تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 18 از 2403 اولاول ... 814151617181920212228681185181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینم تستی که قبل از عید تو محل کارم(اداره ...) انجام داده بودم .مکان خیابان سعدی دیش سند رسیو.و با نرافیک ساعت 10 صبح سرعت و حال کن البته الان سرعت به خاطر ترافیک پایین بوده سرویس 128 M/Sبر ثانیه ...فقط در مورد محل دقیق سوال نفرمایید که معذورم
    Last edited by behnam.sabet; 27-03-2008 at 18:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به به .. به به !! عجب سرعتی بهنام جان. احیانآ اداره ی شما دولتی نیست ؟! به هر حال نصب و سند و رسیو با دیش برای کاربر خانگی غیر مجاز هست و هزینه ی خیلی بالایی هم داره. ارگان ها و آی سی پی ها استفاده می کنن معمولا ... به هر حال در محل اداره اگر امکانش رو داری که بزن دانلود و حالش رو ببر ... پهنای باندت الان اینجا 93 مگابایت هست اگر اشتباه نکنم در این تست .. خیلی خوبه .. ما که تو خواب می دیدیم و الان عکسش هم اینجا دیدیم ..

در ضمن از اندیشه باید یک فرم جمع اوری بگیری و امضا کنی وگرنه خطت از رانژه ی اندیشه خارج نمیشه و وقتی پارس وی برگه ی برقراری خطت رو بفرسته مخابرات، برگشت میخوره چون خطت از طرف اندیشه پر هست. اگر امضا نکردی تو اندیشه که برو امضا کن. اگرم کردی که همه چیز مرتب است .. منتظر باش از پارس وی وصل شه سرویست. در ضمن پارس وی بهت مودمش رو به زور نداد ؟ عجیبه ! معمولا مودم اگر کسی نگیره سرویس نمیدن اخه .. جریانش رو بگو ..
    Last edited by DSL; 28-03-2008 at 02:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امیر جان محل کارم دولتی هستش... در مورد مودم هر چه قدر طرف خودش رو کشت گفتم مودم دارم... واز سرویس 3 ماه اونا مجبور شدم بگیرم. راستی به نظرت من کی برم برا قطع کردن اشتراک اندیشه ؟چون پایان اعتبارم 22 فروردین هستش.و دلیل اینکه دیروز رفتم پارس وی بخاطر رزرو پورت خالی برا 722 بود ..ضمنآ کل هزینه 3 ماه با حق نصب و غیره 174000 نومان شد...راستی من مودمم tp-link 8811هستش و یه خروجی لینک ویه خروجی یواس بی داره.دیروز به صورت آزمایشی لب تابم رو به خروجی لینک مودمم وصل کردم و متوجه شدم که هم با pc و هم با لب تاب به صورت هم زمان و می تونم جداگانه به ایترنت متصل بشم و جالب اینه که با pc مشغول دانلود بودم و سرعتم از رپید شر 20 بود و با لب تابم هم به صورت لینک مستقیم از مودم تونستم با سرعت 10 یه فایل دیگه از رپیدشر بگیرم...و برا استفاده از لینک به روشن بودن دستگام که با یو اس بی متصل هستش ،احتیاجی نیست
    Last edited by behnam.sabet; 28-03-2008 at 11:59.

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا سلام
    من امروز فردا میخام برم Adslبگیرم زنگ هم زدم خوب جواب ندادن
    لطفا ادرس شرکت هایی که ای دی اس ال میدن رو بگید دقیقا
    و هیچ شرکتی نیست که پول مودم رو نگیره و مثلا فقط بعد از یک ماه مودمشو پس بگیره و فقط هر ماه پول اشتراک اینترنت رو از کاربر بگیره تورشت؟ و مثلا پول مودم و اشتراکو نگیره بعد از یک ماه پول مودم رو پس بده؟
    اگه هست ادرس بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهنام جان، مودم شما در واقع روتر هم هست و به همین دلیل می تونی هم زمان از همین طریقی که اقدام کردی به دو سیستم وصل کنی مودمت رو همزمان. و یا از طریق وصل کردن مودم به یک سوییچ و تنظیم مودم در حالت NAT ، اینترنت رو بین بیش از 5 سیستم هم به اشتراک بزاری ... اینه که مشکلی نداره و حله .. خوب کاری کردی از پارس وی مودم نگرفتی ... اون زمان به ما که انداختن به قیمت 60 تومن.
    در مورد اندیشه هم که بهنام جان باید بگم ربطی به پایان اعتبارت نداره .. چون شما وقتی رفتی پارس وی و اونجا قرار داد بستی دیگه اونا چند روز دیگه برگه ات رو میفرستن مخابرات برای برقراری .. خب تا اون زمان باید خطت از طرف اندیشه سبز خالی شده باشه. اگر نشده باشه خب برگه ی پارس وی رو مخابرات برگشت میزنه و باید دوباره چند روز بعد بفرستن و یعنی اینکه طول میکشه این فرایند تا زمانی که شما بری اندیشه و برگه ی جمع اوری امضا کنی و اونا برگه رو می فرستن مخابرات و مخابرات خطت رو از رانژه ی اندیشه در میاره و خط ازاد و اماده میشه برای رانژه شدن از طرف پارس وی ... خب اشتراکت از اندیشه هم به نظر من بیخیال شو حالا این چند روز هم مهم نیست به هر حال از طرف پارس وی سریع تر وصل میشه و اون رو استفاده می کنی .. حالا باز نظر خودته می تونی هم تا خود 22 صبر کنی و بعد بری اندیشه برگه جمع اوری امضا کنی و بعد 3-4 روز طول میکشه تا اندیشه خط رو خالی کنه و بعد 4-5 روز هم طول میکشه تا پارس وی خط رو رانژه کنه ... و اینترنتت وصل شه . این بازه ی زمانی همیشه و برای همه هست دیگه .. تقصیر مخابرات هم هست که طولش میده ..

در جواب همشهری عزیز سینا جان، ببین عزیزم شما دو انتخاب پیش رو داری ! یا اندیشه سبز که در گلسار - سه راه استاد معین واقع شده و تابلوی خیلی بزرگی هم داره و معلومه دیگه .. یکی هم پارس آنلاین یا همون پارس وی که در خیابان نامجو یا همون ورودی منظریه هست و اونم یه تابلوی خیلی تابلو داره و مشخصه ! مزیت پارس وی نسبت به اندیشه سبز اینه که سرویس های نامحدود هم داره و قیمت هاش کلا پایین تره نسبت به اندیشه سبز .. از نظر کیفیت و سرعت و این مسایل هم که فعلا پارس وی داره بهتر عمل می کنه و داره به کاربراش حال میده ..در ضمن اندیشه مثلا بعضی جاها هم فعلا مشکل داره مثل 722 که بهنام جان مشکل داشت و به همین خاطر فسخ کرد .. قیمت های شرکت پارس انلاین رو در سایت این شرکت می تونی ببینی : parsonline.net
    قیمت های اندیشه هم که در 2-3 صفحه پیش لیست کردن دوستان و همونه و تغییری نکرده تا امروز.
    در مورد مودم، هیچ شرکتی نیست که به کاربر همینطوری مودم بده. اوایل یعنی 3 سال پیش وقتی ای دی اس ال تازه اومده بود مودمش رو به صورت امانی میدادن و بعضی جاها هم پول نمی گرفتن و یا یه ودیعه می گرفتن. اما الان دیگه به این شکل نیست و اکثر جاها مودمشون رو می فروشن. در رشت هم شرکت پارس وی پول مودم رو اول میگیره ( 60 هزار تومن ) و فقط در صورتی که شما در ماه اول اشتراک، فسخ کنید یعنی بگید نمی خوام دیگه مودم شما رو پس میگیرن ولی اگر یک ماه ، یک روز بیشتر ازش بگذره دیگه مودم مال خودته ..
    در مورد اندیشه، اونجا هم به همین شکل هست و مودم رو تا یه مدتی در صورت صحت کار کرد و تمیز بودن بر میدارن و بعد از اون دیگه مودم مال خودتونه .. قیمت مودم اندیشه 55 هزار تومن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنونم امیر جان از راهنماییت...الان که دارم این پست رو می زنم سرعت دانلودم با مثلآ256 اندیشه 5 کیلو بایت در ثانیه است واقعآ ا فتزاحه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

از دوستان کسی از البرز adsl نگرفته ؟ خبر کیفیتشو ندارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام هومن جان.
    فکر می کنم کسی اینجا هنوز جرات نکرده بره و از البرز سرویس بگیره. به هر حال اون ها هم نماینده ی فناوا هستند و سرویس اون ها فرقی با بقیه ی نمایندگان فناوا در رشت نداره .. چون به هر حال همه شون پهنای باندشون از یک جا هست و کیفیت و کمیت سرویسشون شبیه هم هست. به خصوص که فناوا در رشت ضعیف هست و زورش تا امروز به اندیشه سبز و پارس وی نرسیده. چون هنوز فناوا نتونسته در رشت برای خودش از مخابرات محدوده ی آی پی بگیره ... و به همین خاطر همه ی کاربرانش به صورت Nat پشت Dslam نصب شده در مخابرات هستند و آی پی هاشون هم محلی هست و غیر معتبر که دردسر هایی رو درست می کنه در استفاده از بعضی سیستم های موجود در اینترنت. در حالی که اندیشه و پارس وی آی پی معتبر میدن ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینم سرعت 256 اندیشه سبز خزر واقعآ تاسف باره.ماهی 630000 تومان....باور کنید الان ارز رپیدشر با سرعت 3کیلو بایت دارم لود میکنم...چند بارم با اندیشه تماس گرفتم
    Last edited by behnam.sabet; 02-04-2008 at 13:10.

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    اقا من رفتم پارس وی128نامحدود گرفتم
    دستگاه رو دادند امروز میگن سه شنبه وصل میکنیم حالا من چطوری وصل کنم و در ضمن سهشنبه یکم دیر نیست؟کسی اشنا داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •