تو پست زیمکا توضیح دادم اما صفحه کلید برخلاف تصاویر گوشی صفحه کلیدش نسبتا خوبه و اونجوری که دیده میشه نیست به نظر من صفحه کلیدشم خوبهکیفیت دوربینش خوب بود و واقعا خوب عکس انداخته بود و رنگاش زیاد تو چشم نمی زد دلفین جون در رابطه با کیفیت و بلندی صداش و همچنین در رابطه با صفحه کلیدش توضیح بده
فقط حالت ماکرو رو فعال کردم وگرنه بدون اون خوب نبودعکسش که عالی بود.بدون تنظیمات گرفتی؟
راستی خودت با یه دوبین دیگه از گوشی عکس بگیر ببینیم چه شکلیه...
حتما
بابا شما خودت یه پا 960 هستیسلام آقا مهدی ...مبارکت باشه ...گوشی خوبیه...حالا سری اولشه چند تا باگ داره ...آپدیت های بعدی درست میشه... ...(سرعت گوشی تو منوها یکم کمه) برا اینکه سرعتش بیشتر شه میتونی Transitions رو خاموش کنی...تو این مسیره Menu - Control Panel - Device - Transitions - Off .......
یه چند تا عکس با گوشی بگیر بزار اینجا ما فیض ببریم
بلندی صداش تو هدفون باید از آیفون کمتر باشه ....ولی کیفیتش انصافا بیشتر از آیفونه....
در مورد هندزفری هم خود کمپانی برداشته یه هندزفری معمولی گذاشته تا قیمت تموم شدش کمتر در بیاد...کار فروشنده نیست بابا فحش ندیدن بدبختا رو ....اون سر کوچیکه رو بنداز رو هدفونش تا قشنگ بره تو گوشت ...باسش بیشتر حال بده...........
نظرت در مورد قیافش چیه ؟ دکمه هاش ؟
شاد باشید ....(مصطفی خان بزرگ ...
کجایی ؟!!!)
آره تمام حرفات درسته کیفیتش از آیفون بهتره ولی خیلی محسوس نیست به نظر من تو یه رده هستن ولی به خاطر نوع هندزفری و بلندی زیادی که آیفون داشت گوش یکم اذیت میشد ولی تو این گوش اصلا اذیت نمیشه و از موسیقی لذت میبری