اميد جان ممنون
همچنان منتظر هستيم
اميد جان ممنون
همچنان منتظر هستيم
سلام.این فایل رو دانلود کن و محتویاتش رو تو پوشه Plug-in\Action تو مسیر نصب برنامه کپی کن.
کد اجرای فایل Bat هم اینه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.فرشاد جان بفکر هستم.نرم افزار که هنوز بدستم نرسیده.
این شیوه ای که تو ذهنم عالیه ولی خیلی پیچیدس.اینجوری در واقع متنی وجود نداره که کپی بشه.
خوب ، حالا تا اميد جان اون نرم افزار بياد بي زحمت به اينا جواب بده !
1- تو autoplay چجور ميشه كه اون صفحه اي كه بكگراند ميزاريم ، كلا صفحه اندازه اون بشه ؟ منظورم اينه كه مثلا بريدگي داشت ديگه اونجاها خالي نشون داده بشه ! ( فرمت خاصي بايد باشه ؟ )
2- چجور ميشه عكسي كه ميزاريم اسكرول بديم ! مثلا يه عكس 800*600 رو تو يه پنجره 400*400 نشون ميديم ، ولي عكس كوچيك نشه ، اسكرول بخوره از بالا پايين ( هم براي autoplay هم multimedia builder )
ممنون
3- چجور ميشه توي mmb وقتي كه عكس و فايلها ر ريخيتم وسط صفحه ، اونارو بالا پايين كنيم ؟
چون وقتي عكسي كه ميزاريم ، اگر يه عكس ديگه وارد كنيم مياد روي قبلي ! چجور ميشه اين لايه ها رو بالا پايين كرد ؟
البت اين مشكل تو aplay وجود نداره !
سلام. در مورد تغییر انداره صفحه از این اسکریپت استفاده کن.
به جای x و y ابعاد تصویرت رو بزار.این کد رو باید تو on Preload صفحت بزاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشون دادن بریدگیها ربطی به اندازه صفحه نداره.برای اینکار از منوی Project گزینه Settings رو انتخاب کن و آیتم Custom Mask رو فعال کن.بعد یه ماسک یعنی یه تصویر سیاه و سفید انتخاب کن.
برای اسکرول عکس هم این پروژه اش ولی یه کم پیچیده اس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرشاد جان متاسفانه من با mmb به صورت حرفه ای کار نکردم و البته نیازی هم نمی بینم.ولی فکر نکنم امکان drag و یا Align تو mmb وجود داشته باشه.
دوباره سلام
یه چیزایی فهمیدم ولی نه بصورت کامل
اگه لطف کنید به صورت پروژه اتوپلی آپلود کنید ممنون میشم
یه چیز دیگه من می خوام setup یک چیز رو اجرا بکنه و crack یه چیز دیگه
بازم ممنون
سلام.خوب اینم پروژه اتوپلی هسن دیگه عزیز جان.
خوب اینهم همین صورته دیگه.شما به محتوای فایلهای txt که نگاه کنی میبینی هر کدم یه فایل رو اجرا میکنن.
سلام امید جان
بالاخره پروژه من هم تکمیل شد با کمک شما دست شما بی بلا ، مرسی عزیز
فقط برای ظرافت برنامه این رو می پرسم ؟
میشه یه کاری کرد که مثلا اگر یه فایلی رو ( مثلا exe ) بکشیم و بندازیم تو برنامه ، بعد اون فایل کپی بشه تو دایرکتوری اتوران ما ؟
------------
راستی من جدید ترین ورژن این برنامه رو همون اول گرفتم کرکش هم کردم ولی واسه اطلاعات برنامه تو قسمت تنظیمات پروژه نمیتونم اوان رو تغییر بدم ، نوشته این قسمت برای trial غیر فعال هست !!
Last edited by K A R I M I; 07-03-2008 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)