358361008763397
ممنون ميشم!!
دوست عزیز....
ممنون ولی کاسپراسکای فایل SignSIS-GUI_v1.1.exe رو به عنوان ویروس میشناسه.... (نام ویروس : Virus.Win32.Hidrag.a)
مگه شما نباید دوتا فایل به من بدید؟؟؟ یه فایل a.cer یه فایل a.key ؟؟؟
پس این SignSIS-GUI_v1.1.exe چیه دیگه ؟؟؟
Last edited by Hamidreza2007; 14-12-2007 at 22:20.
عزیزم بحث آشتی یا قهر کردن نیست ولی هر کسی اگه می خواد کاری بکنه یه اجازه ایی یه پیامکی یه پیغامی چیزی میده که من می خوام این کار رو انجام بدم شما نکن نه اینکه بپره وسط حرف آدم و بدون اجازه گرفتن کارشو انجام بده بازم حرفی نیست این آقا از این به بعد فایل براتون بسازه فکر میکنم از روزی که اومده توجه همه هم به این تاپیک بیشتر شده و پست های بیشتری داده شده من کار خودم رو انجام دادم نه نیاز به تشکر داشتم نه چیزه دیگه همیشه هم گفتم اگه کاری تو این سایت برای کسی کردم وظیفم بوده نه منت گذاشتن سر کسی تا صفحه 10 یعنی تا 100 پست من این تاپیکو بردم بالا از این به بعدم یه کی دیگه این کار رو انجام بده اگه هم کسی خواست که من براش انجام بدم یه پیغام بده من مخلصشم هستم و براش میسازم.
بای بای![]()
Last edited by sarmast65_ata; 14-12-2007 at 23:38.
Hamidreza2007
جان سلام
شما اگه فایل ورد رو میخوندی دیگه وقت صرف زدن این پست نمیکردی
salarhiv
جان اینم برای شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
351862015887985
با تشکر فراوان.
Last edited by mohsenmsi; 15-12-2007 at 01:38.
mohammad hamed
اینم برای شما عزیزم
Last edited by reza5241; 15-12-2007 at 02:33.
mohsenmsi
خدمت شما گلم
سلام من رضا هستم
راسیاتش من از پس کمک به دوستان تایپیک اومدم ودلیلش رو هم به اقای (sarmast65_ata )گفتم
و اینکه دیدم یه 2-3 روزی هست صفحات تایپیک تو سر خودش میزنه شلوغ شده از درخواست فایل cer به خودم
گفتم مشکلشون رو حل کنم چون خودم هم تو این وضعیت بودم و با توجه به اینکه بعضی از دوستان فایل (ساین سیس) رو حتی ویروس تلقی میکنن و نمیدونن چیه! یه فایل توضیحی (ورد ) براشون قرار دادم تا با راحتی تمام برنامه هاشون رو ساین کنن
واینکه این تایپیک مطعلق به اقای (sarmast65_ata )هست در ان اصلا شکی نیست با توجه به این فقط کافیست یه پیغام کوچولو به من بده که حتی من دیگه وارد این تایپیک نمیشم چه برسه ساختن فایل cer برای دوستان گلم
باز هم عذر خواهی میکنم که فقط یادم نبود و فراموش کردم که به ایشون( sarmast65_ata) اطلاع بدم
و اینکه یادم نره بگم هیچوقت با وجود تایپیک اقای sarmast65_ata که تایپیک موفقی در زمینه ساختن فایل cer
هست بنده تایپیکی نمیزنم که بخوام براش تبلیغ کنم (ehsssssan)
پس من فعلا کار دوستامون رو راه میندازم تا زمانی که اون پیغام کوچولو برسه
مرسی
رضا
رضا جان چون sarmast قضیه رو نمی دونست که شما قصد کمک داشتین.یه دلخوری کوچولو از شما داشت که اگه بیاد تو تاپیک این پست رو ببینه همه چی حل می شه.رضا جان یه لطفی کن با پست خصوصی این مطلب رو به sarmast بگو بعد باهم تو این تاپیک یا تاپیک دیگه ای چه فرقی داره مگه قصدتون کمک نیست،فایل های سر و کی هم بسازین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)