من رشته عمران ارشد میخونم به نظرتون میتونم تغییر بدم به ای تی ؟ خیلی به امنیت شبکه و ... علاقه دارم
بله
خیر
من رشته عمران ارشد میخونم به نظرتون میتونم تغییر بدم به ای تی ؟ خیلی به امنیت شبکه و ... علاقه دارم
سلام
من لیسانس پرستاری خوندم الان دارم ارشد بالینی می خونم ...
بنظر شما اگه کارشناسی ارشد پرستاری می خوندم آینده بهتری داشت ؟؟؟؟
دوستان لطفا زود جواب بدین .... دارم میترکم....
سلام دوستان من ترم سوم مهندسی کامپیوترم میخوام تغییر رشته بدم به رشته مدیریت مالی به نظرتون امکان پذیره
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من در رشته برنامه نویسی کامپیوتر درس میخونم ترم دیگه هم ایشالله تمومه البته کاردانی هستش
حالا برای کارشناسی میخوام رشتمو عوض کنم چون کارشناسی رشته ما چرت و پرت میشه درس هاشو میگم
میخوام یه چیزی بخونم که به کار بیاد مثل برنامه نویسی مبتنی بر وب یا امنیت یا شبکه
آیا رشته ای جز برنامه نویسی سخت افزار یا IT برای کارشناسی وجود داره ؟؟؟
دانشگاهش هم فرقی نمی کنه
یه سوال خارج از بحث : دفترچه کارشناسی برای دانشگاه آزاد کی میاد(رشته عمران)
سلام
مي تونم كاملا خواهرتونو درك كنم چون من خودم دارم مهندسي آب دانشگاه فردوسي مي خونم، ببين من كارنامه نهاييمو كه گرفتم متوجه شدم همه ي رشته هاي ديگه مثل برق و مكانيك (البته تو شهرستانها) رو قبول مي شدم؛ حتي مهندسي صنايع دانشگاه تهران.. اما دارم همين رشته رو مي خونم چون تغييررشته خيلي بدبختي داره، بعد از كلي دوندگي تازه ميشي ترم 1 . اونوقت بيا و از اول شروع كن
راستش خودم از بچگي عاشق معماري بودم ولي ديگه قيدشو زدم. به نظرم رشته ي مهندسي آب رشته ي خوبيه، هرچند به پاي معماري نمي رسه...
فكر مي كنم خواهرتون اگه همينو ادامه بده و وا3 ارشد معماري بخونه بهتره، اخه 5ترم كم نيست...
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز و همينطور خواهرتون
سلام به همه
بچه ها من الان توی دانشگاه غیر انتفاعی دارم کامپیوتر میخونم .. ولی ولی خوشبختانه اصلا علاقه ای به رشتم ندارم![]()
![]()
و دوست دارم برم معماری.. از سال سوم تا حالا دیوونه ی معماریم
اینکه واسه کارشناسی میگن هر رشته ای رو میتونی انتخاب کنی من اگه برم معماری بعد چون سر رشته ای از معماری ندارم مشکلی پیش نمیاد؟ وقتی میخوام تغییر رشته بدم واسه کاردانی کارشناسی واسه سربازی مشکلی پیش نمیاد؟؟
خواهش میکنم کمک کنیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد
چه جالب کسی کلا جواب نداده
تا جایی که من توی این 9ماه اخیر اطلاعات کسب کردم برای دانشگاه های سراسری (دولتی) قانونش اینطوریه که حداقل 2ترم باید معدلتون بالای 17 بشه و به اندازه کافی هم از مهلت تحصیل توی دوره تحصیلیتون باقی مونده باشه که بتونین توی رشته مورد نظرتون تحصیل کنید
در مورد آزاد چیزی که شنیدم دوتا بوده
1 - تراز رشته ای که میخواین برین تراز خودتون و ..... ( در سال قبولی )
2 - گروهی که میخواین به رشتش وارد بشین باید قبول کنه + گروهی که در حال حاضر دارین تحصیل میکنین توش
با سلام
دوستان من یه مشکل خیلی حاد دارم و میخوام ببین کسی هست منو راهنمایی بکنه
من متولد 70 هستم و در سال سوم بدلیل داشتن تک درس حسابان نتوستم در پیش دانشگاهی ادامه تحصیل بدم و رفتم که در اموزشگاه ازاد مدرک کامپیوتر بگیرم که نصفشو هم گذروندم حالا برای درس های عمومیش رفتم مدرسه که میگن شما نمیتونی بخاطر کم بودن واحد زیر 8 درسی بگیری البته بگم غیبت تحصیلی نداشتم ولی قبول هم نشدم حسابانو تا شهریور 90 هم همین امسال جزه محفافیته بعدش دیگه سربازیم !
حالا میخوام بدونم ایا اگه حسابان قبول بشم برم پیش رو غیرانتفایی یا شبانه بگیرم میتونم تغییر رشته بدم بعد پیش رو کلا ول کنم یا باید پیش دانشگاهی رو تموم کنم تا بتونم تغییر رشته بدم ؟ اگه کسی میدونه بگه واقعا الان وضعیتم بحرانیه
خیلی ممنون
سلام.من می خواهم انتخواب رشته کنم.می خام مهندسی مواد امیر ککبیر را که قطعا قبولم رو برم و بعد تغییر رشته به عمران بدهم.می خواستم ببینم شدنی است؟وشرایطش چیست واینکه ارزش این ریسک رو داره.از سربازی هم معاف نیستم.
لطفا منو سریع تر راهنمایی کنید.
تغییر رشته بین گرایش های سخت افزار و نرم افزار توی یه دانشگاه ممکن هست ؟! .. چجوری هست داستانش ... با توجه به اینکه بیشتر واحد ها یکی هست ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)