تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 35 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 344

نام تاپيک: ♦♦♦ بحث پیرامون مسابقه سه بعدی ♦♦♦

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فک کنم بدن کامل وقت بگیره همون سر خوبه منم میگردم تو اینترنت ببینم میشه اصلا با نربز سر ساخت یا نه ... اگه کسی میدونه هم راهنمایی کنه ...
    آره چرا که نمیشه ...
    یه کم روشش سخته ولی شدنیه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninja573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میگم اگه قرار سر بسازیم پس کسی نباید از برنامه هایی مثل ZBrush یا Poser استفاده کنه.چون واقعا نامردی میشه. کسی که با یه برنامه مثل 3dsmax کار میکنه واقعا سخته بتونه مثل زیبراش سر درست کنه(یا بعضی مواقع غیر ممکن).

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من میگم اگه قرار سر بسازیم پس کسی نباید از برنامه هایی مثل ZBrush یا Poser استفاده کنه.چون واقعا نامردی میشه. کسی که با یه برنامه مثل 3dsmax کار میکنه واقعا سخته بتونه مثل زیبراش سر درست کنه(یا بعضی مواقع غیر ممکن).
    ای بابا چیکار زیبراش داری؟
    مگه زیبراش مدل اماده داره؟ فقط یه سر آماده داره که تابلوئه تا کسی استفاده کرد همه میفهمن.
    یه نکته رو هم بگم که تویه زیبراش هم برای طراحی سر از پایه شروع کرد ... و معمولا از زی اسفیر استفاده میکنن، و چیزی از جای دیگه نمیارن.
    ولی با پوزر موافق نیستم ، استفاده نشه بهتره ...

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اوکی من کم آوردم، من هم همون سر رو موافقم.
    فقط جان من حداقل این یکی حرفم رو قبول کنید.
    برای یک خودنویس یک هفته وقت گذاشتید، برای یک سر انسان و کامل تر در واقع برای یک انسان میخواید دو هفته وقت بذارید ؟؟
    اینجا دیگه تفاوت بین حرفه ای و مبتدی ها کاملا روشنه.
    حداقل شما که میخواید موضوع کلی رو سر بذارید ( که هر کی خواست بیشتر جزئیات بده ) میخواید دو هفته وقت بدید ؟
    خدا به خیر کنه.

من با برنامه پوزر ( پوسر به قول بعضی دوستان ) مخالفم. ولی با زی براش نه. زیبراش یه نرم افزاره خفن و حرفه ای و مثل پوزر لاشخوری نیست.
    همین زی براش رو اگر کسی بلد نباشه عمرا اگر بتونه کاری انجام بده. ولی پوزر همون اول چند تا پارامتر رو دستکاری میکنی و در آخر مدلت میپره بیرون.

راستی در مورد ابزار نوربس باید بگم که ابزار خیلی خفنیه ( من خودم زیاد بلد نیستم ) تویه آموزش مکس 7 یا 8 یک آموزش کامل داره برای این کار.
    خیلی هم کار باهاش ساده تر از باکس هستش. ( البته برای کسایی که با نوربس کار میکنند این رو گفتم.. )

فعلا بای

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه کار با زیبراش همونقدر سخت هست که با مایا و مکس پس دیگه فرقی نمیکنه که ازش استفاده نشه. اگر هم ساخت صورت تو زیبراش راحتتر از برنامه های دیگه هست پس نباید ازش استفاده بشه.چون در حق بقیه که با زیبراش کار نمیکنند نامردی میشه.
    پس در هر صورت اگه از زیبراش استفاده نشه به نفع همه هست و هیچکس این وسط ضرر نمیکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

ninja جان شما فکر کردی زیبراش مدل آماده داره که روش کار میکنن !!!

نه به خدا پدر آدم در میاد تا یه مدل بسازه !

از یه کره شروع میشه واسه ساخت مدل

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ninja جان شما فکر کردی زیبراش مدل آماده داره که روش کار میکنن !!!

نه به خدا پدر آدم در میاد تا یه مدل بسازه !

از یه کره شروع میشه واسه ساخت مدل
    اگه ساختن چهره با زیبراش به همون اندازه سخته که با برنامه های دیگه پس برای شما فرقی نداره که ازش استفاده نکنید. پس برای چی انقدر دارید مخالفت میکنید.
    ولی من مطمئنم که کار باهاش خیلی از مکس و مایا راحت تر. چو هر کسی که حتی هیچی هم بلد نباشه با زیبراش کارای قشنگ میسازه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر هم اکثر بچه ها با زیبراش موافق هستند پس اسم مسابقه رو بذارید ساخت سر با زیبراش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

هرچی شما بگی

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

اگه ساختن چهره با زیبراش به همون اندازه سخته که با برنامه های دیگه پس برای شما فرقی نداره که ازش استفاده نکنید. پس برای چی انقدر دارید مخالفت میکنید.
    ولی من مطمئنم که کار باهاش خیلی از مکس و مایا راحت تر. چو هر کسی که حتی هیچی هم بلد نباشه با زیبراش کارای قشنگ میسازه.
    نینجا جان ببین من زیبراش بلد نیستم ، و قرارم نیست اینکارو با زیبراش بسازم ولی این یکمی از انصاف بدوره که بچه هارو تو کار با بر نامه های جانبی محدود کرد ، زیبراشم یه چیزی مثل مکس ، مایا ، یا چیزایی شبیه اینه
    وقتی موضوع سر بشه همینه دیگه ، مکس کارا باید فقط نگاه کنند !
    البته من میخوام یه کاراکتر کلی بسازم خالا یا طبیعی یا فانتزی !
    البته اگه بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •