سلام شاهين جان.من يكي از اين عكس ها رو رنگي كردم ميخواستم بدونم كه فقط يكي كافيه يا همشو بايد رنگي كنيم. ممنون...................
اينم يكي از اونا كه رنگي كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شاهين جان.من يكي از اين عكس ها رو رنگي كردم ميخواستم بدونم كه فقط يكي كافيه يا همشو بايد رنگي كنيم. ممنون...................
اينم يكي از اونا كه رنگي كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش رنگهاي اضافي رو از سفيدي چشمش پاك مي كردي ...
سلام
1- دور سر ( لبه موها ) رنگ پریدگی داره . احتمالا زمانی که خواستین اضافات رنگ سبز بکگراند رو پاک کنین اون شکلی شده .
2- خوب چشم رو هم دوست عزیزمون اشاره کردن . می بایست سفیدیش رو از رنگ پاک می کردین .
3- روی چونه طرف مقداری رنگ ابی دیده میشه .
4- رنگ سبز بکگراند هم تنده . اگر از یک رنگ ملایمتر یا همین سبز کمرنگ تر استفاده می کردین بهتر بود .
5- مقداری از رنگ بکگراند هم روی لبه دوزی تی شرت اومده ( رفتیم تو عالم خیاطی ) .![]()
یه خورده ریزه کاری هم داره که بیخیال اونا می شیم .
موفق باشی عزیز![]()
قربانت : شاهین کینگ
شاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[B]
سلام دوست عزیز
سایت واسه آپلود عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود این ID من hossein_hssn
سلامشاهين جان سلام.
بدليل زيادي جديد بودن عضويتم( هنوز خشك نشده) ، بلد نيستم عكسهاي edit شده رو بزارم رو سايت.
لطفا كمكم كنيد.
[i m g ] image address[ / i m g ]بدون فاصله!
نوشته شده توسط *meisam*
سلام
قرار بود ما از عکسهای سیاه و سفیدی که تو پستهای قبلی گذاشته شده استفاده کنیم .
قربانت : شاهین
اينم مال من
![]()
خوب بيــــــــــــــــد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)