با تشکر از دوست عزیز
بازم چیزی متوجه نشدم
با تشکر از دوست عزیز
بازم چیزی متوجه نشدم
Bridge Conections یه مقدار میشه توضیح بدین ؟؟
یعنی چه ؟
چه موقع میشه ازش استفاده کرد ؟؟؟
عزیزم پس یه چندر وزی دندون روی جیگر مبارک بزار تا من یه آموزش تصویری برات درست کنم تا مشکلت حل بشه.
چطوری میشه توی xp یک شبکه وایرلس ساخت که به عنوان سرور بشه دیگر چیزها را بهش شبکه کرد
خیلی ضروری هستش
این عکس یعنی چه ؟؟
مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز من xp هستش
![]()
با سلام خدمت همه دوستان . ما یه شبکه lan داریم که همه سیستمها به صورت ورک گروپ به هم وصل شدن (سرور نداریم) . یکی از این سیستمها به اینترنت ADSLوصله و این اینترنت رو از طریق برنامه ccproxy شیر کردیم که بقیه سیستم ها بتونن استفاده کنن . برای سیستمها هم محدودیت سرعت گذاشتیم ولی یک اشکالی که هست مثل اینکه این محدودیت سرعتی که توسط نرم افزار گذاشته میشه درست کار نمیکنه و بعضی وقتها کسایی که مثلا با دانلودر دارن دانلود میکنن سرعتشون بالا میره و برای همین سرعت بقیه پایین میاد . از طرفی این برنامه سرعت لحظه ای هر نفر رو هم نشون نمیده . میخواستم بدونم آیا برنامه ای هست برای این کار که سرعت لحظه ای هر سیستم رو نشون بده و بشه فهمید کدوم سیستم الان داره بیش از حد مجازش از پهنای باند استفاده میکنه یا نه .
حالا من اینکارارو کردم و لپ تاپ وصل میشه به اینترنت ! قبلا با موبایل هم از طریق وایرلس راحت وصل میشدم
نمیدونید موبایل رو باید چیکار کنم که وصل شم ؟
نوکیا 5800
نیاز به دادن ip و ... نیستش روی automatic بزار پیدا میکنه البته فرقی با هم نداره
شما که موفق شدی یه مقدار به ما هم کمک کن
چطوری انجام دادی ؟؟!!!
من به نوبه خودم واقعا ازتون بابیت این تاپیپ تشکر میکنم
ذکات علم نشر آن است که شما دادید
من به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم
و آرزوی پیشرفت در همه امور را براتون دارم
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)