كسي نيست يه كمك كنه
بچه ها کسی کد هافمن رو نداره؟؟
من معمولا خودم پروژه هام رو مینویسم ، ولی واسه این یکی مثل اینکه اصلا وقت ندارم
خواهش می کنم:-(
هافمن چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید
با یه سرچ ساده میتونستی پیدا کنی.
اینکه چقدر خوب نوشته شده رو نمیدونم ضمنا اینجا از نوع های تعریف شده ی ویندوز به جای استاندارد ++C استفاده شده(DWORD بجای unsigned long و BYTE بجای unsigned char).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--
در مورد Huffman :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يه مشكل برنامه نويسي تو C داشتم
برنامه مربوط مي شه به LDU
اينكه از كاربر يه ماتريس n در n بگيره سپس اون رو به يه ماتريس بالا مثلثي ،ماتريس قطري وماتريس پايين مثلثي تبديل كنه !!! بهاين ميگن LDU
به خدا كارم خيلي گيره
هر كس تونست اون رو برام ميل كنه ،ممنون مي شم
اجازه بدید ما هم یکی از این سوالات عجیب استادمون رو این وسط مطرح کنیم ، شاید کسی باشه که قبلا" با این مسئله برخورد کرده باشه یا بدونه چه جوری حل میشه و به ما بگه.
سوال اینه که:
کاربری یک عدد بین 1 تا 256 به دلخواه انتخاب می کنه ، شما باید با پرسیدن حداکثر 8 سوال به عدد مورد نظر برسید. (طوریکه جوابها فقط بله و یا خیر باشند)
برنامه اش رو خودم می نویسم ، فقط یکی بیاد راه حل بده !!
منم یه مقدار روش فکر کردم ، ولی خیلی بیشتر از 8 سوال میشه !!
این که مثلا" بپرسیم عدد مورد نظر اول هست ؟! یا مثلا" بپرسیم عدد مورد نظر آخرش 0 داره (یا به زبون دیگه بر 10 بخش پذیر هست یا نه ) ؟! و از این قبیل سوال ها به ذهنم رسید که خواهش می کنم علم بی پایان خودتون رو از ما دریغ نکنید !!![]()
بهتر بود خودت فکر میکردی و راه حل رو پیدا میکردی اونطوری جالب تر بود برات.
روش اینه که با هر سوال نصف جواب های ممکن رو حذف میکنیم.سوال هم ساده هستش.کافیه هر بار وسط بازه اعدادت( یعنی اولین بار 2 / 256) رو در نظر بگیری و بپرسی که آیا عدد مورد نظر ازین عدد بزرگ تره یا نه.اینطور نصف جواب ها حذف میشه مثلا اگه برای اولین بار بگه نه, میفهمی که عدد مورد نظر یکی از اعداد 1 تا 128 هست و بار دیگه سوال میکنی که آیا عدد مورد نظر از 64 (2/128) بزرگتره.مثلا اگه گفت نه عدد مورد نظر یکی از عداد 1 تا 64 هست و یا اگه گفت بله عدد مورد نظر بین 64 تا 128 هست و الی آخر.
در واقع هر دفعه بازه رو نصف میکنی.حداکثر تعداد سوال های لازم هم log تعداد اعداد در مبنای 2 هست که اینجا میشه 8.
آقا مخلصیم....
پس بگو جریان این 256 چی بوده... خیلی مشکوک میزد که چرا 256 !
ظاهرا" که درست میزنه ، امیدوارم باطنا" هم درست باشه.
مثل اینکه یه 4 نمره ای هم داره این پروژه که یادم باشه 2 نمرشو برات کنار بذارم ، 2 نمره دیگه رو هم بدم به بقیه گروهمون ( خیر سرم سرگروهم !!!)
آره خوب این قضیه اساس روش Binary Search هست.فکر کنم استادتون هم واسه همین گفته..
آره اون دو نمره رو هم انتقالی ش کن بفرست واسه من (آدرس بدم؟)
Last edited by m3hrz4d; 16-12-2007 at 23:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)