فعلا قابلیت ذخیره ی عکس ها از سافاری آی فون وجود نداره.
فعلا قابلیت ذخیره ی عکس ها از سافاری آی فون وجود نداره.
در حال حاضر دوستان دارن بر روی فارسی ساز و کیبورد فارسی برای آی فون کار می کنن. هنوز یه مقداری باگ داره!
برای جابجایی contact list پیشنهاد می کنم اول گوشی قدیمیت رو با outlook سینک کنی. بعد از اینکه اطلاعات وارد outlook شد ، می تونی از طریق آی تونز عملیات sync بین آی تونز و آیتلوک رو انجام بدی.
مگه نمیشه contact رویه سیم کارتو را paste کرد؟ چرا آیفون این شکلیه که 1 سری نقطه های اوج معرکه و 1 سری باگ های ضایع داره من اینش اعصابم رو خورد کرده
واقعا اون حرف رفیقمونو که گفت همه بچه مایه دارا این جا جمع شدین رو به شدت تایید میکنم
دوست عزیز این که دیگه باگ نیست! خیلی از اسمارت فون ها این جوری هستند. ضمنا sync کردن contact list از طرق کامپیوتر خیلی بهتر از شیوه های سنتی هست. علاوه بر این آی فون تمام ایمیل ها ، عکس ها ، قرارهای ملاقات calender و ... هم از کامپیوتر روی گوشی می ریزه.
Last edited by RezaTayebiJ; 29-11-2007 at 17:52.
اگه sms هارو بریزیم تو کامپیوتر درست میشه؟
و چه طور میشه sms هارو بریزم تو pc?
Last edited by MTNIrancell; 29-11-2007 at 19:11.
منظورت ساپورت فارسی هست؟... دوستان الان دارن فارسی ساز می نویسن که هم بتونی SMS ها و سایت های فارسی رو بخونی و هم کیبورد فارسی تو آی فون در اختیارت باشه.
دوستانی که تهران هستن در صورت تمایل گوشیشون رو بدن تا هم آپدیتش کنیم و هم مشکلات احتمالیشون رو رفع کنیم و ... .
بچه ها فقط لطفا سریعتر اقدام کنید چون من تنها تا آخر هفته ی آینده تهران هستم.
دوستانی هم که در شهرهای دیگه هستند مراحل آپدیت رو تو همین تاپیک براشون می ذاریم.
من هم نیاز هست این کار رو بکنم؟
یه سؤاله دیگه هم دارم:
اگف بخوام فیلم بریزم توی گوشیم چه فرمت هایی و چه ابعادی باید باشه؟
نه ... کسی لازم نیست گوشیش رو بده ... فقط بابت آپدیت و چک کردن گوشی می گم.
برای تبدیل فیلم به فرمت آی فون برنامه ی iPhone Xilisoft Video Converter رو از لینک زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)