سلام
شما می توانید در تمرینات تیم خود تمرین ندهید.یعنی no training را 100% کنی .البته برای تمامی گروه هایت
فکر کنم روزی 1 الی 4 تا به انرژی تیمت اضافه بشه.
سلام
شما می توانید در تمرینات تیم خود تمرین ندهید.یعنی no training را 100% کنی .البته برای تمامی گروه هایت
فکر کنم روزی 1 الی 4 تا به انرژی تیمت اضافه بشه.
سلام
من باشگاه چلسی را خریده ام.ایا ممکن است که مرا از باشگاه بیرون کنند.لطفا جواب دهید.
همچنین من می خواهم مربی تیم ملی شوم . چه کار باید کنم؟ level 9 مربیگری را هم دارم.
قبل از شروع بازی تیمت . جایی که یه صفحه میاره اسامی بازیکنان تیمت وحریفت نوشته شده . سمت راست پایین یه قسمت داره برای مشاده ی بازی به صورت های مختلف مثل 3d و ... . زیر اون گزینه یه گزینه ی دیگه هست که با زدن فلش به طرف پایین بازیکن مورد نظر رو انتخاب کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مستقیم عکس آموزشیش .
08.jpgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H M R 0 0 7; 06-03-2008 at 12:25.
سلام
من سر مربی تیم ایتالیا هستم میخواهم بازیکن های بازنشسته مثل توتی را دعوت کنم.روشون کلیک میکنم اسمشون زرد رنگ میشه ولی هیچ فرقی نداره!!!!باید چی کار کنم؟
ممنون ولی خودم یه راه بهتر پیدا کردم .
اون روزی که بازی داری ریکاوری سبک بذار .
روز بعد از بازی هم همینطور .
خیلی این کار جواب میده ...
برای انرزی باید توی تمرین ها ریکاوری رو زیاد کنید ////
حالا نچسبونیدش ته ...
نه ....
باید صبر کنی بهت پیشنهاد می دن...
یک وقتایی هم نمیدن.باید قبل از شروع بازی حتما باید مربیگری تیم ملی رو هم تیک بزنه خوب.شاید یادش رفته![]()
نه باید صبر کنی بستگی داره به موقعیت مثلا مثل همون باشگاه ها که موقعیتشون بد می شه مربی رو اخراج می کنن اون وقت مربی تیم ملی رو اخراج کنن مثلا توی جام جهانی نتیجه نگیره به شانس هم هست ....
مثلا شما اگه مربی گریت 10 هم باشه نمی تونی هر تیمی که دلت بخواد بری ...
نه خوب وقتی تیکشو نزنی اصلا بهت پیشنهاد نمیدن.انگار وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)