يا دش بخير بدجور......![]()
مطمئنی زیر همون حلقه ای که در رو باز میکنه حلش میدی![]()
عجیبه..یه بار دیگه اینکارو کردم ایندفه باز شد دره...
بازیش کلا یه جوریه نامفهومه...معلوم نیست از ادم چی میخواد؟!!؟ و هدف چی هست اصلا...
زیاد باهاش حال نکردم نمیدونم چی بوده که اکثر گیمرها کشته مرده این بازی بودن....
من که ازش سر در نیوردم
چی شد بازی به این قدیمی دوباره طرف دار پیدا کرد(ماکه تا آخر رفتیم)
Last edited by Amir Hossein; 13-03-2010 at 22:22.
حتما پی گیر بازیش شو خیلی باهاله اولش شاید یکم گنگ به نظر بیاد ولی وقتی نوارای رو زمین جمع کردی و به داستان پی بردی میفهمی این بازی چقدر باحاله
پسر خوب این بازی یه بازی ادونچر هست و به IQ نسبتا بالایی احتیاج داره .
معمولا کسایی که خیلی اهل فکر کردن و معما حل کردن هستن از این بازی خوششون میاد ...
بیکی دوتا چیز از روی زمین جمع کردم چطوری میشه ازش استفاده کرد؟؟
دوست عزیز من از بازیای ادونچر خوشم میاد...همین الان 2-3 بازی هم روی سیستمم هست تو این سبک...
Machinarium که خیلی وقته تمومش کردم
Samorost2 تا نصفه رفتم ولی فعلا وقت ندارم ادامش بدم(ولی تو هفته دیگه که سرم خلوت بشه تمومش میکنم )
Wallace And Gromit اپیزود 3 رو تموم کردم چند روز پیش..الان دارم اپیزود 4 رو بازی میکنم....
ولی فعلا از این بازی نورهود چیزی سردر نیوردم...باید باهاش ور برم یکی دوتا از معماهایی که هست رو با کمک بچه ها برم تا داستان و هدف بازی دستم بیاد....
همینطوری که تو بازی میری یه تلویزیون هست رو تلوزیون کلیک کن اونارو میندازه توشبیکی دوتا چیز از روی زمین جمع کردم چطوری میشه ازش استفاده کرد؟؟![]()
من خیلی وقت پیش اومدم این بازی رو برم قسمت نشد! جدیدا یه بازی گرفتم اسمش Machinarium بود که خیلی باهاش حال کردم ! سبکش تقریبا توی مایه های همین نورهود بود![]()
با سلام
من فقط يك تكه از نوار تلويزيونم مونده اونم جاييه كه با ماشين پت پت ميره كليدو برداره-نميدونم از كجا بايد برم بردارم
ممنون از كمكتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)