تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آنتي ويروس

مرسی از توضیحاتت
    من کرمان هستم میخوام بدونم قیمت دقیقش الان چنده که اگه اختلاف زیاد یاشه از تهران بگیرم (البته نه اینکه خودم بلند شم از اینجا بیا تهران فقط واسه خریدن گوشی!!!!!!!!!!!)
    امروز که اینجا قیمت کردم با گارانتی پلاس 330 بود!
    و یه جا دیگه ام بدون گارانتی 319 میداد
    حالا اگه دوستان از قیمت روز این گوشی در تهران اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن ممنون میشم!

************************************************** ************************************************** *
    ویرایش شد - 11/1/87

بالاخره منم این گوشی رو گرفتم (330 با گارانتی پلاس)
    اگه ممکنه یه آنتی ویروس خوب کرک شده با قابلیت آپدیت بزارین!! (اون صفحه های اول یکی گذاشته بودین که فایلش پاک شده بود)
    چندتا برنامه خوب پرکاربردم اگه بزارین که دیگه عالیه!!
    مرسی

سلام عزيز
    مباركت باشه اميدوارم گوشي خوبي برات باشه
    اين آنتي ويروس يكي از قوي ترين آنتي ويروسهايي هستش كه من ديدم و اگه بتوني به اينترنت وصل بشي قابليت آپديت داره كه حدود 1 كيلو بايت دانلود ميكنه و آپديت ميشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد برنامه هم هر برنامه ايي كه مدنظرت هستش بگو تا اگه داشتم برات آپلود كنم و بزارم چون دقيق نميدونم تو چه برنامه هايي رو ميخواي

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نصب برنامه؟

کسی اینجا نیست؟!!!!!!!
    من هر کار میکنم هیچ برنامه یا تمی رو نمیتونم رو گوشیم نصب کنم!!!!! این پیغام ها رو میده :
    certificate error. contact the application supplier
    یا
    expired certification)
    قلق خاصی داره واسه نصبش؟!!!!! چوم من هم از روی pc امتحان کردم و هم کپی کردم توی مموری کارت و بعد از قسمت file manager اونارو اجرا کردم ولی این اروره رو میداد!!!!!
    برنامه ها و تم هارو از سایت gsm , mobile9 گرفتم!

برنامه هايي كه پيغام certificate error. contact the application supplier رو ميده نياز به ساين كردن داره اگه فايل cer گوشيتو داري كه راحت ميتوني ساينش كني ولي به دليل اينكه اين گوشي رو تازه گرفتي بعيد ميدونم داشته باشي و در حال حاضر هم نميتوني فايل cer رو بگيري چون سايتش براي اينكار پول ميخواد.

برنامه هايي هم كه پيغام expired certification رو ميده قبل از نصب تاريخ گوشيتو 6 يا 1سال به عقب بكش و بعد نصب كن وقتي كه نصب كردي تاريخ گوشيتو درست كن.

درباره تم هم تو همين كلوپ نوكيا تاپيكي هستش به اسم تم براي گوشي هاي ورژن 3 برو اونجا تمه هاي زيادي ميتوني پيدا كني
    من بازم در خدمتت هستم هر سوالي مشگلي بود بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی از توضیحاتت
    در مورد این فایل cer میشه بیشتر توضیح بدی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فايل cer فايلي هستش كه توسط اون ميتونيد برنامه هايي كه ساين نشده رو خورتون ساين كنيد.
    هر برنامه ايي كه درست ميشه بايد از طرف شركت سيمبيان تاييد بشه و اين شركت اين برنامه رو براي همه گوشي ها ساين كنه تا همه بتونن راحت نصب كنن حالا بعضي از بزنامه ها توسط سيمبيان تاييد نشدند شما خودتون مي تونيد اين كار رو بكنيد و اگه اون برنامه مشگلي چيزي داشت خودتون مي دونيد.
    اميدوارم خوب توضيح داده باشم و فهميده باشيد داستان چيه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون حالا این فایل ساین رو از کجا میتونم گیر بیارم؟!
    یه سوال دیگه: واسه قفل کردن صفحه کلید تنها راهش اینه که گوشی رو بازو بسته کنیم؟!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض قفل صفحه كليد

ممنون حالا این فایل ساین رو از کجا میتونم گیر بیارم؟!
    یه سوال دیگه: واسه قفل کردن صفحه کلید تنها راهش اینه که گوشی رو بازو بسته کنیم؟!!!!!!!!!!!!!

كمتر از يك ماه پيش سايت سيمبيان اين فايل رو در اختيار كاربرانش قرار ميداد ولي الان 200 دلار مي خواد براي اينكار

در مورد قفل كردن صفحه كليد يك راهش همونيه كه خورت گفتي را ديگه اينه كه دگمه پاور رو يك بار فشار بدي گزينه دوم Lock Keypad رو بزني يك راهم وجود داره كه توي قسمت security گوشي قسمت Phone and sim گزينه Autolock period رو فعال كني و بگي هر چند دقيقه يك بار قفل بشه مزيد اين كار اينه كه بعد از اون زمان مشخص كسي نمي تونه گوشيتو چك كنه و براي باز كردن ازت پسورد مي خواد پسورد پيش فرض 12345 هستش و مي توني عوضش كني فقط مواظب باش پسورد جديد رو فراوش نكني.
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم مرسی
    من تازه متوجه یه مشکل تو گوشیم شدم!!!!!
    چراغ دکمه های شماره گوشیم روشن نمیشن!!!
    چیکار باید بکنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بورد

بازم مرسی
    من تازه متوجه یه مشکل تو گوشیم شدم!!!!!
    چراغ دکمه های شماره گوشیم روشن نمیشن!!!
    چیکار باید بکنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((

فقط اميدوارم گوشيت بوردش نسوخته باشه سرعت گوشي كم شده؟آنتن دهي گوشي چي؟
    گوشي من گارانتيش اتصالات هستش براي منم همين طوري شد صفحه كليد چراغش روشن نميشد آنتن دهي بسار اومده بود پايين و سرعت گوشي افت شديدي پيدا كرده بود فكر نميكردم چيزه مهمي باشه و 2 ، 3 ماه بعد بردم گارانتي و گفتش كه بوردش سوخته و برام عوض كردن مجاني هم اين كار رو كردن زوده زود ببر گارانتي نشونش بده اگه گفتن چيزي نيست قبول نكن چون اگه صفحات قبل رو هم يه نگاه بندازي يكي از بچه ها هم همين مشگل براش بوجود اومده بود حتما برو نشونش بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان احتمالن شما می دونید اما ممکنه بعضی ها ندونند که این گوشی ها سنسور بررسی میزان نور محیط داره که در محیط های پر نور روشن نمیشه امااگر انگشتتون رو روی سنسور اون که به صورت یک نقطه در سمت راست و بالای صفحه نمایش هست چراغ کیبورد هنگام تایپ روشن می شه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بله عزيز

دوستان احتمالن شما می دونید اما ممکنه بعضی ها ندونند که این گوشی ها سنسور بررسی میزان نور محیط داره که در محیط های پر نور روشن نمیشه امااگر انگشتتون رو روی سنسور اون که به صورت یک نقطه در سمت راست و بالای صفحه نمایش هست چراغ کیبورد هنگام تایپ روشن می شه
    سلام عزيز
    بله اين موضوع رو كه ميدونيم ولي اين مشگل براي من هم بوجود اومد كه بورد گوشيم سوخته بود چراغ صفحه كليد در هيچ حالتي روشن نميشه و آنتن دهي و سرعت گوشي هم پايين مياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •