آره چرا که نمیشه ...
یه کم روشش سخته ولی شدنیه ...
آره چرا که نمیشه ...
یه کم روشش سخته ولی شدنیه ...
من میگم اگه قرار سر بسازیم پس کسی نباید از برنامه هایی مثل ZBrush یا Poser استفاده کنه.چون واقعا نامردی میشه. کسی که با یه برنامه مثل 3dsmax کار میکنه واقعا سخته بتونه مثل زیبراش سر درست کنه(یا بعضی مواقع غیر ممکن).
ای بابا چیکار زیبراش داری؟
مگه زیبراش مدل اماده داره؟ فقط یه سر آماده داره که تابلوئه تا کسی استفاده کرد همه میفهمن.
یه نکته رو هم بگم که تویه زیبراش هم برای طراحی سر از پایه شروع کرد ... و معمولا از زی اسفیر استفاده میکنن، و چیزی از جای دیگه نمیارن.
ولی با پوزر موافق نیستم ، استفاده نشه بهتره ...
اوکی من کم آوردم، من هم همون سر رو موافقم.
فقط جان من حداقل این یکی حرفم رو قبول کنید.
برای یک خودنویس یک هفته وقت گذاشتید، برای یک سر انسان و کامل تر در واقع برای یک انسان میخواید دو هفته وقت بذارید ؟؟
اینجا دیگه تفاوت بین حرفه ای و مبتدی ها کاملا روشنه.
حداقل شما که میخواید موضوع کلی رو سر بذارید ( که هر کی خواست بیشتر جزئیات بده ) میخواید دو هفته وقت بدید ؟
خدا به خیر کنه.
من با برنامه پوزر ( پوسر به قول بعضی دوستان ) مخالفم. ولی با زی براش نه. زیبراش یه نرم افزاره خفن و حرفه ای و مثل پوزر لاشخوری نیست.
همین زی براش رو اگر کسی بلد نباشه عمرا اگر بتونه کاری انجام بده. ولی پوزر همون اول چند تا پارامتر رو دستکاری میکنی و در آخر مدلت میپره بیرون.
راستی در مورد ابزار نوربس باید بگم که ابزار خیلی خفنیه ( من خودم زیاد بلد نیستم ) تویه آموزش مکس 7 یا 8 یک آموزش کامل داره برای این کار.
خیلی هم کار باهاش ساده تر از باکس هستش. ( البته برای کسایی که با نوربس کار میکنند این رو گفتم.. )
فعلا بای
اگه کار با زیبراش همونقدر سخت هست که با مایا و مکس پس دیگه فرقی نمیکنه که ازش استفاده نشه. اگر هم ساخت صورت تو زیبراش راحتتر از برنامه های دیگه هست پس نباید ازش استفاده بشه.چون در حق بقیه که با زیبراش کار نمیکنند نامردی میشه.
پس در هر صورت اگه از زیبراش استفاده نشه به نفع همه هست و هیچکس این وسط ضرر نمیکنه.
ninja جان شما فکر کردی زیبراش مدل آماده داره که روش کار میکنن !!!
نه به خدا پدر آدم در میاد تا یه مدل بسازه !
از یه کره شروع میشه واسه ساخت مدل
اگه ساختن چهره با زیبراش به همون اندازه سخته که با برنامه های دیگه پس برای شما فرقی نداره که ازش استفاده نکنید. پس برای چی انقدر دارید مخالفت میکنید.
ولی من مطمئنم که کار باهاش خیلی از مکس و مایا راحت تر. چو هر کسی که حتی هیچی هم بلد نباشه با زیبراش کارای قشنگ میسازه.
اگر هم اکثر بچه ها با زیبراش موافق هستند پس اسم مسابقه رو بذارید ساخت سر با زیبراش.
هرچی شما بگی
نینجا جان ببین من زیبراش بلد نیستم ، و قرارم نیست اینکارو با زیبراش بسازم ولی این یکمی از انصاف بدوره که بچه هارو تو کار با بر نامه های جانبی محدود کرد ، زیبراشم یه چیزی مثل مکس ، مایا ، یا چیزایی شبیه اینه
وقتی موضوع سر بشه همینه دیگه ، مکس کارا باید فقط نگاه کنند !
البته من میخوام یه کاراکتر کلی بسازم خالا یا طبیعی یا فانتزی !
البته اگه بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)