تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 23 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 228

نام تاپيک: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض riddick : scape packs

سلام بچه ها
    شايد يكم بي ربط باشه ولي چون ديدم شما حرفه اي هاي ريديك هستيد اينجا مطرح مي كنم
    من شماره اول اين بازي رو تا آخر رفتم و تمام 62 سيگارو گرفتم ولي هيچ فيلم و عكسي اضافه نشد البته 20 تا از سيگار ها بعد از اتمام بازي مونده بود كه من مجبور شدم بوسيله كد نسوز كننده برگردم و اونا رو هم بگيرم ولي هنوز توي اون قسمت خبري از هيج فيلم يا عكسي نيست چكار كنم؟
    كسي هست كه اين بازي رو توي كامپيوتر بازي كرده باشه و فيلم هاش براش باز شده باشه؟
    اگه كمك كنيد ممنون مي شم

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خطاب به sinaset ! :

با عرض معذرت به خاطر تاخير من بازي رو دوباره نصب كردم و سيو شما رو هم اجرا كردم . يه سوال ، شما وقتي اين چك پوينت رو لود ميكني از كجا مياد ؟ من كه لود كردم داخل زندان نبود و تقريبا از همون جايي شروع ميشه كه بايد بريم تو آسانسور و از نردبون بريم بالا و اون سه نفر رو بكشيم ... . اگه براي شما از زندان مياد بگو من اين مرحله رو خودم برم و وقتي رسيدم به زندان شرحشو برات بنويسم . البته يادم رفته ولي سعي ميكنم برم

3. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

خطاب به sinaset ! :

با عرض معذرت به خاطر تاخير من بازي رو دوباره نصب كردم و سيو شما رو هم اجرا كردم . يه سوال ، شما وقتي اين چك پوينت رو لود ميكني از كجا مياد ؟ من كه لود كردم داخل زندان نبود و تقريبا از همون جايي شروع ميشه كه بايد بريم تو آسانسور و از نردبون بريم بالا و اون سه نفر رو بكشيم ... . اگه براي شما از زندان مياد بگو من اين مرحله رو خودم برم و وقتي رسيدم به زندان شرحشو برات بنويسم . البته يادم رفته ولي سعي ميكنم برم
    سلام دوست من
    شرمنده
    اقا شما یه کاری کنید خیلی عالیه می شه
    شما اون مراحل رو کلان برو یعنی اون قسمت زندان در بیاید
    شما اون 3 ماموریت که تویه چک پوینت داده رو برو همون get mombe و باقی موارد
    این قسمت کلان خیلی گیج کنند است
    اگر به قسمت جدید برسید ممنون می شم سیوش رو بزارید
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

1

بچه ها بي زحمت جواب منو اگه مي دونيد بديد . من هم اين بازي رو جديدا تموم كردم و تقريبا همه جاهاش يادمه مي تونم كمك كنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بچه ها بي زحمت جواب منو اگه مي دونيد بديد . من هم اين بازي رو جديدا تموم كردم و تقريبا همه جاهاش يادمه مي تونم كمك كنم
    يعني اصلا هيچ چيز برات باز نشده ؟ اگه اينطوري باشه كه خيلي عجيبه! البته فكر كنم اصلا فيلم باز نميشه و او دو تا هم از اول باز هستند . شايد جايي كه دنبال تصاوير باز شده ميگردي درست نيست . بايد از منوي اصلي بري به Extra ‍Content بعد يه ليستي مياد كه وقتي روي هر كدوم كليك ميكني Concept Art يا متن برات باز ميشه ، شما مياي اينجا ؟

سلام دوست من
    شرمنده
    اقا شما یه کاری کنید خیلی عالیه می شه
    شما اون مراحل رو کلان برو یعنی اون قسمت زندان در بیاید
    شما اون 3 ماموریت که تویه چک پوینت داده رو برو همون get mombe و باقی موارد
    این قسمت کلان خیلی گیج کنند است
    اگر به قسمت جدید برسید ممنون می شم سیوش رو بزارید
    با تشکر
    باشه هر موقع وقت كردم ميرم . بازم سرت رو به يه بازي ديگه گرم كن !
    Last edited by hosseincode2008; 29-06-2009 at 09:35.

7. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب من يكمي از اين چك پوينت 23. Mining Core رو رفتم ، از همون اولش حتي هنوز تازه رسيدم پيش Jagger Valance . من برسم به چك پوينت 24 و سيوشو بهت بدم كارت حله ؟ يعني از همين جا ميخواستي ديگه ؟ اين چك پوينت هم كنار اون ريوت گاردي هست كه من بهت ميگفتم . اگر از اينجا ميخواي من سيو خودم رو نگه داشتم اگر برات فرقي نداره كه سيو خودت باشه يا نه من اونو برات آپلود كنم و يا اگه ميخواي دنباله ي سيو خودت باشه بايد صبر كني تا من برم ...
    راستي Assault on Dark Athena به اين پيچيدگي نيست و خيلي راحت ميتوني ردش كني ، اينو گفتم خيالت بابت اون راحت بشه !

9. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

خب من يكمي از اين چك پوينت 23. Mining Core رو رفتم ، از همون اولش حتي هنوز تازه رسيدم پيش Jagger Valance . من برسم به چك پوينت 24 و سيوشو بهت بدم كارت حله ؟ يعني از همين جا ميخواستي ديگه ؟ اين چك پوينت هم كنار اون ريوت گاردي هست كه من بهت ميگفتم . اگر از اينجا ميخواي من سيو خودم رو نگه داشتم اگر برات فرقي نداره كه سيو خودت باشه يا نه من اونو برات آپلود كنم و يا اگه ميخواي دنباله ي سيو خودت باشه بايد صبر كني تا من برم ...
    راستي Assault on Dark Athena به اين پيچيدگي نيست و خيلي راحت ميتوني ردش كني ، اينو گفتم خيالت بابت اون راحت بشه !
    سلام
    اگر ادامه سیو خودم رو ادامه بدید بهتر ممنون می شم
    ..
    در مورد اون بازی
    راستش این قسمت واقعان گیج کنند است من که کلی مناطق رو گشتم و متوجه نشودم
    اگر بتونید ماموریت ها رو برید و یک ماموریت جدید بگیرید و سیو رو بزارید
    ممنون می شم
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

1

من از اون موقع كه اين بازي رو نصب كردم تا الان كه تمومش كردم اين گزينه extra content باز بوده و هيچ چيزي توش نيست انگار نه انگار كلي سيگار گرفتم. نكنه اشگال از سي ديش بوده يا اصلا اين شركت اينارو حذف كرده من سي دي هام براي شركت تيواي هستش
    راستي شنيدم توي شماره دوم شماره اول هم هست درسته؟
    اين فيلم ها چجورين قشنگ هستن . مي ارزه شماره دومشو بگيرم؟

مشكل خودتونم بگيد من اين جا ها رو رد كردم
    يه نكته : براي اتمام بازي لازم نيست تمام ماموريت هارو انجام بديدا . فقط اگه سيگار مي خواهيد جمع كنيد همه رو انجام بديد البته بعدا هم مي تونيد سيگار جمع كنيد . فقط سيگار شماره 24 كه دست jamal udeen هست يكم اذيت مي كنه بقيه رو ميشه سه سوته جمع كرد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بله تو شماره ي دوم شماره ي اول هم هست ،‌ ايني هم كه شما بازي كردي شماره ي اول يعني The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay هست و توش براي باز كردن extra content سيگار جمع ميشه . شماره ي دوم هم The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena هست كه الان ميتوني اونم بازي كني . ممكنه حالا بازيتون Rip شده باشه ... حالا يك سيو 100% از اينترنت بگير ببين باز ميشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خب من مرحله رو رد كردم! جوابت رو هم در پست هاي قبليم قشنگ دادم ولي متاسفانه گوش نكردي !!!! من بهت تو پست پايين جايي كه بايد بري رو گفتم :

ببين از اينجا رفتي دوباره به زندان :
    بعد از پياده شدن از آسانسور يه محوطه هست كه دورش فنس هاي الكتريكي هست ، جلوتر از سمت چپ رفتي بالا و از ميله هاي روي سقف (hangrail) به اونطرف رسيدي در حالي كه پايينت هم يه Riot Guard هست ؟ از اينجا اومدي ديگه درسته ؟

اگه از اينجا اومدي دو راه داشتي يكي اينكه از در روبه رويي بري ( كه اگر بخواي مراحل فرعي و جعبه سيگار ها رو بگيري بهتره ) و راه ديگه هم اينكه بدون كشتن اون يه نفر و Riot Guard ديگه از در سمت چپ فرار كني . كه راه دوم آسون تره .

الان طبق گفته هات منظورت از اوني كه ازش ماموريت گرفتم كيه ؟ هموني كه كنار اون مرده كه مبارزه ها رو ترتيب ميداد ، هست ؟ اگه اونه بايد بگم كه كاري به اون نداشته باش ، يه جايي بايد بري كه سوار يكي از اين ريوت گارد ها ميشي‌ ( اگه از راه اول كه گفتم اومدي برگرد و از راه دوم برو )
    و شما هم گفتي كه :

مثلان یکی از راه که نتونستم برم
    از یک کانال وارد یک قسمت می شه که روبرو یک فن بزرگ هست که کار می کنه و سمت چپ و راستم دو کانال وجود داره که سمت راست اون بسته و سمت چپ اون بازه و من سمت چپ نمی تون واردش بشم هر چی دکمه پرش رو می زنم که اون کانال رو بگیره نمی گیره کانال تقریبان ارتفاش از قد خودم کوتاه تر است
    سپس من گفتم !‌ :

بعضي جاها با دكمه ي پرش نميگيره اينجاها بايد دكمه ي E رو بزني !
    ---------------------

راهي كه بايد بري همون جاست يعني جايي كه ميگي فن هست و طرف راست ميپرم نميگيره ، اگر E رو بزني ميگيره و ميره قسمت بعدي ( يعني جايي كه سوار ريوت گارد ميشي ) كه اگر بري بقيه رو ميفهمي ...

راستي من ميخوام خودت بري ولي اگر نميخواي سيوت رو قرار ميدم .

14. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •