دوستان عزیز! اگه میشه برای شرکتهای بازیسازی هم معادل فارسی پیدا کنید
مثلن RockStar یا Activision و ...
دوستان عزیز! اگه میشه برای شرکتهای بازیسازی هم معادل فارسی پیدا کنید
مثلن RockStar یا Activision و ...
The mark اسم یه بازی معنی اون چی می شه؟
نمردیمو فهمیدیم cold fear یعنی ترس غربت
جمع کنین بابا با این ترجمتون
اولا درست صحبت کن.دوما کی اینو ترجمه کرده که دور برداشتی؟توهم زده اومده تو تاپیکای اینجا.
برو اول ببین ما چی معنی کردیم...
کدوم موجود عجیبی تو دنیا اینو ترس غربت می تونه معنی کنه ؟نمردیمو فهمیدیم cold fear یعنی ترس غربت
جمع کنین بابا با این ترجمتون
ترس غربت می دونی یعنی چی ؟ یعنی ترس تنهایی و غربت از چیزی ؟ کی گفته که Cold Fear می شه ترس غربت ؟ حالا می مردی هم فرقی نمی کرد چون بازم معنی درستشو نمی دونستی..
بچه ها ادامه بدین کارتون درسته...
نه عزیز ایشون منظورش این نیست.ایشون میگن ما ترس غربت ترجمه کردیم!!!!!!!!!
اصلا معلوم نیست چی و کجا رو با هم غاطی کردن و دیدن و نوشتن.به قول بر وبچ تو توهم بودن احتمالا
صفحه اول کل اسمای ترجمه شده هست...
نه دیگه دوست من.. شما منظورشو نگرفتین. یارو صفحه ی اول رو خونده اومده اینو گفته. صد در صد مطمئنم.
ویرایش:
صفحه اول نوشته وحشت غریب. حالا شاید ترس غریب بهتر باشه. حالا این نظر منه..
می دونید، Cold اینجا حس سرد و غریب و عجیب بودن ترس رو نشون می ده. یعنی ترسی که سرد و غریبه.
حالا آقای ویکتورمن ببین چطور عبارتتو معنی دار می کنم.. اگه به جای ترس غربت می گفتی غربت ترس معنی جمله کاملا عوض می شه
من می گم اسمشو بذاریم غربت ترس. چون وقتی آدم می ترسه یه حس غربت به آدم دست می ده چطوره ؟
Last edited by Viva_Nirvana; 24-11-2007 at 00:34.
اطمینانتون بجاست من صفحه اول ر و خوندم ولی اگه ترجمه صفحه اولتون اشتباهه چرا ویرایشش نمیکنین دوما
یاز هم درست ترجمه نکردین
سوما خودتون توهمی هستین
غربت ترس چیه؟وحشت و ترس یک معنی میدن.کلا تو ترجمه بیشتر از کلمه های ادبی استفاده میشه تا عامی.
تو جمله آخرم داری ترجمه مارو تصدیق میکنی!!
چون وقتی آدم می ترسه یه حس غربت به آدم دست می ده
وحشت غریب
خود شما میدونی چی میگی؟غربت میدونی معنیش چیه؟آخه کلد چه ربطی به غربت داره؟
اصلا این کسی ازشون نقل قول کردین دومین پستشون تو این تاپیکه.نه میتونه ویرایش کنه نه قبلا ترجمه کرده که الان اشتباه باشه!!
اینا همه زحمات اوراکل و shadow هست که مدتی بن شده
Last edited by Amin Asterix; 24-11-2007 at 10:58.
ما یک نصیحت شما رو کردیم حالا همگیتون مارو بزنید
به نظر من همون ترس سرد بزارید بهتره آخه خیلی بیشتر از این چیزایی که شما گفتید به بازی میخوره
یا شاید مشکل شما اینه که بازیرو ندیدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)