آگه بری اینجا آموزش ها رو دانلود کنی موفق میشی (برای فول فلش) اولین پست ها آموزش ها رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گوشیت log بگیر و بذار اینجا.
آگه بری اینجا آموزش ها رو دانلود کنی موفق میشی (برای فول فلش) اولین پست ها آموزش ها رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گوشیت log بگیر و بذار اینجا.
Last edited by albaloot; 05-02-2008 at 07:59.
هلپ می ***لطف کنین کمکم کنین
من چنتا پچ نظیر کارکردن بدون سیم کارت...رویk750 ریختم این پچارو قبلانم ریخته بودم مشکلی نداشت گوشیمم چنج نیست فقط 3روز پیش دادم با بکس فلشش کردن باطریمم فول شارژ خواستم 2 باره همون پچارو بریزم که اینجوری شد.اون کاری که شما عرض کردیدو ((دوباره نصب کنم پچارو ولی yes بزنم تا پاکشن)) هم کردم ولی اثر نمیکنه.چیکار باید کرد. میشه خودم با setool فول فلشش کنم برگده به حالت اولش,چه شکلی؟ ممنون میشم توضیح بدین.
خیلی خیلی ممنون عزیز
مگه آموزش ها رو دانلود نکردی توهمون به خوبی توضیح داده
بگو ببینم که چه جوری فلش زدی چون باید ابتدا فولدر ifs بعد داخل فولدر ifs یه فولدر دیگه درست کنی به نام settings بعد داخلش camera بعد داخل این درایور دوربین تو که با این نام هست camdriver0.dat رو توش کپی کنی
پس از ساختن چنین شکلی باید باشه
ifs\settings\camera\camdriver0.dat
سپس فولدر ifs را انتخاب کرده بعد راست کلیک کرده و بعد send to و بعد compressed ziped رو بزن تا تبدیل به فایل zip بشه بعد رو گوشیت فلش کن .
من پیشنهاد میکنم درایور دوربین نریز زیاد فرقی نمیکنه.
Last edited by albaloot; 05-02-2008 at 08:17.
سلام
میشه کدهای دانلود fs و maine EU برای K750 اینجا بزارین سایت TOPSE تا نصف اینارو میده بعد قطع میشه عضوشم شدم ولی باز همین شکلیه میشه کدهای معتبر که امروز بشه ازش دانلود کرد بزارین ممنمون میشم
کیفیت نداره یا اینکه نمی تونی عکس بگیری
نظر من اینکه درایور دوربین نریز زیاد فرقی نمی کنه
سلام اگه ممکنه لطف کنید جواب این 2 تا سوال منو بدید ممنون میشم.
اول اینکه من گوشیمو تبدیل کردم به w800-r1bc002.حالا چطوری میتونم تبدیلش کنم به w800-r1bd001 ؟ یعنی در واقع ورژن فرمور رو عوض کنم؟
دوم اینکه چون fs متانسب با زبان فارسی یعنی w800_fs_r1bd001_EMEA6 گیرم نیومد، میتونم با w800_fs_R1bc002_EMEA6 فلش کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدین
توی صفحه ی اول و دوم هست .
برای تبدیل فقط کافیه که main و fs و کاستومایزشو روی گوشیت فلش کنی .سلام اگه ممکنه لطف کنید جواب این 2 تا سوال منو بدید ممنون میشم.
اول اینکه من گوشیمو تبدیل کردم به w800-r1bc002.حالا چطوری میتونم تبدیلش کنم به w800-r1bd001 ؟ یعنی در واقع ورژن فرمور رو عوض کنم؟
دوم اینکه چون fs متانسب با زبان فارسی یعنی w800_fs_r1bd001_EMEA6 گیرم نیومد، میتونم با w800_fs_R1bc002_EMEA6 فلش کنم یا نه؟
ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدین
main :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fs :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پک کاستومایز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
main و fs رو تویسرچ کنی پیدا میکنی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی فارسی نداره باید بعدا خودت فارسیش کنی .
جواب سوال دومت نه نمیشه .
Last edited by red dragon; 07-02-2008 at 01:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)