تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 22 اولاول ... 8141516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 214

نام تاپيک: خريد mp3 player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آیپاد تاچ پک جدیدش و دیدید ؟؟!!! خیلی باحال شد !
    اولا که با همه ی تغییراتی که الان میگم قیمتش پایین امومد و از 299 دلار شروع میشه !
    تغییرت : گذاشتن دکمه کنترل صدا در سمت چپ آیپاد برای دسترسی راحتتر کاربر ! تغییر حالت شکل آیپاد ( یه حالت خمیده قشنگی پیدا کرده) و پشتش هم از استیل براق براق (ضد زنگ) استفاده شده و اپل میگه که تو دست بهتر میشینه !!!
    ولی مهمترین تغییراتش افزایش طول عمر باطری (برای موسیقی به 36 ساعت و برای فیلم به 6 ساعت) و مهمتر از این قرار دادن یک built-in speaker که به گفته خود اپل میتونید به خوبی موسیقی و دیالوگهای فیلم رو بدون هدفون بشنوید !!
    (کی میخواد p2 بگیره دیگه ؟!؟! )
    این هم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از jack_sheperd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه creative zen neeon 1G دارم که چند وقته وقتی از record میخوام استفاده کنم خاموش میشه ولی تو پخش اهنگ واستفاده از رادیو مشکلی نداره
    توی اون یکی تاپیک جواب دادم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید قیمتش پایین نیومد ثابت مونده ولی امکاناتش اضافه شده ! (8 گیگش 299 دلار)

داره خودمونی میشه maksh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بازم سلام از کمکتون متشکرم مشکلم تاحدودی حل شد یعنی امپیتریم ضبط میکنه ولی بانویز شدید باید خیلی آروم صحبت کنی تا خوب ضبط کنه به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من تصمیم دارم یک مدل از ipod touch رو بگیرم
    1.اول اینکه قیمتش چنده؟
    2.مدل جدیدش توی ایران هست؟ قیمت ؟
    3.از کجا می تونم تهیه کنم (البته فکر کنم از پایتخت بشه تهیه کرد ولی اگر جای دیگه هم هست بگید )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم سلام از کمکتون متشکرم مشکلم تاحدودی حل شد یعنی امپیتریم ضبط میکنه ولی بانویز شدید باید خیلی آروم صحبت کنی تا خوب ضبط کنه به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
    به نظر سخت افزاری میاد ... مراجعه کنه به نمایندگی های creative ... ببین آیا قابل تعمیره یا نه و اگه هست هزینه اش چقدره .. اگه مثلا زیر 10 تومن بود می ارزه ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    1.اول اینکه قیمتش چنده؟
    2.مدل جدیدش توی ایران هست؟ قیمت ؟
    3.از کجا می تونم تهیه کنم (البته فکر کنم از پایتخت بشه تهیه کرد ولی اگر جای دیگه هم هست بگید )
    1. بصورت تقریبی 8 گیگش باید بالای 300 تومن باشه ، 16 گیگش نزدیک 400

2. با قاطعیت میشه گفت : نه - .. تازه یه هفته اس که معرفی شده ... بنابراین رفت تا اواخر پاییز ...

3. همون پایتخت ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

9 Help me

سلام میدونم الان همه تو جو ipod touch هستیم ولی کمکم کنید نمیدونم ipod T بگیرم یا zen X-FI عمر باتریا رو دیدم نزدیک به هم بود ولی creative خیلی بیشتر راجع به عمر باتری اطلاعات داده اگه کمکم کنید میفشارمتون
    در مورد Head phone نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی از بین AKG و creative مدلهای DJ & X-FI نمیدونم چی بگیرم
    Many thanks

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    1.اول اینکه قیمتش چنده؟
    من دو هفته پیش از پایتخت قیمت گرفتم 16 گیگش 420 تومان و 32گیگش هم 495 تومان بود.
    جواب دوتا سوال دیگت و هم که seymuor دادند .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میدونم الان همه تو جو ipod touch هستیم ولی کمکم کنید نمیدونم ipod T بگیرم یا zen X-FI عمر باتریا رو دیدم نزدیک به هم بود ولی creative خیلی بیشتر راجع به عمر باتری اطلاعات داده اگه کمکم کنید میفشارمتون
    در مورد Head phone نمیدونم جاش اینجاس یا نه ولی از بین AKG و creative مدلهای DJ & X-FI نمیدونم چی بگیرم
    Many thanks
    در مورد مقایسه تاچ و X-Fi : حالا عمر باتری فقط یه مساله اس ... که هر دوشون هم خوب هستن و Xfi یه مقدار بهتره ... (تاچ حدود 22/5 ساعت و xfi حدود 35/5 ساعت) ... مثلا تاچ صفحه تاچ اسکرین داره و اون یکی نه .. تاچ صفحه اش بزرگتره در عوض کیفیت صفحه xfi بالاتره ... xfi کارت می خوره و ضبط صدا داره ... در عوض تاچ می تونه برنامه روش نصب بشه ... از نظر کیفیت صوتی احتمالا xfi کمی بهتره .. و نیز از نظر هدفون ... ضمنا در بازار خارجی ، xfi حدودا نصف تاچ قیمت داره ..

یه برتری creative ، همیشه قیمت مناسب ترش بوده که باعث شده بخاطر کیفیت بسیار بالای صدا و تصویرش ، گزینه مناسبی باشه ... حالا من نمی دونم این مدل جدید الان قیمتش چنده توی ایران ...

----

در مورد هدفون : تعیین اصلی/تقلبی بودن AKG ها شاید خیلی ساده نباشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •