عزیز قرار شد عکس ها رو کوچیک کنید و بزارید خواهشن پست قبلی رو ویرایش کن فروم به هم ریخت اگه حوصلی نداری عکس کوچیم درست کنی فقط ادرس عکس ها رو بزار
ولی خودمونیم عجب گرافیکی داره ها
عزیز قرار شد عکس ها رو کوچیک کنید و بزارید خواهشن پست قبلی رو ویرایش کن فروم به هم ریخت اگه حوصلی نداری عکس کوچیم درست کنی فقط ادرس عکس ها رو بزار
ولی خودمونیم عجب گرافیکی داره ها
شاید بازی واسه پی سی اپریل نیاد اما مطمئن باشین که تاریخ عرضه واسه کنسول و پی سی 2 ماه طول میکشه
شما اصلا می دوننید از کی این بازی ساخته شده ؟ که اومدید این حرف می زنید
اره عزیز
این شرکت capcom همیشه کاراش همینجوریه اگه بازی فوریه واسه کنسول میاد به احتمال زیاد همون اول اپریل هم واسه پی سی میاد
رزیدنت اویل رو ندیدی واسه ps2 کی اومد و واسه pc کی
عجببببببب. ما اندر خم همين شماره چهارش مونديم. حالا دارن 5 هم ميسازن.![]()
بحث رزيدنت اويل فرق ميكنه. اونا اصلا قصد زدن رزيدنت اويل 4 رو پي سي رو نداشتن.حالا چي شد زندن خدا ميدونه.
AA يا همون آنتي الياز براي برداشتن لبه هاي مدلهاي بازي هستش. كه لبه ها رو صاف مكينه و ديگه دون دون نميشه.البته نياز به پردازش گرفيكي اضافي هستش كه باعث افت فريم ميشه. معمولا من بي خيال اين مورد ميشم تو بازيها.
به يقه و لبه هاي كاراكتر نرو نيگاه كن :
Texture يا همون بافت كيفيت عكسهاي به كار رفته روي مدل رو نشون ميده.
Last edited by H M R 0 0 7; 26-01-2008 at 09:46.
مگه تعجب داره بزار یه مثال برات بزنم راحتت کنم
همگی میدونید که cod5درحال ساخت چند روز پیش
خبر دار شدم که infitiwarsداره شدیدا برروی cod6کار میکنه
عكس هاي از دويل مي كراي 4 برا دسكتاپ كامپيوتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اسلحه هاي دويل مي كراي 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)