تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 73 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 727

نام تاپيک: فایل cer می خوایین؟بیایید تو براتون درست کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

358361008763397
    ممنون ميشم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

دوست عزیز....
    ممنون ولی کاسپراسکای فایل SignSIS-GUI_v1.1.exe رو به عنوان ویروس میشناسه.... (نام ویروس : Virus.Win32.Hidrag.a)
    مگه شما نباید دوتا فایل به من بدید؟؟؟ یه فایل a.cer یه فایل a.key ؟؟؟
    پس این SignSIS-GUI_v1.1.exe چیه دیگه ؟؟؟
    Last edited by Hamidreza2007; 14-12-2007 at 22:20.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ......

سلام آقا رضا واقعا از بابت فايلها متشكر هستم واقعا دسست درد نكنه خيلي آقايي

اما

خوب حق sarmast هم اين وسط ضايع نشه.تو هم اگه دوست داري فايل بسازي يه تاپيك بزن ويه جوري تبليغ كن كه بچه ها بيان تو تاپيك تو.اين جوري ميشه رقابت سالم.كسي هم دلش نميشكنه و زحمتاش هدر نمي ره!
    sarmast جون تو هم زود ناراحت نشو.اميدوارم reza بتونه جبران كنه

آشتي آشتي

عزیزم بحث آشتی یا قهر کردن نیست ولی هر کسی اگه می خواد کاری بکنه یه اجازه ایی یه پیامکی یه پیغامی چیزی میده که من می خوام این کار رو انجام بدم شما نکن نه اینکه بپره وسط حرف آدم و بدون اجازه گرفتن کارشو انجام بده بازم حرفی نیست این آقا از این به بعد فایل براتون بسازه فکر میکنم از روزی که اومده توجه همه هم به این تاپیک بیشتر شده و پست های بیشتری داده شده من کار خودم رو انجام دادم نه نیاز به تشکر داشتم نه چیزه دیگه همیشه هم گفتم اگه کاری تو این سایت برای کسی کردم وظیفم بوده نه منت گذاشتن سر کسی تا صفحه 10 یعنی تا 100 پست من این تاپیکو بردم بالا از این به بعدم یه کی دیگه این کار رو انجام بده اگه هم کسی خواست که من براش انجام بدم یه پیغام بده من مخلصشم هستم و براش میسازم.
    بای بای
    Last edited by sarmast65_ata; 14-12-2007 at 23:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Hamidreza2007
    جان سلام
    شما اگه فایل ورد رو میخوندی دیگه وقت صرف زدن این پست نمیکردی

داره خودمونی میشه mohsenmsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

351862015887985
    با تشکر فراوان.
    Last edited by mohsenmsi; 15-12-2007 at 01:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    Last edited by reza5241; 15-12-2007 at 02:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من رضا هستم
    راسیاتش من از پس کمک به دوستان تایپیک اومدم ودلیلش رو هم به اقای (sarmast65_ata )گفتم
    و اینکه دیدم یه 2-3 روزی هست صفحات تایپیک تو سر خودش میزنه شلوغ شده از درخواست فایل cer به خودم
    گفتم مشکلشون رو حل کنم چون خودم هم تو این وضعیت بودم و با توجه به اینکه بعضی از دوستان فایل (ساین سیس) رو حتی ویروس تلقی میکنن و نمیدونن چیه! یه فایل توضیحی (ورد ) براشون قرار دادم تا با راحتی تمام برنامه هاشون رو ساین کنن
    واینکه این تایپیک مطعلق به اقای (sarmast65_ata )هست در ان اصلا شکی نیست با توجه به این فقط کافیست یه پیغام کوچولو به من بده که حتی من دیگه وارد این تایپیک نمیشم چه برسه ساختن فایل cer برای دوستان گلم

باز هم عذر خواهی میکنم که فقط یادم نبود و فراموش کردم که به ایشون( sarmast65_ata) اطلاع بدم
    و اینکه یادم نره بگم هیچوقت با وجود تایپیک اقای sarmast65_ata که تایپیک موفقی در زمینه ساختن فایل cer
    هست بنده تایپیکی نمیزنم که بخوام براش تبلیغ کنم (ehsssssan)
    پس من فعلا کار دوستامون رو راه میندازم تا زمانی که اون پیغام کوچولو برسه
    مرسی
    رضا

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من رضا هستم
    راسیاتش من از پس کمک به دوستان تایپیک اومدم ودلیلش رو هم به اقای (sarmast65_ata )گفتم
    و اینکه دیدم یه 2-3 روزی هست صفحات تایپیک تو سر خودش میزنه شلوغ شده از درخواست فایل cer به خودم
    گفتم مشکلشون رو حل کنم چون خودم هم تو این وضعیت بودم و با توجه به اینکه بعضی از دوستان فایل (ساین سیس) رو حتی ویروس تلقی میکنن و نمیدونن چیه! یه فایل توضیحی (ورد ) براشون قرار دادم تا با راحتی تمام برنامه هاشون رو ساین کنن
    واینکه این تایپیک مطعلق به اقای (sarmast65_ata )هست در ان اصلا شکی نیست با توجه به این فقط کافیست یه پیغام کوچولو به من بده که حتی من دیگه وارد این تایپیک نمیشم چه برسه ساختن فایل cer برای دوستان گلم

باز هم عذر خواهی میکنم که فقط یادم نبود و فراموش کردم که به ایشون( sarmast65_ata) اطلاع بدم
    و اینکه یادم نره بگم هیچوقت با وجود تایپیک اقای sarmast65_ata که تایپیک موفقی در زمینه ساختن فایل cer
    هست بنده تایپیکی نمیزنم که بخوام براش تبلیغ کنم (ehsssssan)
    پس من فعلا کار دوستامون رو راه میندازم تا زمانی که اون پیغام کوچولو برسه
    مرسی
    رضا

رضا جان چون sarmast قضیه رو نمی دونست که شما قصد کمک داشتین.یه دلخوری کوچولو از شما داشت که اگه بیاد تو تاپیک این پست رو ببینه همه چی حل می شه.رضا جان یه لطفی کن با پست خصوصی این مطلب رو به sarmast بگو بعد باهم تو این تاپیک یا تاپیک دیگه ای چه فرقی داره مگه قصدتون کمک نیست،فایل های سر و کی هم بسازین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •