اين تكه را خداييش قبول دارم.اولا سعی کنید از نسخه های Mrt استفاده نکنید چون گاها مشکلاتی را ایجاد می کند
منم از MRT استفاده مي كنم. اعصابم را خرد كرده. هر روز يك مشكلي داره.
منم تصميم گرفتم اولين تعطيلي كه شد سر فرصت عوضش كنم.
اين تكه را خداييش قبول دارم.اولا سعی کنید از نسخه های Mrt استفاده نکنید چون گاها مشکلاتی را ایجاد می کند
منم از MRT استفاده مي كنم. اعصابم را خرد كرده. هر روز يك مشكلي داره.
منم تصميم گرفتم اولين تعطيلي كه شد سر فرصت عوضش كنم.
من متاسفانه لينكش رو ندارم و كل ويندوز 350 مگه و پروفشنال 2007 با همه آپديتاست ضمنا محيط گرافيكيش مثل ويستاست تقريبا
ضمنا سفارشي كشورهاي عربيه
فوق العاده سبك و پر سرعت ولي با محيطي عالي
الان فقط با گ چ پ ژ مشكل دارم
آقاي shahedi برنامه ای را که قبلا برای تصحیح حروف و مشکلات فارسی نویسی گزاشتيد كجاست لطف ميكنيد آدرسش رو بدين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pdf را حتما مطالعه کنید.
یه بار هم kbdfa.dllرا ریپلیس کنین ببیند چی می شه ولی حتی اگر سفارش کشور عربی هم باشه نباید این مشکل پیش بیاد اما شما بفرمایید که تیک install support for asiaرا چی ؟ علامت داره یا نه؟
بله رییس تیک رو زدم و مشکل از این بابت نداره
الان میرم مقاله رو دانلود کنم ببینم حل میشه
در سرويس پك (Service Pack) ويندوز XP چه چيزهايي وجود دارد؟
منبع:شبكه فن آوری اطلاعات ايرانتاسفانه هر بار كه مايكروسافت سيستم عامل جديدي ارائه مي كند، تعداد فراواني Bug و حفره امنيتي در آن وجود دارند كه مدتي پس از ارائه، اين حفره ها و مشكلات يكي يكي خود را نشان مي دهند.
مايكروسافت بعد از بروز چنين مشكلاتي، نرم افزارهاي به روز سازي را فراهم مي كند. اين نرم افزارها در 4 گروه Hotfix، Secaritypafel، SerucePack و Secarityrollup ارائه مي شوند. Hotfexها همان طور كه از نامشان پيداست تعميرات نوري و ضروري را فراهم مي كنند.
Secaritypatchها هم براي حفره هاي امنيتي شناخته شده از محصولات مايكروسافت به كار مي روند. اما SP، مجموعه اي از Hotfex، Secaritypatch و نرم افزارهاي به روز كننده محصولات مايكروسافت است. اين بسته ها، دردسر نصب جداگانه هر محصول امنيتي و ... كه تا آن وقت ارائه شده را از بين مي برد. مايكروسافت براي ويندوز XP دو سري SP ارائه كرده است. SP1 در سپتامبر 2002 ارائه شد.
اين محصول شامل IE6 است و بيش از 70 تصحيح روي امنيت و كارايي IE6 را در خود جاي داده است. به علاوه SP1 شامل 30 تعمير اشكال امنيتي براي كاربران عادي است. بخشي از SP1 هم مربوط به كاربران حرفه اي، سرورها و ... است و به طور كلي SP2، 312 بخش تعميراتي XP دارد و فهرست كامل آن در سايت مايكروسافت وجود دارد.
SP2 هم كه به تازگي ارائه شده شامل بخش هايي براي حفاظت شبكه، حافظه، ايميل، امنيت مرورگر وب و حفاظت رايانه هاست. اين سرويس هم از طريق سايت مايكروسافت قابل دريافت است.
سلام ، من هرچی گشتم جایی برای مشکلات ویندوز XP پیذا نکردم هنگام ریستارت کردن و بوت شدن دستگاه برق قطع شد و پس از 2 ساعت که برق وصل شد پس از روشن کردن pc یک صفحه میاد که در ان نوشته اگه برنامه در حال اجرا بوده safe mode یزن اگه مشکل از برق و پاور بوده satrt wimdowes normaly برنم هر کدام هم که میزنم صفحه سیاه که ویندوز ران میشود میاد بعد ریست میشود از نو ، با دیسک بوت هم امتحان کردم نشد مشکل از کجاست؟
سلام دوست عزیز تمام مشکلات سیستم عامل ها به جز ویستا که برای خودش تالار داره در اینجا مطرح می شه:اما شما از last know good...با زدن F8استفاده کن .
دستور sfc/scanowرا هم در همون محیط با گذاشتن سی دی ویندوز اجرا کن ببین حل می شه یا نه
دانیال جان مشکل شما حل شد یا خیر؟
سلام دوستان
يك مشكل فوري و مهم
يك سيستم جديد در محل كار گرفتيم و يكي از دوستان روي ويندوز ايكس پي ، يك ادمينستور ساخت و يك پسورد ادمين هم تعريف كرد براش و يك كاربر محدود هم بدون پسورد قرار داد.
حالا هرچي پسورد را مي زنه نمي تونه با اون پسورد وارد ادمين بشه. و فقط به صورت ليميت (كاربر محدود بدون پسورد ) به سيستم دسترسي داريم.
چطور با استفاده از نرم افزار و محيط كاربر محدود ميشه پسورد ادمين را عوض يا حذف كرد؟
سلام گنده جان
البته این یکی از روش هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما روش دوم که خیلی راحت تر:
شما نرم افزاری به نام Reset_XP_Administrator_Password را دانلود می کنی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نرم افزاري که در اينجا قصد معرفي آن را داريم يک ابزار جديدي هست که با حذف کلمه رمز شما را هم از نصب مجدد ويندوز خلاص ميکند و هم به شما اجازه ميدهد تا بي اجازه وارد سيستم ديگران شويد!
از اين ابزار براي حذف پسورد مدير در ويندوز ايکس پي، ويندوز 2000 و ويندوز ان تي ميتوانيد استفاده کنيد.
براي استفاده از اين برنامه پس از باز کردن فايل فشرده ای که از خود سایت میگیرین، فايل Image.iso را بر روي يک سي دي رايت کنيد. و سپس کامپيوتر مورد نظر را با CD-ROM راه اندازي کنيد، در ادامه مراحل را دنبال کنيد.
سلام دوستان.من وقتي از مگا آپلود ميخوام دانلود كنم دچار مشكل ميشم.بطوري كه وقتي ميخوام در صفحه مگا آپلود كد رو بنويسم پيغامي مياد كه ميگه: اينترنت اكسپلورر مشكل داره.با تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)