفتم و نصب کردم.اما باز درست نشد.2 سوال داشتم:
    1-لپ تاپ صحیح و سالم کار میکنه یعنی چی؟ مگر وقتی unknown device میزنه یعنی اینکه حتما چیزی را نشناخته نیست؟
    2-اصلا راهی نیست بفهمم این unknown device ها برای کدوم درایور هستند؟یعنی میلوم بشه مثلا کارت صداست یا مودم یا....؟ چون هیچ چیز ننوشته که بشه فهمید source شان چیه؟
    باز هم ممنون
    1- یعنی مشکلی توی اجرای برنامه ها و درایورها نداری ؟ اگر درست نشد میتونی بایوس رو دوباره دانگرید کنی

2- برنامه Unknown Device Identifier 6.01 هست :

کد:
    این هم یک برنامه دیگر :

Driver Magician

کد:

و باز هم :

Unknown Devices

کد:

و بازهم :

Craig's PCI Diagnostic software

کد:

امیدوارم کمت کنه

8. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ویندوز عوض کردم گرافیک نصب شد اما صدا و مودم هیچ رقمه جواب نمیده
    هر درایوری نصب میکنم ارور میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی از دوستام یه لپ تاپ دل داره که من خواستم ویندوزش رو عوض کنم چون مشکل پیدا کرده بود و بلوتوثش هم کار نمی کرد. اما اون سی دی لپ تاپش رو گم کرده و منم نتونستم با هیچ سی دی دیگه ای درستش کنم اون جایی هم که اونو خریده میگه سی دی نداره و اگرم باشه خیلی گرونه!!!!
    می خواستم ببینم همینطوره و نمی شه از جایی سی دیش رو تهیه کرد آخه عجیبه که یه نسخه از اون نباشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام به همه
    یکی از دوستام یه لپ تاپ دل داره که من خواستم ویندوزش رو عوض کنم چون مشکل پیدا کرده بود و بلوتوثش هم کار نمی کرد. اما اون سی دی لپ تاپش رو گم کرده و منم نتونستم با هیچ سی دی دیگه ای درستش کنم اون جایی هم که اونو خریده میگه سی دی نداره و اگرم باشه خیلی گرونه!!!!
    می خواستم ببینم همینطوره و نمی شه از جایی سی دیش رو تهیه کرد آخه عجیبه که یه نسخه از اون نباشه.
    دوست عزیز قوانین پست دادن رو رعایت کن ... چند جا و چند صورت ؟ اینجا همه طلبکارند از آدم !

خود سایت دل سرویس میده :

کد:
    اگر هم بخوای بخری حدود 15 تا 25 هزار تومانه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •