تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قهرمان امسال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا ک

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • میلان

18 15.25%
  • لیورپول

5 4.24%
  • پورتو

1 0.85%
  • چلسی

8 6.78%
  • شالکه 04

3 2.54%
  • رئال مادرید

19 16.10%
  • المپیاکوس

1 0.85%
  • سلتیک

0 0%
  • بارسلونا

18 15.25%
  • لیون

0 0%
  • منچستر

21 17.80%
  • رم

5 4.24%
  • اینتر

6 5.08%
  • فنرباغچه

0 0%
  • سویا

0 0%
  • آرسنال

13 11.02%
صفحه 18 از 42 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 420

نام تاپيک: لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا | فصل 08-2007

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین charlize عزیز رئالی هستی قبول ولی اصلا طرز صحبتت در مورد میلان درست نیست نیست. به قول آرش -۱۹ که میگه :
    به 5 بار حضور متوالی در یک چهارم نهایی و کسب دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. ( یک رکورد
    رویایی و دست نیافتنی)
    I AM DEVIL شما هم در مورد رئال داری تند میری. قبول رئال از ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ تو اروپا که هیچ تو اسپانیا هم مطلوب کار نکرده ولی انصافا سال پیش و مخصوصا امسال که داره فوق العاده کار میکنه و نمیشه به همین راحتی بیای نظر بدی.

در آغاز فعالیت I AM DEVIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    HELL

پيش فرض

حالا فکر کردی رئال به وایادولید 7 تا زده امسال حتما قهرمانه
    راه آهن هم وایادولید را می بره
    باید به عملکرد رئال یک نگاهی انداخت
    رئال که به یک بدبختی صعود کرد بعد میگید داره خوب کار میکنه
    شما فقط بازی رئال مقابل روم را ببین بعدا به حرف من میرسی
    فورزا میلان

در آغاز فعالیت I AM DEVIL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    HELL

پيش فرض

وقتی میلان آرسنال را ترکوند نوبت بقیه تیمها هم میرسه...آهاش شما رئالی ها دعا کنید به پست میلان نخورید که اونوقت دیگه باید کلا قید اومدن توی تاپیک را بزنید
    حالا هی رئال رئال کنید .... از ما گفتن بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا چارلیز را ولش کن یک چیزی واسه دلخوشی خودش گفته
    اونا فقط بلدن حرف بزنند اصل عمل کردنه
    رئال هر سال که میاد میگه ما قهرمانیم ولی وقتی موقع عمل کردن میرسه در اوایل مرحله حذفی کنار میره
    ولی از اونطرف میلان که دیگه همه آمارشو دارن

h_starboy عزیز تو هم میلان را بچسب که اصل تیمه
    دنیا میلان و پائولوی کبیر
    من هم مثل بقیه میلانیها میگم فورزا میلان

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که گفتم میلان رو خیلی دوست دارم. آرسنال که عددی نیست میترکونیمش.
    فقط میگم رئال عمرا به روم نمیبازه. راحت میره بالا.
    ولی من دوست دارم میلان- رئال فینال به هم بخورن.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که میگم رئال مقابل روم میبازه و خیلی راحت حذف میشه
    فکر کنم رئالی ها ترش کردن
    ولی این یک مسئله ثابت شده است
    رئال دیگه از فرم اروپایی خودش خارج شده و تو اسپانیا بهتر کار میکنه
    حالا هی بیاید بگید رئال قهرمانه

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوکی منم میگم فورزا میلان.
    ولی سر رئال شرط میبندم که روم رو میبریم.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام به همگی و مخصوصا رئالی های عزیز...
    درسته که میلان تو پنج سال اخیر عالی کار کرده و دو بار قهرمان شده و یه بار نایب قهرمان.
    اما این همش به این خاطره که تیمتون توش خیلی تغییر و تحول رخ نداده و بازیکنای زیادی هستن که تو این پنج سال کنار هم بودن و خیلی با هم هماهنگ هستن.
    در جواب اونایی که میگن آمار درست رو کنین باید بگم که درسته ، رئال تو دو سه سال اخیر اصلا خوب کار نکرده که اونم مربوط به نیمکت سرمربیگری رئال بوده که مثل کاروانسرا میمونست.اما اگه یه ذره بریم عقب تر میبینیم که رئال سه بار پیاپی به صورت یکی در میون در سالهای 97-98 و 99-2000 و 2001-2002 عنوان قهرمانی رو بدست آورده (کاری که میلان نتونسته انجام بده) که تازه در آخریش هم کل تیم متحول شده بود و ستارگان به رئال اومده بودن.(زیدان=)
    باید قبول کرد که رو اوج نگه داشتن یه تیم که مدام در حال تغییر وتحول هستش کار خیلی سختیه.من مطمئنم که تیم میلان که دیگه اکثر بازیکناش پا به سن گذاشتن در یکی دو سال دیگه با خداحافظی اونها دچار افت بسیار شدیدی خواهد شد . اونوقت نوبت ما رئالی ها و بقیه تیمهاست که بهتون بخندن.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

سلام به همگي

من هر از چند گاهي ميام اينجا تا صحبت هاي شمارو ببينم و نظر بدم كه آيا اين گفته هاتون درسته يا نه ؟
    باور كنيد من در صحبت هام هيچ تيمي رو از تيم ديگري بر اساس احساسم قوي و يا ضعيف نمي كنم .
    امروز هم كه اومدم ديدم همون بحث هاي بچگانه تون رو شروع كرديد .
    در جواب بعضي گفته از ديد كارشناسي :

بعضي از دوستان مانند فاشيست جان گفته بودند كه ميلان پرافتخارترين تيم اروپاست كه فوق العاده غلطه و جاي ديگه نگو كه بهت ميخندن ...
    رئال مادريد با داشتن 9 قهرماني مهم ترين جام اروپا در حال حاضر پرافتخارترين تيم باشگاهي اروپا و جهانه
    البته ميتونم لينك اين مطلب رو از سايت تخصصي فيفا هم بذارم
    دوستي كه طرفدار آرسنال بود مي گفت كه آرسنال قهرمان ميشه و رئال مي بازه ...
    در مورد اين دوستمون بايد بگم كه شما ميخواهيد هم آرسنال را قهرمان كنيد و هم رئال را حذف كنيد
    به نظر من تيمي در دنيا موفقه كه هدف خودشو در پيش بگيره
    در حال حاضر اينترميلان ايتاليا موفق ترين تيم جهانه ( گفتم در حال حاضر و موفق ترين ) ميدونيد چرا؟
    چون اين تيم ايتاليايي با انگيزه ها و پشتكار تحسين آميزش توانست رقيب قدرتمند خودش يعني يوونتوس كه به بانوي پير ايتاليا هم ملقب شده را هم پشت بگذارد .
    اين تيم فقط به دنبال هدف هاش بود و نه چيز ديگه ...
    آرسنال امسال تيم جوان و فوق العاده خوبي داره اما خود آقاي ونگر پس از شكست عجيب تيمش مقابل تاتنهام گفت كه از باشگاههاي اروپا بيم دارد . تيم آرسنال زماني خوب هست كه همه يازده فوق ستاره ي خودش را در اختيار داشته باشد اما متاسفانه اين يازده فوق ستاره بدون حساب مصدوميت هايشان بايد در ليگ و هم در جام اروپا بازي كنند كه امري غيرممكن به نظر ميايد .
    دوست ديگري كه فكر مي كنم او هم طرفدار اينترميلان بود گفته بود كه رئال مادريد در مقابل رم شكست خواهد خورد .
    اگه اين يه نظر باشه مشكلي نداره اما مثل اينكه اين دوستمون از روي مشكل با رئال اين حرف را زده ...
    در جواب اين صحبت ايشون بايد بگم كه از نظر آمار ميشه گفت رئال مادريد رم ايتاليا رو با نتيجه اي تقريبا 15 - 0 شكست خواهد داد اما فوتبال غيرقابل پيش بيني هستش و هر اتفاقي قراره بيفته ...
    اگه اين حرف ايشون از روي احساس باشه بسيار بي ربط و نامعقولانه هست ...

در كل به نظر مياد با اين شرايط تيم ها بخت تيم هاي
    رئال مادريد
    اينترميلان ايتاليا
    منچستريونايتد ( به دليل آمادگي كريستيانو رونالدو )
    آرسنال ( اگر ستارگانش آماده باشند )
    و البته ميلان كه تجربه اش در مقابل قدرت بسياري از تيم ها ايستادگي مي كند ...
    اما فوتبال غيرقابل پيش بيني است . بايد ديد بازي هاي رفت چگونه انجام خواهد شد ...
    در ضمن آيا بهتر نيست كه بجاي بحث احساسي از روي مدرك و دليل حرفهايتان را بيان و اثبات كنيد

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ااااااااااااووووووووووووو
    ببین یه مدت سر نزدیم چه خبرشده.
    مثل اینکه بعضی ها اینجا رو با اخبار جوانه ها اشتباه گرفتند. از ahmad08 گرفته که میاد از اینکه زمان
    قل قل میرزا بارسا اینتر رو برده و بعد رئال بارسا رو برده نتیجه میگیره که لیگ اسپانیا بهتره
    اصلا همچین مقایسه ای از پایه اشتباست و تا حد زیادی بچه گانه.
    Charlize که میاد معیار برتری تیم ها رو با قهرمانی های یک تیم میسنجه و به روش خنده داری یکی یکی
    قهرمانی های دو تیم رو با هم مقایسه میکنه!!!!!!
    در ضمن لیگ ایتالیا به هیچ وجه کثیف تر از سایر لیگ ها نیست. ولی یه خوبی داره اینه که دیگه چیزی رو ماس مالی
    نمیکنن. مگه همین چند وقت پیش ( فصل قبل) نبود که یه ویدئو از تبادل رشوه در لیگ انگلیس پخش شد و یکی از مربی های لیگ نقش اصلی رو بازی می کرد ؟ ( دقیقا یادم نمیاد مربی کدام تیم بود)
    اصلا شما که این حرف رو میزنید میدونید تا حالا همین تیم آرسنال چندبار متهم به پول شویی شده ؟
    یا می دونید رومن آبراموویچ در روسیه از زیر بار چه مالیات هایی فرار کرده و پولشو جایی ریخته که احدی با هیچ
    مدرک و مجوز قانونی نتونه بهش دسترسی پیدا کنه ؟
    دیگه همه هم که جریان اون داور آلمانی یادمون میاد.
    و خیلی ها دیگه که بخوای یکی یکی بشماری یه طومار میشه.
    همه اینا مشتی از خربار هستند و شما مطمئن باش دیگه هیچ لیگی به اون پاکی که شما انتظار داری نیست.
    ----------
    در آخر باید بگم که تیم فقط میلان...... دوست دارید بدونید به چیه میلان می بالیم.
    باشه بهتون میگم.
    به 5 بار حضور متوالی در یک چهارم نهایی و کسب دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. ( یک رکورد
    رویایی و دست نیافتنی)
    سوپر جام باشگاه های اروپا ( که همین بارسا نتونست)
    قهرمانی جام باشگاه های جهان. کاری که به نظر شما بی ارزش بود ولی بهتره بدونید که میلان کاری رو کرد که
    تیم های بزرگی مثل لیورپول و بارسا نتونستن انجام بدن.
    در ضمن کی بود که گفت فیفا گفته که جام باشگاه های جهان یه پروژه شکست خورده بوده ؟؟؟!!!
    لطفا اینقدر اطلاعات غلط رو پراکنده نکنید....... زشته..........
    فیفا بعد از قهرمانی میلان در اروپا اعلام کرد که فصل بعد این مسابقات قویتر و سازماندهی تر از گذشته برگذار
    خواهد کرد یعنی تیم های خیلی بیشتری از پنج قاره در این جام شرکت خواهند کرد که این خودش نوید یک جام
    بزرگ دیگه رو میده.
    --------------
    حالا شما بیاید جلو از تیمتون بگید . فقط لطفا نقش قبر نکنید و برید عناوین 100 سال پیش تیمتون رو بیارید.
    چون اگه منم کمی پام رو فراتر میزاشتم می تونستم تا صبح براتون عنوان قهرمانی بنویسم.
    اسکلت اصلی میلان حداقل از 5 سال پیش تا حالا حفظ شده و من دوست دارم اوضاع و احوال چند سال اخیر
    تیمتون رو بدونم و ببینم که اصلا قابل مقایسه با میلان هست !!!؟؟؟
    ------------
    در آخر تیم فقط میلان
    لیگ فقط سری A
    تیم ملی فقط لاجوردی پوشان ایتالیا
    مگه نه mrmmnb?
    به جز اون قسمتی که نوشتیتیم فقط میلان(هر چی باشه من یه اینتری هستم) بقیش رو صددر صد موافقم

سلام به همگي

من هر از چند گاهي ميام اينجا تا صحبت هاي شمارو ببينم و نظر بدم كه آيا اين گفته هاتون درسته يا نه ؟
    باور كنيد من در صحبت هام هيچ تيمي رو از تيم ديگري بر اساس احساسم قوي و يا ضعيف نمي كنم .
    امروز هم كه اومدم ديدم همون بحث هاي بچگانه تون رو شروع كرديد .
    در جواب بعضي گفته از ديد كارشناسي :

بعضي از دوستان مانند فاشيست جان گفته بودند كه ميلان پرافتخارترين تيم اروپاست كه فوق العاده غلطه و جاي ديگه نگو كه بهت ميخندن ...
    رئال مادريد با داشتن 9 قهرماني مهم ترين جام اروپا در حال حاضر پرافتخارترين تيم باشگاهي اروپا و جهانه
    البته ميتونم لينك اين مطلب رو از سايت تخصصي فيفا هم بذارم
    دوستي كه طرفدار آرسنال بود مي گفت كه آرسنال قهرمان ميشه و رئال مي بازه ...
    در مورد اين دوستمون بايد بگم كه شما ميخواهيد هم آرسنال را قهرمان كنيد و هم رئال را حذف كنيد
    به نظر من تيمي در دنيا موفقه كه هدف خودشو در پيش بگيره
    در حال حاضر اينترميلان ايتاليا موفق ترين تيم جهانه ( گفتم در حال حاضر و موفق ترين ) ميدونيد چرا؟
    چون اين تيم ايتاليايي با انگيزه ها و پشتكار تحسين آميزش توانست رقيب قدرتمند خودش يعني يوونتوس كه به بانوي پير ايتاليا هم ملقب شده را هم پشت بگذارد .
    اين تيم فقط به دنبال هدف هاش بود و نه چيز ديگه ...
    آرسنال امسال تيم جوان و فوق العاده خوبي داره اما خود آقاي ونگر پس از شكست عجيب تيمش مقابل تاتنهام گفت كه از باشگاههاي اروپا بيم دارد . تيم آرسنال زماني خوب هست كه همه يازده فوق ستاره ي خودش را در اختيار داشته باشد اما متاسفانه اين يازده فوق ستاره بدون حساب مصدوميت هايشان بايد در ليگ و هم در جام اروپا بازي كنند كه امري غيرممكن به نظر ميايد .
    دوست ديگري كه فكر مي كنم او هم طرفدار اينترميلان بود گفته بود كه رئال مادريد در مقابل رم شكست خواهد خورد .
    اگه اين يه نظر باشه مشكلي نداره اما مثل اينكه اين دوستمون از روي مشكل با رئال اين حرف را زده ...
    در جواب اين صحبت ايشون بايد بگم كه از نظر آمار ميشه گفت رئال مادريد رم ايتاليا رو با نتيجه اي تقريبا 15 - 0 شكست خواهد داد اما فوتبال غيرقابل پيش بيني هستش و هر اتفاقي قراره بيفته ...
    اگه اين حرف ايشون از روي احساس باشه بسيار بي ربط و نامعقولانه هست ...

در كل به نظر مياد با اين شرايط تيم ها بخت تيم هاي
    رئال مادريد
    اينترميلان ايتاليا
    منچستريونايتد ( به دليل آمادگي كريستيانو رونالدو )
    آرسنال ( اگر ستارگانش آماده باشند )
    و البته ميلان كه تجربه اش در مقابل قدرت بسياري از تيم ها ايستادگي مي كند ...
    اما فوتبال غيرقابل پيش بيني است . بايد ديد بازي هاي رفت چگونه انجام خواهد شد ...
    در ضمن آيا بهتر نيست كه بجاي بحث احساسي از روي مدرك و دليل حرفهايتان را بيان و اثبات كنيد
    کاملا حرف حسابی زدید البته یه بدیه اینتر اینه که توی لیگ قهرمانان موفق نیست که امیدوارم امسال اونجا هم همه رو بترکونه این هفته قدرت اینتر رو در مقابل لیورپول خواهید دید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •