دانم!
میخوام بدونم تفاوتشون چیشه ؟![]()
دانم!
میخوام بدونم تفاوتشون چیشه ؟![]()
سلام
یه مدتی هست که وقتی گوشی موبایلم را خاموش و یا روشن می کنم صفحه آبی نمایش می ده (مثل کامپیوتر که بعضی وقتا صفحه آبی نشان میده ) میخوام بدونم چه اتفاقی برای موبایل افتاده ؟
بچه ها ، میگم که
اول: فقط جاوا ساپورت می کنه؟ هیچ فرمت دیگه ای رو نمی تونه ساپورت کنه؟ کاریش هم نمیشه کرد؟
دوم: اینکه فایل جاوای بیش از 1 مگ رو اجرا نمی کنه ، راه حلی براش نیست؟
سیم: این nth که فرمت تم هاشه ، مخفف چیه؟ Nokia Theme؟ فقط از همین فرمت تم ساپورت می کنه؟
چهارم: جدیدا" واسه بعضی فایلای جاوا ، چند ثانیه بعد اجرا ، ارور میده که مموری جا نداره یا یه همچین چیزی... این در حالیه که من استیکم 1 گیگ جا داره و اگه منظورش فون مموری باشه ، اونم 8 مگ جا داره که واسه اجرای یه فایل جاوا بسه...اشکال از کجاس؟
Last edited by Kurosh; 09-06-2009 at 02:05.
1- بله ، خير ، خير
2- واقعا عجيبه ، چون من فايل جاوا با حجم بيشتر از 1 مگ رو هم روش اجرا كردم ( مانن ديكشنري )
3- فقط از nth ساپورت ميكنه ، اگه دنبال تم خوب براي اين فرمت ميگردي ميتوني به سايت mobile9.com بري
4- !!!
سلام.
شما باید برنامه های بالای 1 مگ رو مستقیما در مموری گوشی از طریق ریدر کارت کپی کنید.
موفق باشید.![]()
مگه فرقی می کنه از طریق usb یا رم ریدر؟
در هر صورت فایل جاوای بالای 1 مگ که رو مموری کارد ریخته میشه ، داخل گوشی اجرا نمیشه
آقا قیمت الان این گوشی چنده ؟
قیمت انواع گوشی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرادات اساسی که به این گوشی وارده چی ها هستند ؟
Last edited by omid-p30; 27-06-2009 at 15:53.
سلام
گوشی 5310 آبی دارم که یه دفه خاموش شد! میخام فلشش کنم.به نظر دوستان با تجربه و متخصص:
1. از بین فونیکس و جف،کدومش واسه گوشی خاموش بهتره؟
2. فریمور و فایلهای مورد نیازشو از کجا باید بگیرم؟
متشکر و سپاسگزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)